Fashion Shoplogs

Shoplog Loavies Pre-Spring collectie

Ik kijk altijd weer met enthousiasme uit naar de nieuwe collecties van Loavies, omdat er altijd wel een aantal hele toffe dingen tussenzitten. Ik ben zelf vooral fan van de geweldige statement jasjes met bijzondere prints en de prachtige opvallende en kleurrijke oorbellen die ze altijd hebben. Die items zijn mijn op het lijf geschreven! Een tijdje geleden is de nieuwe Pre-Spring collectie online gekomen met een paar hele fijne items. Ik ga er wat dingetjes van laten zien!

Loavies 006 (1)

Door mijn blog heb ik het geluk dat ik (zoals deze items) soms wat dingen bij Loavies uit mag zoeken, maar ook als dat niet het geval zou zijn zou ik zonder twijfel vaste klant zijn. Al was het alleen maar voor de oorbellen! Uit de sale bestelde ik de Pretty Fall Earrings (€5,00), waarbij ik vooral fan was van de prachtige kleuren. Ik draag graag van die mooie herfsttinten en deze passen daardoor perfect bij veel van mijn outfits. Iets vrolijker zijn de Mint and Pink oorbellen (€12,95) die ik de laatste weken al regelmatig heb gedragen. Leuk bij een zwarte outfit om nog wat kleur toe te voegen, maar ook om bij een kleurrijke outfit goed te combineren. Overigens zijn deze oorbellen allebei niet heel zwaar (dat kunnen ze van Loavies nog wel eens zijn), dus dat is wel prettig!

Loavies 003 (1)

Ik had het net al even over de vrolijke statement jasjes en was meteen fan van de het Spring Time jasje (€69,95). Ik vind hem heel erg leuk en vrolijk, maar van mij had hij nog wel iets getailleerder gemogen. Hij is nu een beetje boxy en ik vind het jammer dat hij een rits heeft in plaats van knoopjes/haakjes. Hij is trouwens behoorlijk dun, dus het is echt een jasje voor als het wat warmer is! Houd er trouwens rekening mee dat ze vrij groot vallen. Ik heb normaal maat medium en heb deze in S/M genomen, maar hij had van mij zelfs nog wel iets kleiner gemogen.

Loavies 004 (1)

Om bij het jasje te kunnen dragen koos ik ook nog deze vrolijke Mint Tee (€29,95). Deze losse top staat ontzettend leuk onder het jasje (er komen zo nog wat aan-foto’s in dit artikel), maar om los te dragen vind ik hem iets te wijd. Ook van deze heb ik een M genomen, maar ik denk dat ik zelfs met gemak een S gepast zou kunnen hebben.

Loavies 001 (1)

Loavies 002 (1)

Toen vriendinnetje Monika pas bij mij was heeft ze een paar foto’s voor me gemaakt, zodat ik jullie de outfit wat beter kan showen. Helaas werkte het weer niet zo mee en was het stervenskoud, maar toch zaten er nog een paar leuke tussen! Ik vind de combinatie van het jasje met de top zo leuk staan! Vooral heel erg vrolijk en echt iets voor mij.

Loavies 005 (1)

Loavies heeft vanaf nu ook een Home-collectie met een paar hele toffe dingen voor in huis. Er is zoveel leuks dat ik bijna niet kon kiezen, maar ik was vooral ontzettend fan van de Book Clock (€29,95). Ik twijfel nog waar ik hem neer ga zetten… Hij zou best leuk in m’n keuken staan, maar ik denk dat de kleuren ook heel gaaf zijn om in de achtergrond van m’n video’s te gebruiken. Daar ga ik nog even over nadenken! Hij is in elk geval echt heel tof en vrolijk, en iedereen die de klok bij mij thuis zag staan vond hem meteen geweldig. Overigens is hij op het moment dat ik dir artikel schrijf uitverkocht, maar als het goed is komt hij snel weer op voorraad.

Loavies 007 (1)

Vaak doe ik zulke shoplogs in video-vorm, maar ik dacht dat het voor de afwisseling misschien wel leuk was om het in een artikel te stoppen. Zal ik dat vaker doen? Laat het weten bij de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. De klok is is zo mooi.
  Leuk dat jij je geshopte items laat zien dmv foto’s.

 2. Wat een onwijs leuke klok zeg!

 3. Wat een leuke items! Vooral die combinatie van het jasje en de blouse is inderdaad heel mooi.

 4. Die klok is echt zo tof!

 5. Wat een leuke items, prachtig jasje en mooie oorbellen!

 6. Ohh die oorbellen, I Love it!! Ik hou echt van opvallende oorbellen, super leuk! Dat jasje had ik ook al gezien bij Loavies maar vond ‘m toch wat te duur helaas.. 🙁

 7. Dat jasje is heel erg vrolijk! Ik zit nu te twijfelen of ik hem ook ga halen..

 8. Wat een mooie items heb je geshopt zeg! Ik hou echt van de kleurtjes die je hebt gekocht.. doet mij ook echt denken aan de zomer/lente!

 9. Die klok is super tof! Die pastelkleuren doen het erg goed.

 10. Die oorringen vind ik supermooi en ze hebben wat een tribal vibe

 11. Leuke aankopen heb je gedaan! Heerlijke lente kleuren.

 12. Mooie aankopen!

 13. Wat is dat jasje leuk 🙂 En je oorbellen passen er perfect bij.

 14. Oooh ik krijg hier echt zo’n zomers gevoel van, ook al is het de pre-spring collectie haha!! Dat jasje vind ik zo gaaf!

 15. Wauw die oorbellen zijn zo leuk ! Ik krijg spontaan zin in zon en cocktails 😀

 16. Wat een prachtige items!

 17. Super, een shoplog met foto’s in plaats van een video! Die kan ik ook op mijn werk bekijken zonder dat ik anderen stoor… (in mijn koffie- of theepauze natuurlijk 😉

 18. Wauw, heel mooi!

 19. Wat een leuke items! Ik vind die klok echt supergaaf!

 20. love dat jasje 😀

 21. Wat een toffe items! Vooral die bookclock, heel gaaf!

 22. Het klokje vind ik heel erg leuk! Het past niet in mijn huis qua stijl maar hij wel ontzettend schattig!
  De mint top is erg mooi. Hij staat je ook echt goed.

 23. Wat een super leuke items heb je geshopt!

 24. Wat een leuk merk en wat een leuke oorbellen! Ik word meteen vrolijk van die kleuren! Geeft mij echt een lente gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.