Nagellak

Swatch: Essence – Grand-plié In Black (Ballerina Backstage)

Het is weer tijd voor een nieuwe Essence Limited Edition! De vorige LE (50’s Girls Reloaded) heb ik helemaal overgeslagen, maar ik vond de lakjes uit de Ballerina Backstage toch de moeite waard om ze aan jullie te laten zien. Ik heb overigens niet alle lakjes meegenomen, maar slechts twee kleuren die ik écht bijzonder en leuk vond. De eerste van die lakjes is Grand-plié In Black!

Grand-plié In Black is een lakje met een zwarte basis en vrij grove oranje glitters. Oplettende nagellakliefhebbers zullen waarschijnlijk al meteen hebben opgemerkt dat deze lak wel heel dicht in de buurt komt bij China Glaze Fortune Teller, een LE Halloween-lakje van een tijdje geleden. Ik heb Fortune Teller zelf niet, maar ik heb begrepen dat ze inderdaad bijna-dupes van elkaar zijn, al zou Fortune Teller nog iets meer en grotere glitters hebben.

Ik moet overigens wel zeggen dat ik Grand-plié In Black een beetje het vreemde eendje vind uit deze collectie, vooral omdat de andere producten allemaal zachte lieve kleurtjes hebben. Black Swan, anyone?, Ach, geen probleem natuurlijk, want dat maakt deze lak wel de must-have uit deze collectie.

Grand-plié In Black lakt prettig, is na twee laagjes keurig gedekt en de droogtijd is ook prima. Gewoon een fijn lakje dus!

Essence Grand-plié In Black kost €1,79 en maakt deel uit van de tijdelijke Ballerina Backstage-collectie.

Dit vind je misschien ook leuk...

30 reacties

 1. Hmm nee, vind ‘m niet echt mooi…

 2. Ik heb hem ook en vind het een mooie kleur. De oranje glitters zijn niet té aanwezig.

 3. Had hem laten staan omdat hij me niet zo mooi leek, nu heb ik spijt 😉

 4. Ik was niet van plan dit lakje te kopen, maar op de één of andere manier deed ik het toch 🙂 Lucky me! Ik vind dit lakje echt zo leuk.

 5. prachtig lakje;D

 6. mooie lakje, al hou ik niet zo van zwart 🙂

 7. ik zeg het niet vaak ( nooit zelfs ) maar dit lakje vindt ik niet mooi.

 8. ik vind het een apart lakje, doordat het lijkt alsof je gewoon oranje flakies lakje over een zwarte deed.
  x

 9. Ik vind hem wel mooi maar ik zou het zelf niet dragen, zwart staat mij niet! Ik heb die oranje/koraal kleurige nagellak van de Ballerina Backstage collectie wel meegenomen 😉

 10. Ik vind deze nagellak het mooist van de collectie! Toch heb ik hem laten liggen, ik denk niet dat ik hem vaak zal dragen.

 11. Wauw, ik vind hem net erg mooi! Erg leuk ook, iets erg speciaals ^^. En wat een zalige prijs! Normaal gezien zijn die Essence nagellakjes toch kleiner?
  x

 12. Ik vind het een erg mooi lakje! Ik heb deze en de koraalkleurige aangeschaft!

 13. Heb hem laten staan, maar nu ik dit zie ga ik maar snel kijken of ie er nog is! De glitters er door heen zijn mooi!

 14. <3 dat lakje 😀

 15. ik heb hem niet, zwart is niet echt mijn ding

 16. Ik heb hem ook gekocht alleen nog niet gebruikt. Maar ik vind hem heel mooi!

 17. Ik blijf twijfelen over dit lakje!
  Vind hem erg mooi, maar koop hem toch steeds maar niet..

 18. Ik vind deze inderdaad ook niet echt passen bij de lieve, zachte, rozige collectie!
  Ik koop hem verder ook niet (als ie er nog zou zijn), vind hem nou niet echt amazing!

 19. Ja ik dacht ook meteen aan Black Swan! Ik twijfel een beetje over dit lakje.. Ik vind hem wel mooi maar heb niet een ‘hebbenhebben’ gevoel. Bij de kruidvat eens stukje verder blijven de LE’s altijd (bijna) compleet over, misschien dat ik hem daar nog een keertje koop (voor €0,90 ;P)

 20. vind het echt een heel mooi lakje!
  heb hem zelf ook gekocht (en nog de witte)

 21. Deze vind ik leuk!

 22. Elien zegt:

  ik heb ‘m ook (:

 23. Geweldig lakje! Ik betrap mezelf er telkens op dat ik steeds weer naar deze grijp!

 24. die doet me denken aan die ene van catrice! echt mooi!

 25. nagellak freak zegt:

  ik moet die hebben net 2 kruidvat filialen gehad en ze hebben hem nie 🙁

 26. Geweldig lakje, vandaag gekocht en meteen m’n nagels mee gelakt 🙂 Eerste filiaal was deze uitverkocht, tweede gelukkig niet!

 27. Heel leuk lakje, hoop hem morgen te paken te krijgen.
  Ik was nooit weg van zwarte nagellak ,maar deze lijkt me perfect draagbaar

 28. Zelf heb ik alle lakjes maar deze ga ik er zeker bij kopen!

 29. Stoer lakje! Erg leuk 🙂

 30. Je maakt altijd prachtige foto’s! Mooi lakje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.