Make-up Tutorial Video's

Filmpje: Tutorial Winged Eyeliner

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Ik heb de laatste jaren zo vaak vragen gekregen of ik eindelijk eens een eyeliner tutorial wilde maken. Na al die tijd is het er nu pas eindelijk van gekomen! In deze video laat ik jullie zien hoe ik eyeliner aanbreng. Ik gebruik een los kwastje in combinatie met vloeibare eyeliner om een perfect strak resultaat te krijgen. Ik hoop dat jullie iets aan deze video en mijn tips hebben!

22 Comments

 • Reply
  Manon
  8 juli 2014 at 08:27

  Wat een handig filmpje. Ik ben heel slecht in eyeliners aanbrengen dus hier heb ik wel wat aan!

 • Reply
  Charile
  8 juli 2014 at 08:27

  Hele goede video!

 • Reply
  Natascha
  8 juli 2014 at 09:00

  Wat een goede video, thnx! Ik denk dat heel veel meiden hier wat mee kunnen, goede tip. Ik ga deze tip vandaag ook gelijk eens uitproberen.

 • Reply
  Veerle
  8 juli 2014 at 09:32

  Leuk leuk leuk!

 • Reply
  Yvonne
  8 juli 2014 at 09:33

  Goed en duidelijk uitgelegd! En wat een handige tip om dat met een apart kwastje te doen. Ik trek altijd lijntjes met potlood; vind ik gemakkelijker. 🙂 Maar ik heb ook niet meer zo’n piepjong perzikhuidje, eyeliner maakt snel hard op een iets rijpere huid.

  • Reply
   Charlotte
   8 juli 2014 at 12:00

   Een scherp geslepen potlood werkt inderdaad ook goed! Je zou ook nog eens een zwarte oogschaduw kunnen gebruiken met een heel stevig en dun schuin kwastje. Ik heb tijdens het opmaken van anderen gemerkt dat dat ook vaak een heel mooi effect geeft en bij een iets oudere huid of ietwat hangende oogleden een mooier effect geeft dan een vloeibare eyeliner.

 • Reply
  chucky1012
  8 juli 2014 at 09:40

  Dit is heel goed uitgelegd!
  Hele mooie eyeliner en handige tips 😉
  Ik wist niet dat als je penseeltje gebruikt je zulke mooie wings kan maken.

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  Svenja
  8 juli 2014 at 09:44

  Mooie en duidelijke tutorial he je gemaakt. Tot nu toe mislukt de wing bij mij meestal nog, Hopelijk lukt het aan de hand van jouw video voortaan wel!

 • Reply
  Dionne
  8 juli 2014 at 09:58

  Wat een super fijn filmpje!

 • Reply
  Miranda
  8 juli 2014 at 11:20

  Wat een fijne uitleg. Een hele duidelijke video.

 • Reply
  Danique
  8 juli 2014 at 11:52

  Wat een super duidelijke video! Heel erg handig.

 • Reply
  Daisy
  8 juli 2014 at 14:56

  Zeer handige en duidelijke uitleg. Dank je wel !

 • Reply
  nenacecilia
  8 juli 2014 at 17:26

  Ik heb er meestal niet zo’n moeite mee, maar toch is het een handige video. De tip van het aparte kwastje en dan product op te nemen van de vloeibare eyeliner is een goed idee!

 • Reply
  Marije - BakingBeautyNL
  8 juli 2014 at 19:50

  Ik ben echt een gigantische kneus als het gaat om eyeliner. Op één of andere manier ben ik er nooit zo tevreden over. Ik ga deze tips eens uitproberen en een apart kwastje aanschaffen. Thanks voor de tips!

 • Reply
  PPP
  8 juli 2014 at 20:47

  Wil je nog een keer een studie update doen? Aangezien het collegejaar weer bijna voorbij is.

  Misschien ook leuk op specifiek wat meer over de UVA te vertellen en jou ervaring daar, en ook wat je voorheen hebt gedaan dus zeg maar vanaf de middelbare school tot aan nu en hoe alles is gegaan.

 • Reply
  Dorien | Luxedy
  8 juli 2014 at 20:56

  Bedankt voor de fijne tutorial. Nu maar oefenen… 🙂

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  8 juli 2014 at 21:52

  Jouw wing is prachtig! Ik moet echt eens goed oefenen!

 • Reply
  Jana
  8 juli 2014 at 22:34

  Tof en duidelijk filmpje! Hopelijk lukt het bij mij binnenkort ook zo goed als bij jou 🙂

 • Reply
  Kimberly
  9 juli 2014 at 11:56

  Je hebt echt een hele fijne en goede tutorial gemaakt zeg! Ik wil het kwastje van RT nog altijd, en nu nog meer haha

 • Reply
  Eva | Realitijd
  9 juli 2014 at 13:12

  goede tutorial! Maar eerlijk gezegd bak ik er niets van, hoeveel tutorials ik ook kijk haha, oefening baart kunst he 🙂

 • Reply
  Melissa
  10 juli 2014 at 12:21

  Dit is de eerste video waar ik echt wat aan had om een mooie en goede wing te zetten. Ik oefen nu elke avond voordat ik mijn make-up eraf haal en gisteravond is het mij gelukt. Wat was ik blij ik vond het toen zo zonde om mijn make-up eraf te halen!

  Bedankt voor de leuke en goede video over de wing eyeliner! Ik heb hier onwijs veel aan gehad.

  Liefs, Melissa

 • Reply
  Monique
  11 juli 2014 at 00:43

  Ik was al nieuwsgierig geworden naar welk product jij nu gebruikten nu de zwarte eyeliner van Physicians Formula eruit was gegaan. Ik gebruikte hem namelijk ook en baalde ontzettend toen ik erachter kwam. Ik ben zelf ook naar de eyeliner van Catrice gegaan en vond het kwastje ook onhandig. Dus ik ga het eens op deze manier proberen! Ik had ook het kwastje van Real Techniques maar laat mijn vriend hem toevallig vorige week kapot hebben gemaakt. :p

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.