Nagellak

Swatch: The Body Shop – Twinkling Pink

Onlangs liet ik jullie Starry Night, één van de nagellakken uit de kerstcollectie van The Body Shop zien. Behalve het zwarte glitterlakje is er ook een roze glitterlak uitgebracht. Roze is natuurlijk helemaal mijn kleur, dus ik kon Twinkling Pink natuurlijk niet laten liggen. Zoals jullie in het vorige artikel konden lezen was ik ontzettend tevreden over Starry Night, dus ik was erg benieuwd naar de kwaliteit van Twinkling Pink.

Twinkling Pink is een zachtroze metallic nagellakje. De kleur en de structuur was erg lastig vast te leggen op de foto, maar ik kan hem het beste beschrijven als een combinatie tussen glitter en metallic. Bij het aanbrengen had ik meteen door dat de substantie van deze lak beduidend anders is dan die van Starry Night. Twinkling Pink is heel erg dik en stroperig en daardoor vrij lastig aan te brengen. Waarschijnlijk heeft dat te maken met de grote hoeveelheid glitters, want dat type lakjes is al snel aan de dikke kant. Op deze foto heb ik twee laagjes Twinkling Pink aangebracht, maar voor een mooier effect is een derde laag aan te raden.

Jammer dat Twinkling Pink niet zo prettig lakt, maar het is wel een prachtige kleur voor de komende feestdagen!

Twinkling Pink is onderdeel van de Joy of Sparkl-collectie en is tijdelijk verkrijgbaar. Deze nagellak kost €8,00.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. hmmm deze kleur vind ik dan wat minder, maar die zwarte was wel erg mooi!

 2. een hele mooie kleur vind ik dat! en je hebt ook mooie lange nagels zeg! 🙂

 3. Hmmmm ik ben niet zo van die finish bij die kleur zegmaar:) xx

 4. Hele mooie kleur!

 5. Wauw, dit is echt een mooi kleurtje. Ik moet maar eens een product van de body shop proberen.. 😉

 6. Wauw deze vind ik zelfs mooier dan de andere. Love it <3

 7. Mijn vriendin heeft hem ook gekocht en getest in de winkel, we waren allebei echt verliefd op de nagellak!

 8. Wat een mooie kleur! Ik vind deze ongeveer even leuk als de andere.

 9. Ik vind de kleur mooi maar niet voor dit seizoen, ik vind het een echt lentelakje!

 10. Ik vind het een mooie kleur roze! 🙂

 11. waauw! ontzettend mooi en lief kleurtje.

 12. Wauw dat is echt een mooi kleurtje!

 13. prachtige kleur!

 14. Ik vind hem heeeel erg mooi!

  x Ilja

 15. Wauw, vind het een mooi lakje!

 16. mooi roze kleur!
  Ik baal alleen zo want ik kan me nagels nooit echt lang laten groeien laat staan een mooie kleur lakken. Daarom geniet ik van de mooie NOTD en nagellak swatches van anderen!

 17. Deze vind ik echt heel gaaf ! 😀
  x Martine

 18. wow! zo mooi!

 19. wauw ik vind hem geweldig!

 20. Ik vind het echt een super mooie kleur <3

 21. Zo'n kleurtje vind ik erg mooi, maar ik vind 8 euro voor een nagellak die ik waarschijnlijk niet heel erg vaak ga dragen toch iets te veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.