Nagellak

NOTD: OPI A Dozen Rosas

Dit was mijn allereerste OPI nagellak. Ik was een keer bij een schoonheidssalon, en daar werd OPI verkocht. Ik was wel benieuwd naar de hype, dus heb ik deze toen maar gekocht. Inmiddels heb ik er al een stuk meer, maar deze blijft natuurlijk wel een beetje speciaal!

Op de foto lijkt het alsof er shimmer in zit, maar in het echt is het meer een cream lak. Het is een warme donkerroze tint, echt een makkelijke kleur! Na twee laagjes is hij dekkend en hij droogt lekker snel. Je moet er wel een topcoat overheen doen, want anders gaat hij vrij snel chippen. Oppassen dus. Het kwastje is prima. Niet heel speciaal dus, maar ook niet onhandig.

Toen ik deze lak droeg had ik donkerroze oorbellen met een goud detail in. Het leek me dus grappig om er een gouden Konad-design overheen te doen. Dit was het resultaat:

OPI - A Dozen Rosas (Konad)
OPI – A Dozen Rosas (Konad)

Voor deze look heb ik behalve OPI A Dozen Rosas ook China Glaze 2030 gebruikt om te stempelen. De imageplate was Konad M61. Op deze imageplate zit trouwens ook de koeienprint die ik gebruikte met OPI Alpine Snow.

Ik vond het wel een leuke Konad! Hij is niet heel opvallend, maar gewoon lekker subtiel.

OPI is verkrijgbaar bij verschilldende schoonheidssalons, Sephora en de grote DA in de Leidsestraat in Amsterdam. In Nederland kost OPI €13,95 per stuk. Op Transdesign.com is OPI te koop voor $4.99 per flesje.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Woooow, moooi <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.