Huidverzorging Reviews

Een dupe voor Estée Lauders ANR? – Review Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule

Een serum voor ’s nachts dat je huid helpt te herstellen, stralen èn huidveroudering vertraagt? Oh, en het zou ook nog eens een betaalbare dupe voor de Estée Lauder Advanced Night Repair zijn? Count me in, die moest ik natuurlijk proberen! Lees verder om erachter te komen of de Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule echt de moeite waard is.

Het is relatief makkelijk om voor make-up producten een dupe te vinden. Zelfde kleur en misschien zelfde substantie? Yes, we hebben er weer eentje. Maar met huidverzorging is dat toch een stuk lastiger! Al tijden hoorde ik dat Missha een dupe zou hebben voor het welbekende nachtserum van Estée Lauder, maar pas toen ik echt geïnteresseerd raakte in Aziatische beautyproducten werd ik nieuwsgierig. Ik besloot het Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule (onder liefhebbers ook wel bekend als de Missha Longer Name Ampoule, haha) te bestellen en te proberen.

Ingrediënten

De Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule (die ik vanaf nu af zal korten naar Missha Night Repair) belooft de huid te laten stralen, tekenen van huidveroudering te verminderen, de elasticiteit van de huid te verbeteren en de huid te laten herstellen. Dit wordt gedaan door middel van een uitgebreid complex van gefermenteerde ingrediënten, antioxidanten, plantextracten, niacinamide en een klein beetje retinol. Check vooral even het artikel van Skins & Tonics voor een uitgebreidere analyse van de ingrediënten. Qua ingrediënten beoordeelt zij hem zelfs nog beter dan de Estée Lauder ANR!

De substantie

De substantie doet me direct denken aan ANR. Het is een vrij dunne substantie die zich makkelijk laat uitsmeren en snel intrekt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze substantie nog wel prettiger vind dan ANR. Bij ANR heb ik altijd het gevoel dat het meteen door mijn huid opgezogen wordt waardoor ik meer van het product nodig heb, terwijl ik Missha Night Repair gewoon makkelijk uit kan smeren.

Je gebruikt dit serum zoals gebruikelijk, dus op een gereinigde huid na je toner (en eventueel na een essence), voordat je je nachtcrème aanbrengt.

Het effect van Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule

Het effect van Missha Night Repair? Ik vind hem fijn! Oké, je moet er geen wonderen van verwachten, maar stiekem heeft dit product zich ontpopt tot één van mijn go-to serums voor ’s nachts. Het serum voedt mijn huid precies genoeg en ’s ochtends ziet mijn huid er gewoon goed uit. Een soepele en stralende huid zonder vet gevoel waarbij kleine puistjes iets lijken af te nemen. Prima dus!

Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule vs. Estée Lauder Advanced Night Repair

Als je mijn review van de Estée Lauder ANR leest zie je dat ik daarvan eigenlijk bar weinig verschil merkte. Nou zal ik echt niet claimen dat de Missha Night Repair mijn huid 10 jaar jonger maakt, maar ik vind het wel echt een prettig product. Ik merk dat ik hem er ’s avonds graag bij pak en het eigenlijk best wel jammer vind dat mijn flesje bijna op is. Ach, dan koop ik natuurlijk gewoon weer een nieuwe! Want in tegenstelling tot het prijskaartje van ANR (€81,99 voor 30 ml) is deze van Missha wel gewoon betaalbaar. Afhankelijk van de webshop waar je heb bestelt ben je ongeveer €25,00 voor 50 ml kwijt. Dat klinkt toch een heel stuk beter. Tel daarbij op dat de Missha Night Repair nog iets betere ingrediënten bevat en meer effect heeft op mijn huid. Het is duidelijk welke als winnaar uit de bus komt.

Ben je op zoek naar een fijn serum voor ’s nachts dat je huid laat stralen, goed hydrateert en je huid helpt te herstellen? Geef zeker de Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule een kans!

Missha Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule – ±€25,00 (30 ml)
iHerb | Jolse | RoseRoseShop

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Klinkt als een fijn product voor een mooi prijsje!

 2. Willemse zegt:

  Wat fijn te lezen dat er een goede dupe is van Estée Lauders ANR, super fijn serum maar vind deze gewoonweg te duur om dagelijks te gebruiken.
  Ik had hier nog nooit van gehoord dus leuk om weer een nieuw merk te leren kennen.

 3. Klinkt erg goed!
  Zou het zeker kopen omdat het niet zo duur is.

  Xoxo

 4. Christine zegt:

  Jij bent eigenlijk de enige blogger die me zover kan krijgen om producten te proberen! Leuke vergelijking, ik houd em in gedachten!

 5. Oh wow dit klinkt fantastisch! Maar wat een naam zeg, die is leuk voor galgje haha 😉

 6. Klinkt erg goed, dupes voor skincare is idd erg lastig te vinden. Bedankt voor de review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.