Make-up Tutorial Video's

Filmpje: Tutorial Winged Eyeliner

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Ik heb de laatste jaren zo vaak vragen gekregen of ik eindelijk eens een eyeliner tutorial wilde maken. Na al die tijd is het er nu pas eindelijk van gekomen! In deze video laat ik jullie zien hoe ik eyeliner aanbreng. Ik gebruik een los kwastje in combinatie met vloeibare eyeliner om een perfect strak resultaat te krijgen. Ik hoop dat jullie iets aan deze video en mijn tips hebben!

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Wat een handig filmpje. Ik ben heel slecht in eyeliners aanbrengen dus hier heb ik wel wat aan!

 2. Hele goede video!

 3. Wat een goede video, thnx! Ik denk dat heel veel meiden hier wat mee kunnen, goede tip. Ik ga deze tip vandaag ook gelijk eens uitproberen.

 4. Leuk leuk leuk!

 5. Goed en duidelijk uitgelegd! En wat een handige tip om dat met een apart kwastje te doen. Ik trek altijd lijntjes met potlood; vind ik gemakkelijker. 🙂 Maar ik heb ook niet meer zo’n piepjong perzikhuidje, eyeliner maakt snel hard op een iets rijpere huid.

  1. Een scherp geslepen potlood werkt inderdaad ook goed! Je zou ook nog eens een zwarte oogschaduw kunnen gebruiken met een heel stevig en dun schuin kwastje. Ik heb tijdens het opmaken van anderen gemerkt dat dat ook vaak een heel mooi effect geeft en bij een iets oudere huid of ietwat hangende oogleden een mooier effect geeft dan een vloeibare eyeliner.

 6. Dit is heel goed uitgelegd!
  Hele mooie eyeliner en handige tips 😉
  Ik wist niet dat als je penseeltje gebruikt je zulke mooie wings kan maken.

  Fijne dag Xoxo

 7. Mooie en duidelijke tutorial he je gemaakt. Tot nu toe mislukt de wing bij mij meestal nog, Hopelijk lukt het aan de hand van jouw video voortaan wel!

 8. Wat een super fijn filmpje!

 9. Wat een fijne uitleg. Een hele duidelijke video.

 10. Wat een super duidelijke video! Heel erg handig.

 11. Zeer handige en duidelijke uitleg. Dank je wel !

 12. Ik heb er meestal niet zo’n moeite mee, maar toch is het een handige video. De tip van het aparte kwastje en dan product op te nemen van de vloeibare eyeliner is een goed idee!

 13. Ik ben echt een gigantische kneus als het gaat om eyeliner. Op één of andere manier ben ik er nooit zo tevreden over. Ik ga deze tips eens uitproberen en een apart kwastje aanschaffen. Thanks voor de tips!

 14. PPP zegt:

  Wil je nog een keer een studie update doen? Aangezien het collegejaar weer bijna voorbij is.

  Misschien ook leuk op specifiek wat meer over de UVA te vertellen en jou ervaring daar, en ook wat je voorheen hebt gedaan dus zeg maar vanaf de middelbare school tot aan nu en hoe alles is gegaan.

 15. Bedankt voor de fijne tutorial. Nu maar oefenen… 🙂

 16. Jouw wing is prachtig! Ik moet echt eens goed oefenen!

 17. Tof en duidelijk filmpje! Hopelijk lukt het bij mij binnenkort ook zo goed als bij jou 🙂

 18. Je hebt echt een hele fijne en goede tutorial gemaakt zeg! Ik wil het kwastje van RT nog altijd, en nu nog meer haha

 19. goede tutorial! Maar eerlijk gezegd bak ik er niets van, hoeveel tutorials ik ook kijk haha, oefening baart kunst he 🙂

 20. Melissa zegt:

  Dit is de eerste video waar ik echt wat aan had om een mooie en goede wing te zetten. Ik oefen nu elke avond voordat ik mijn make-up eraf haal en gisteravond is het mij gelukt. Wat was ik blij ik vond het toen zo zonde om mijn make-up eraf te halen!

  Bedankt voor de leuke en goede video over de wing eyeliner! Ik heb hier onwijs veel aan gehad.

  Liefs, Melissa

 21. Ik was al nieuwsgierig geworden naar welk product jij nu gebruikten nu de zwarte eyeliner van Physicians Formula eruit was gegaan. Ik gebruikte hem namelijk ook en baalde ontzettend toen ik erachter kwam. Ik ben zelf ook naar de eyeliner van Catrice gegaan en vond het kwastje ook onhandig. Dus ik ga het eens op deze manier proberen! Ik had ook het kwastje van Real Techniques maar laat mijn vriend hem toevallig vorige week kapot hebben gemaakt. :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.