Nagellak

SWATCHES: Barry M Speedy Quick Dry Spring/Summer 2016

Het is alweer even geleden dat ik lakjes van Barry M heb laten zien, aangezien het al even duurt sinds er echt wat moois tussen zat. Tja, soms vind ik een jaar lang elke collectie mooi en soms duurt het even voordat ik weer ondersteboven ben. Ik probeerde een aantal kleuren uit de Speedy Quick Dry-collectie voor Spring/Summer 2016 en ga ze aan jullie laten zien. Heeft Barry M mij weer kunnen verrassen?

Barry M – Personal Best

Barry M Speedy Quick Dry Nail Paint Spring 2016 - 5 van 6

Personal Best is een lilatint die niet echt goed bij mijn huid past. Een aardige kleur, maar ik vind hem niet heel speciaal. Ik heb het gevoel dat ik deze kleur de laatste tijd al vaak heb gezien, al komt dat waarschijnlijk doordat lila dit seizoen verrassend populair is.

Barry M – Freestyle

Barry M Speedy Quick Dry Nail Paint Spring 2016 - 4 van 6

Nog een tint die ik dit seizoen al meer heb gezien is Freestyle, maar deze flatteert een heel stuk meer! Het is een warme tint roze die me eigenlijk een beetje aan een tint voor oude dames doet denken, maar daardoor wel tof is. Ja, dit is één van m’n favorieten uit deze serie!

Barry M – In A Flash

Barry M Speedy Quick Dry Nail Paint Spring 2016 - 3 van 6

Oooh, In A Flash is ook mooi! Ik was even bang dat hij niet dekkend genoeg zou zijn (ik heb voor alle kleuren 2 laagjes gebruikt), maar hij pakt mooi uit op de nagels. Ook met deze tint ben je helemaal on trend, zo’n warme lichtroze tint is echt prachtig voor deze tijd van het jaar.

Barry M – Dead Heat

Barry M Speedy Quick Dry Nail Paint Spring 2016 - 6 van 6

Dead Heat maakt eigenlijk helemaal geen deel uit van deze collectie, maar omdat ik hem samen met de andere kleuren binnen kreeg heb ik hem even in dit artikel meegenomen. Tja, rood is en blijft niet mijn kleur, maar het is wel een mooie frisse tint voor het voorjaar.

Barry M Speedy Quick Dry Nail Paint Spring 2016 - 1 van 6

Ik heb een hele tijd geleden wel eens een lak uit deze serie getest en ik was er toen niet ondersteboven van. Het lastige van deze lakken is dat ze héél snel drogen, en dat je dus maar heel even de tijd hebt om hem mooi aan te brengen. Daarnaast zijn de kwastjes voor het mooie iets te stevig, waardoor het aanbrengen niet zo soepel gaat als ik van Barry M gewend ben. Toch zijn deze lakken ideaal als je echt heel snel je nagels moet lakken. Na het aanbrengen en fotograferen van de kleuren waren ze vrijwel helemaal droog, dus dat is echt razendsnel. Zoals ik al even in mijn commentaar op de kleuren liet weten ben ik niet ondersteboven van alle tinten, maar Freestyle en In A Flash zijn erg mooi!

Barry M Speedy Quick Dry Nail Paints – €5,45 (10 ml)
The Make Up Spot

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. oehh in a flash <3

 2. Ze zijn allemaal echt prachtig~! -x-

 3. Ik vind ze allemaal mooi, maar ik ben ook niet helemaal hotel de botel! Wel fijn dat ze snel drogen, want de laatste tijd erger ik me er aan dat andere lakjes zo traag drogen haha :p

 4. Freestyle looks absolutely stunning! I love Barry M Nail Polishes! Out of interest, have you tried their Aquarium Collection?? I think they’re stunning!

  Katie | katieemmabeauty.com

 5. Erg mooi kleuren !

 6. Nee deze lakken worden het niet voor mij! Mooie foto’s in dit artikel. Liefs soraya

 7. Freestyle en In a Flash, wat zijn ze mooi!

 8. Hele mooie kleuren, allen voor mij persoonlijk iets te licht. -x-

 9. Ik vind ze allemaal zo leuk! Prachtige kleuren! xx

 10. Ik vind alle kleuren eigenlijk wel iets hebben 🙂

 11. Oeh ik ben echt heel erg onder de indruk van deze lakjes. Wat zijn ze mooi zeg! Ook een hele mooie finish.

 12. Op zich natuurlijk heel mooi dat het zo snel droogt, maar wel een nadeel wat je zegt dat het al droog is voor je klaar bent met goed de lak op je nagels smeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.