Make-up Tutorial

Look: Pop of Colour Wing

Onlangs vertelde ik in een artikel dat ik wat meer wil experimenteren met make-up. Ik draag zo vaak hetzelfde! Ik ben langzaamaan wat nieuwe dingen aan het uitproberen en aan het spelen met kleuren. Ik houd van draagbare looks, maar dat betekent niet dat daar geen kleur bij past! Sinds een tijdje combineer ik regelmatig een felgekleurd potlood bij een simpele zwarte eyeliner. Dat is weer eens iets anders, maar nog steeds subtiel en vooral heel erg draagbaar. Een nieuwe favoriete look!

Je kunt deze look uiteraard met allerlei soorten oogschaduw combineren, maar ik heb het qua oogschaduw simpel gehouden. Op het bewegende ooglid gebruikte ik wat vloeibare concealer als basis en om de kleur van m’n ooglid te egaliseren. Vervolgens gebruikte ik een matte huidskleurige oogschaduw over het hele bewegende ooglid tot de wenkbrauwen. In de arcadeboog gebruikte ik vervolgens nog een lichte bruine tint die ik met een luchtige kwast aanbracht. Op die manier had ik een neutrale look, maar nog wel een beetje definitie! Ik gebruikte tinten uit m’n Inglot-palette, maar je kunt natuurlijk elke willekeurige oogschaduw hiervoor gebruiken.

De zwarte eyeliner zette ik zoals altijd met de Physician’s Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum. Voor de gekleurde lijn gebruikte ik het MAC Pearlglide Intense Eyeliner oogpotlood in de kleur Undercurrent. Deze is zo mooi! Hij zit een beetje tussen turkoois en groen in, en heeft daarnaast geweldige gouden glitters die je ook echt op de huid terug blijf zien. Daarnaast is de substantie heel erg romig (dat is belangrijk voor deze look!) en blijf hij geweldig goed zitten.

De moeilijkheid van het aanbrengen zit ‘m vooral in de zwarte eyeliner, maar de rest is erg simpel. Nadat je de eyeliner hebt aangebracht (je kunt de vleugel natuurlijk ook gewoon weglaten als je dat liever wilt!) trek je net boven de zwarte eyeliner een lijn met het gekleurde potlood. Het is belangrijk dat je zwarte lijn zo dun mogelijk is, want anders kan het geheel wat slordig worden. Daarnaast is een romig potlood belangrijk, want op die manier kun je makkelijk een nette tweede lijn trekken. Vervolgens kun je nog een keer teruggaan met je zwarte eyeliner zodat je echt twee strakke lijnen naast elkaar krijgt.

De look is nog steeds vrij rustig, maar je kunt er makkelijk een opvallende lipstick bij combineren! Ik vind deze look zo leuk dat ik hem de afgelopen weken al regelmatig op verschillende manieren gedragen heb. Ik heb met een paar verschillende potloden gespeeld, maar deze groene kleur is mijn absolute favoriet. Ik heb ook gemerkt dat felle kleuren het beste staan en dat een metallic potlood het mooiste resultaat geeft. Ik heb helaas geen felgekleurde vloeibare eyeliners in huis, maar die werken vast en zeker ook perfect hiervoor!

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

55 reacties

 1. Heel mooi!

 2. Zo’n look draag ik ook vaak! Lekker simpel, maar toch net even dat beetje extra.

 3. Echt wel een mooie look!

 4. een hel mooie look staat je ook goed

 5. Heel mooie look en het staat je ook goed!

 6. Die laatste foto is echt heel erg mooi van jou! Mooi zo’n gekleurd lijntje boven je eyeliner, ga ik ook eens doen

 7. Dit staat je echt ontzettend mooi! Prachtige look!
  Liefs

 8. Heel erg mooi! Het staat echt prachtig.

 9. Ziet er prachtig uit! Heel mooie kleur.

 10. Superleuk! Ga ik ook eens proberen!

 11. Mooie look zeg!

 12. mooie look!

 13. Wat een mooie look! Staat inderdaad prachtig met een knalkleur lipstick 🙂

 14. Wat mooi gedaan!
  Eefje

 15. Prachtige look!

 16. Echt prachtig!

 17. Heel mooie look!

 18. Anna zegt:

  Die laatste is echt een heel leuke foto!

