Nagellak

Swatch: China Glaze – Harmony

Ik heb nog zoveel lakjes in mijn stash die ik jullie nog niet heb laten zien! Ik ga proberen om er af en toe eentje die ik alweer wat langer heb voorbij te laten komen. Vandaag is de beurt aan Harmony, een nagellak uit de Romantique-collectie van China Glaze.

Ik had gisteren zin om weer eens wat leuks met mijn nagels te doen, maar ik kon niks verzinnen. Na een tijdje brainstormen besloot ik mij te wagen aan een pauwen-print (het is immers vandaag de dag dat de MAC Peacocky-collectie uitkomt!). Na wat prutsen en rommelen besloot ik om op de ringvinger van elke hand een soort pauwenveer te maken en dit was het resultaat. Eeehm, juist ja. De kleurencombinatie vind ik goed geslaagd, maar verder ben ik er nou niet echt razend enthousiast over. Een beetje een fail dus! Ik vind het idee van nagels geïnspireerd door pauwen wel erg gaaf, dus daar ga ik zeker wat meer mee uitproberen.

Gelukkig is het lakje die ik als basiskleur heb gebruikt geen mislukking, dus ik heb vanochtend toch nog even wat foto’s gemaakt zodat ik Harmony aan jullie kan laten zien. Harmony is een beetje metallic-achtig en zit tussen een chrome– en een frost-finish in. Paarse kleuren zijn altijd moeilijk om te fotograferen en ook op deze foto komt hij niet helemaal tot zijn recht. In werkelijkheid is de kleur nog iets dieper en een tikje feller.

Ik kocht deze nagellak vooral omdat de lakjes uit de China Glaze Romantique-collectie gebruikt kunnen worden met Konad. Deze nagellakken zijn ontzettend gepigmenteerd (en dekken dus al na één laagje) en drogen ontzettend snel. Door deze eigenschappen zijn ze ideaal om mee te stempelen. Deze lak is dus zeker aan te raden aan liefhebbers van Konad!

15 Comments

 • Reply
  Evelien
  5 februari 2011 at 11:23

  mooi kleurtje! En ik zag wel meteen dat het een pauwenveer moest zijn 🙂

 • Reply
  annabelle
  5 februari 2011 at 13:09

  Super mooi kleurtje!

 • Reply
  Silva
  5 februari 2011 at 14:12

  Ik vind het wel een leuk kleurtje 🙂
  Maar wat is dat op de nagel van je middelvinger?

  • Reply
   Charlotte
   5 februari 2011 at 14:17

   Die nagel is een paar weken geleden ingescheurd, dus ik heb ‘m tijdelijk vast moeten lijmen. Niet de beste oplossing, maar voor nu prima 🙂

 • Reply
  Aranka
  5 februari 2011 at 14:21

  Haha, ik dacht al wat is dat nou op haar ringvinger haha! Maar erg mooie kleur!

 • Reply
  Floor / Marjolein
  5 februari 2011 at 17:43

  Leuk 🙂 En die nailart is ook leuk, maar ik moest wel even nadenken over wat het was ;P

 • Reply
  Mariel
  5 februari 2011 at 21:21

  Mooie kleurtje lak!

 • Reply
  Lisa
  5 februari 2011 at 22:00

  Wauw, wat mooi gedaan, zeker die speciale nagel 😀

 • Reply
  Tessa
  5 februari 2011 at 23:55

  Waaauw mooi 🙂

 • Reply
  Teddy
  6 februari 2011 at 08:48

  Wauw echt mooi gedaan!

 • Reply
  Frauke
  6 februari 2011 at 10:29

  Zeer leuke kleur! Al zou ik 'm zelf niet dragen, ik vind 'm ietsjes té opvallend, hihi.

 • Reply
  Bea1207
  7 februari 2011 at 15:38

  Nee dit vind ik niet zo'n mooi kleurtje en ik zie er ook niet direct een pauwenveer in moet ik eerlijk zeggen.

 • Reply
  Gul
  26 april 2011 at 22:00

  Dear Pinky blush
  What do you do when you order from internet to avoid any customs duty or tax when goods arrive to Holland?
  thanks and cheers

  • Reply
   Charlotte
   26 april 2011 at 22:04

   I don't do anything specific, I guess I've just been lucky so far.

 • Reply
  Tessa
  21 juni 2011 at 18:29

  Ik zie er niet echt een pauw in. Ik weet niet zo goed hoe ik hem moet bekijken haha.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.