Nagellak

NOTD: Herome WIC – New Delhi

Eerder schreef ik al over de nieuwe nagellakcollectie van Herôme, de World Inspired Colours-collectie. In het artikel gaf ik alvast een voorproefje, en dit is de eerste kleur die ik jullie ga laten zien.

Zoals jullie waarschijnlijk weten is zeegroen helemaal hip voor dit seizoen. Deze trend is grotendeels in beweging gebracht door Chanel Jade, een LE nagellak van Chanel. Ik kan alvast zeggen dat New Delhi helaas geen dupe is, maar de kleur is in elk geval prachtig!

Waar ik vooral tevreden over ben is de dekking van de lak. Op deze foto heb ik maar één laagje op. Voor het mooie had ik beter 2 laagjes kunnen doen, maar op het eerste oog leek één laagje voldoende. Het kwastje werkt heel erg fijn. Normaal moet ik altijd mijn nagelriemen schoonmaken, omdat daar ook nagellak op is gekomen, maar dat was nu echt niet nodig.
In enkele reviews over de WIC-collectie las ik dat mensen veel last hadden van chippen en bladderen. Ik had er geen basecoat onder gebruikt en geen topcoat, maar toch blijft hij nog best goed zitten. Ik heb hem nu een dag op, en hij is inderdaad een klein beetje gechipt, maar als ik een goede basecoat en topcoat zou gebruiken zou hij waarschijnlijk veel beter op zijn plek blijven. Overigens droogt hij ook ontzettend snel, dus een sneldrogende topcoat was gelukkig niet nodig.

De World Inspired Colours zijn te koop bij Douglas, de webshop van Herôme en andere parfumerieën. Ze kosten €6,95 per stuk bij Douglas en €7,50 bij de webshop van Herôme.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.