 19. Wat een leuke look!

 20. Staat je erg goed!

 21. Ik hou er zelf ook van op te spelen met mijn eyeliner, zo heb ik ondertussen eyeliner in de meest denkbare kleuren 😀

 22. Oh, ziet er erg leuk en speels uit! (:

 23. Heel mooi! Toch rustig, maar toch ook totaal wat anders. Wat een prachtig potloodje ook van Mac.

 24. Mirjam zegt:

  Mooi! Ik wou dat ik zo eyeliner kon zetten. Moooooi!

 25. ziet er goed uit zeg!

 26. Een heel erg mooie look, staat heel mooi bij de kleur van je ogen !

 27. Manuela zegt:

  Wauw, staat je super leuk zeg!
  Zelf doe ik mijn eyeliner ook wel eens op deze manier, en ik merk dat als je een gekleurde eyeliner gebruikt voor de bovenste lijn dat dit een stuk lastiger gaat dan met een potlood!
  Je maakt zo veel sneller foutjes doordat de eyeliner vloeibaar is. Wat een goed idee om een gekleurd oogpotlood te gebruiken zeg! Ik was er zelf niet eens op gekomen.
  Trouwens, wat is die laatste foto prachtig zeg!

 28. Hele mooie kleur eyeliner! Een simpele look toch net een speciale touch geven, I like it!

 29. Erg leuk gedaan! Ik doe het vaak maar dan met een kleur op de onderkant. Denk: natuurlijke oogschaduw en zwarte eyeliner op het ooglid en een gekleurd oogpotlood op de onderste wimperrand.

 30. Lara zegt:

  Wat een mooie look! Heb het zelf meteen uitgeprobeerd :). Ik heb het clubbing waterproof oogpotlood in de kleur blue remix van Bourjois gebruikt, een metallic blauw groene kleur. Nu al fan!

 31. super gorgeous!

 32. Wauw, heel mooi! Vooral de laatste foto, je bent prachtig!

 33. Ik draag ook regelmatig een gekleurd lijntje boven mijn zwarte eyeliner. Het maakt het allemaal net even wee wat speelser!

 34. Wat mooi! Ik heb je site pas een paar dagen geleden ontdekt, maar ik ben nu al helemaal verslaafd, haha!

 35. Ik heb Undercurrent ook, zo’n mooie kleur! Deze look ga ik morgen proberen!

 36. Leuk idee! Ik moet nog een beetje oefenen om een strakke zwarte eyeliner met wing te zetten, maar dan zou ik dit ook zeker dragen!

 37. Wat een gave look! en súperleuke site heb je 🙂

 38. Leuk gedaan! Mooi oogpotlood is dat, zo’n kleurtje ben ik nog niet eerder tegen gekomen.

 39. Super mooie look, en wat leuk om je vanmiddag gezien te hebben, super leuk, ik ben groot fan haha!

 40. Ik vind het wel leuk! Net even wat anders en specialer dan een normale winged eyeliner!

 41. Mooie look! Staat je erg goed met dat blauw!

 42. heel erg mooi gedaan

 43. Dit is een mooie look, staat je mooi 🙂 x

 44. Erg mooi! Denk dat dit ook ideaal is voor mij. Voor een simpel maar onwijs gave look!

 45. Ivy zegt:

  Leuk en workproof! Dit probeer ik zeker eens uit.

 46. wauw heel mooi!

 47. he wat leuk

 48. Judith zegt:

  Staat je echt goed!

 49. Mooi! Ik hou van kleur 🙂

 50. mooie foto’s meis!

 51. Ziet er heel erg leuk uit. Je laatste foto is erg leuk!

 52. Claudia zegt:

  Wat een mooie foto’s!! 😀 Die laatste is erg geschikt als profielfoto voor twitter of facebook! x

 53. Wauw! Echt heel mooi gedaan

 54. Jelka zegt:

  Wat voor producten heb je op de rest van je gezicht aangebracht? Je huid ziet er echt stralend uit! Hele mooie ooglook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.