Huidverzorging Video's

Filmpje: Top 5 Huidverzorging

In deze themaweek van Femme laat ik jullie mijn top 5 huidverzorgingsproducten zien. Deze zijn zo fijn! Ik houd van producten die echt verschil maken en dat doen deze producten absoluut. Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Reviews van de genoemde producten kun je hier vinden:

13 Comments

 • Reply
  beautydiarynl
  31 juli 2014 at 16:33

  Hier hoopte ik al op! Leuk en handig om te zien! XO

 • Reply
  Vanessa
  31 juli 2014 at 16:35

  Leuk filmpje! Het serum met vitamine E van The Body Shop lijkt me erg fijn. Ik zou het trouwens leuk vinden om een budget thema week te zien!

 • Reply
  Enita
  31 juli 2014 at 16:47

  De Philosophy Hope in a Jar Night is idd een superproduct. Ik gebruik deze 2x per week met Le Weekend le Chanel. Samen een supercombinatie om stralend wakker te worden. Andere nachten verwen ik mijn huid met een andere favoriet Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate met een andere nachtcreme.

 • Reply
  Majorie
  31 juli 2014 at 17:02

  Ik heb sinds woensdag een tester van Hope in the jar night, maar wat een verschrikkelijke lucht zit daaraan zeg! :O Ik test hem nog maar kort, maar ben over de resultaten wel tevreden. Blijft de substantie en de crème op zichzelf wel goed omdat het in een pot zit?

 • Reply
  Beau
  31 juli 2014 at 17:30

  Ik ga zondag naar TBS dus ik ga eens kijken naar het serum 🙂

 • Reply
  Mirjam
  31 juli 2014 at 18:26

  Leuke video! Ik geef ook graag wat meer uit voor goede huidverzorging. Heel belangrijk!

 • Reply
  Vicky
  31 juli 2014 at 18:29

  Leuk filmpje! Ik gebruik ook graag het serum van TBS naar de nachtcreme Hope In A Jar ben ik wel heel benieuwd heb er al veel goeds over gelezen.

 • Reply
  chucky1012
  31 juli 2014 at 18:40

  Het klinkt heel goed! Over het ener laatste product had ik veel goede reviews gelezen 😉

 • Reply
  Daisy
  31 juli 2014 at 20:26

  Wat een leuke reeks producten. ik deel echt helemaal je mening over een product. Deze moet goed zijn met goede bestanddelen, dan maakt de prijs niet zo veel meer uit 🙂

 • Reply
  Larissa
  1 augustus 2014 at 14:22

  Nou over die creme van Philosophy ben ik dus echt niet tevreden.. Heb er een irritatie van opgelopen.. Knal rood me gezicht.. Terwijl ik 2 jaar geleden een jaar lang Philosophy heb gebruikt..

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  1 augustus 2014 at 14:37

  De vitamine E lijn van TBS is zo fijn!

 • Reply
  Melanie
  2 augustus 2014 at 01:15

  Fijne top 5! Er zit van mij ook een favoriet bij en wellicht komt er nu 1 bij! Ik ben wel benieuwd naar de Exfoliant van Clarins. Leuk filmpje en goed verteld!

 • Reply
  Simone
  3 augustus 2014 at 10:21

  Leuk filmpje! Goeie tips, de producten klinken goed 🙂 ik gebruik zelf eigenlijk vrij weinig verzorgingsproducten voor m’n huid(gezicht). Tijd terug de niveau sensitive dagcreme geprobeerd. Die vond ik wel erg fijn, maar mijn ‘probleem’ is dat ik de creme er weer af/uit zweet ofzo. Sorry als dat wat onsmakelijk klinkt maar als ik het bijv. ‘s ochtends op doe en uur drna ga fietsen naar school of werk of iets dergelijks dan zweet ik dus de hele creme van m’n gezicht af. Ik breng altijd maar klein beetje aan en zelfs al zou ik ‘s nachts voor t slapen de creme aan brengen dan zweet hij er ‘s ochtend tijdens het fietsen van af. Als ik geen creme gebruik heb ik hier geen last van. Vooral zomers is dit een probleem daarom draag ik zomers nooit creme maar eigenlijk ook geen make-up. Toch heb ik er ook in de winter last van… Iemand tips? Of gebruik ik misschien wel helemaal de verkeerde producten ? Groetjes Simone

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.