Nagellak

Swatch: China Glaze – Harmony

Ik heb nog zoveel lakjes in mijn stash die ik jullie nog niet heb laten zien! Ik ga proberen om er af en toe eentje die ik alweer wat langer heb voorbij te laten komen. Vandaag is de beurt aan Harmony, een nagellak uit de Romantique-collectie van China Glaze.

Ik had gisteren zin om weer eens wat leuks met mijn nagels te doen, maar ik kon niks verzinnen. Na een tijdje brainstormen besloot ik mij te wagen aan een pauwen-print (het is immers vandaag de dag dat de MAC Peacocky-collectie uitkomt!). Na wat prutsen en rommelen besloot ik om op de ringvinger van elke hand een soort pauwenveer te maken en dit was het resultaat. Eeehm, juist ja. De kleurencombinatie vind ik goed geslaagd, maar verder ben ik er nou niet echt razend enthousiast over. Een beetje een fail dus! Ik vind het idee van nagels geïnspireerd door pauwen wel erg gaaf, dus daar ga ik zeker wat meer mee uitproberen.

Gelukkig is het lakje die ik als basiskleur heb gebruikt geen mislukking, dus ik heb vanochtend toch nog even wat foto’s gemaakt zodat ik Harmony aan jullie kan laten zien. Harmony is een beetje metallic-achtig en zit tussen een chrome– en een frost-finish in. Paarse kleuren zijn altijd moeilijk om te fotograferen en ook op deze foto komt hij niet helemaal tot zijn recht. In werkelijkheid is de kleur nog iets dieper en een tikje feller.

Ik kocht deze nagellak vooral omdat de lakjes uit de China Glaze Romantique-collectie gebruikt kunnen worden met Konad. Deze nagellakken zijn ontzettend gepigmenteerd (en dekken dus al na één laagje) en drogen ontzettend snel. Door deze eigenschappen zijn ze ideaal om mee te stempelen. Deze lak is dus zeker aan te raden aan liefhebbers van Konad!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. mooi kleurtje! En ik zag wel meteen dat het een pauwenveer moest zijn 🙂

 2. annabelle zegt:

  Super mooi kleurtje!

 3. Ik vind het wel een leuk kleurtje 🙂
  Maar wat is dat op de nagel van je middelvinger?

  1. Die nagel is een paar weken geleden ingescheurd, dus ik heb ‘m tijdelijk vast moeten lijmen. Niet de beste oplossing, maar voor nu prima 🙂

 4. Aranka zegt:

  Haha, ik dacht al wat is dat nou op haar ringvinger haha! Maar erg mooie kleur!

 5. Leuk 🙂 En die nailart is ook leuk, maar ik moest wel even nadenken over wat het was ;P

 6. Mooie kleurtje lak!

 7. Wauw, wat mooi gedaan, zeker die speciale nagel 😀

 8. Waaauw mooi 🙂

 9. Teddy zegt:

  Wauw echt mooi gedaan!

 10. Zeer leuke kleur! Al zou ik 'm zelf niet dragen, ik vind 'm ietsjes té opvallend, hihi.

 11. Bea1207 zegt:

  Nee dit vind ik niet zo'n mooi kleurtje en ik zie er ook niet direct een pauwenveer in moet ik eerlijk zeggen.

 12. Gul zegt:

  Dear Pinky blush
  What do you do when you order from internet to avoid any customs duty or tax when goods arrive to Holland?
  thanks and cheers

  1. I don't do anything specific, I guess I've just been lucky so far.

 13. Tessa zegt:

  Ik zie er niet echt een pauw in. Ik weet niet zo goed hoe ik hem moet bekijken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.