Nagellak

Etos Holographic Nagellak

Als ik een drogist binnenloop, loop ik altijd even langs alle makeupmerken. Vaak zijn de nagellakjes vrij saai, maar ik kijk toch altijd eventjes. Toen ik vorige week bij Etos was, zag ik bijzondere lakjes bij het Etos Huismerk staan. Het waren holografische nagellakjes! Ik vind holografische nagellak altijd erg bijzonder omdat ze er echt heel fascinerend uitzien. Zeker als je ze in het zonlicht bekijkt zijn ze heel erg speciaal. Ze hadden een aantal verschillende kleuren, maar ik heb er maar 3 meegenomen. Misschien dat ik over een tijdje de rest ook ga proberen, want ik vind ze echt heel erg mooi! Dit zijn de kleuren die ik heb:

Etos - Effect Nails 009
Etos – Effect Nails 009

009 – Deze kleur lijkt in het flesje vrij donker, maar op de nagel is hij vrij fel, een soort turquoise.

Etos - Effect Nails 010
Etos – Effect Nails 010

010 – Paars met roze shimmer. Dit is echt een hele gave kleur! Ik heb wel meerdere paarse shimmer lakjes, maar door de holografische glitter die erin zit is deze heel speciaal.

Etos - Effect Nails 013
Etos – Effect Nails 013

013 – Donkerroze met paarse en gouden shimmer. Dit is echt mijn favoriet uit deze serie! Ik ben natuurlijk al gek op roze nagellak, en als je dan combineert met holo, ben ik helemaal gelukkig.

Ik was echt onder de indruk van deze nagellak. Vaak is goedkope huismerk-nagellak niet dekkend of bijzonder, maar deze is dat zeker wel. Ik heb overigens van alle kleuren 2 laagjes aangebracht, en zoals je kan zien dekt hij dan heel goed. Hopelijk houden ze deze lakjes nog lang in de collectie!

Etos Effect Nails is te koop bij (vrijwel) alle Etos-filialen en kost €2,95 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Laura zegt:

  Ik twijfelde ook. Meestal vind ik de Etos nagellak pure crap! Maar ik zal eens gaan kijken:D tnx!

  1. Charlotte zegt:

   Moet je echt doen! Ik was ook verbaasd, maar ze zijn echt heel gaaf 😀

 2. Ziet er goed uit!
  Absoluut niet duur ook!
  Helaas geen Etos hier.
  Misschien op t station eens kijken als ik op school ben.

 3. Wauw wat leuk!

  Hadden ze ook een donker groene?

  zou ik wel leuk vinden voor de kerstdagen 😛

  1. Charlotte zegt:

   Ik heb vandaag ff snel voor je gekeken, maar donkergroen is er helaas niet! Jammer he? China Glaze heeft wel een mooie, en Orly ook (Enchanted Forest). In een gewone Nederlandse winkel zal het lastig worden, want groen is een kleur die niet zoveel mensen durven te dragen. Succes met het zoeken 🙂

 4. Leuk ik wil ook een hololakje 🙂

 5. LauraSvdH zegt:

  <3 Holo lakjess! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.