Make-up

The Body Shop Twilight Palette Look

Ik kon natuurlijk niet wachten om met de oogschaduws uit het nieuwe Twilight Eye Palette van The Body Shop te spelen, dus ben ik afgelopen dinsdag aan de slag gegaan. Het resultaat was een mooie paarse look die mijn groene ogen heel goed accentueert. Paars is tegenwoordig één van mijn lievelingskleuren oogschaduw, dus vandaar dat jullie veel looks met deze kleur voorbij zien komen! Dit palette past helemaal bij dit seizoen dus dit is een look die ik nog vaak zal dragen.

Behalve het palette heb ik ook één van mijn nieuwe MNY Blushes gebruikt (nummer 501). Wat een pigment komt daar vanaf! Je moet echt goed blenden, want het is een vrij felle kleur. Ook kunnen jullie hier alvast de nieuwe lipgloss uit de kerstcollectie van TBS bewonderen. Binnenkort komen er artikelen over zowel de lipgloss als de blush, dus dan zal ik ze reviewen.

Op deze foto (die ik zonder flits genomen heb) is het effect van de oogschaduw beter te zien. Op de foto’s met flits lijkt mijn oogmake-up erg shimmery, maar in gewoon daglicht valt dat heel erg mee!

Gezicht
MAC Studio Sculpt Foundation in NC15
MAC Studio Finish Concealer in NW15
MAC Mineralise Skin Finish Natural in Light
MNY Blush in 501

Ogen
Urban Decay Primer Potion
The Body Shop Eye Palette in Twilight (Damson Velvet op het bewegende ooglid, Violet Sky in de arcadeboog en Pink Champagne in de binnenste ooghoek)
The Body Shop Liquid Eyeliner in Black
L’Oréal Volume Million Lashes Mascara
John van G Eyebrow Powder in 05

Lippen
The Body Shop Love Gloss in Twinkling Pink

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Je ziet er echt supermooi uit! Die kleuren zijn echt schitterend 😉

 2. Héél mooi!

 3. Erg mooi gedaan! Staat je goed

 4. Vet! Ik ben ook weer heel erg aan het expirimenteren met looks, en dat is zo leuk!

 5. ~Echt super mooi!

 6. Mooi!

 7. wow! Erg mooi!

 8. heeel erg mooi!

 9. Zeer mooie look:)

 10. supketchup zegt:

  Wauw mooie look!

 11. Hele mooi look! 😀

 12. beautyfuel zegt:

  Die paarse kleur in je crease is echt mooi 😀

 13. Mooi! Je ogen zijn echt prachtig gedaan zeg.. <3

 14. Wow ik vind het echt super mooi gedaan <3 Die kleuren staan je overigens echt fantastisch!

 15. Erg mooie look, mijn complimenten!

 16. erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.