Video's

Video: Pinky’s Prullenbak #1

Huh, Pinky’s Prullenbak? Jazeker! In deze video laat ik jullie de beautyproducten zien die ik heb opgemaakt, oftewel: een kijkje in mijn prullenbak. Welke producten vond ik goed, welke minder en welke koop ik opnieuw? Ik vertel het in deze video!

Oorbellen: Forever 21
Nagellak: Essie Tart Deco
Top: Zara

Genoemde producten:

14 Comments

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  21 februari 2015 at 10:43

  Origineel bedacht, die naam!

 • Reply
  Paperblooming Prints
  21 februari 2015 at 13:28

  Wat grappig, ik heb toevallig ook net de Max Factor False Lash Effect Mascara en een Body Shop Body Butter opgemaakt 🙂

 • Reply
  Amanda
  21 februari 2015 at 13:37

  Leuke video weer 🙂 Ik vind de naam ook leuk verzonnen!

 • Reply
  Ina
  21 februari 2015 at 18:46

  Originele naam, leuke video!

 • Reply
  Marielle
  21 februari 2015 at 19:06

  Leuke video! Leuk bedacht, pinky´s prullenbak. Origineel!

 • Reply
  chucky1012
  21 februari 2015 at 20:20

  Dat is een leuke bedachte naam!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  22 februari 2015 at 11:42

  De Wild Argan body butter en de Shea body butter van The Body Shop zijn twee van mijn favoriete body butters 🙂

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  22 februari 2015 at 12:01

  De Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser moet ik nu toch echt eens gaan proberen..

 • Reply
  Samantha
  22 februari 2015 at 12:25

  Haha, wat een leuke naam voor dit soort video’s! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de Philosophy Purity Made Simple, ik heb er nu al zoveel goeds over gehoord. Wanneer er weer een actie is, ren ik meteen naar de winkel!

 • Reply
  Lies
  22 februari 2015 at 17:43

  Heel erg leuk om te zien welke producten je allemaal opgemaakt hebt! De shea body butter is een grote favoriet van mij. Hij is zo fijn voor mijn droge huid en vind de geur ook zo lekker.

 • Reply
  Caro ~ my beautycase
  23 februari 2015 at 09:26

  Leuk dat je het nu Pinky’s Prullenbak noemt, goed bedacht! Ik ben wel erg benieuwd naar die lijn van Andrelon, was toevallig weer op zoek naar een nieuwe shampoo en conditioner dus misschien ga ik die eens proberen! Die spray die je hebt opgemaakt lijkt me ook fijn! 🙂

 • Reply
  Chinouk
  24 februari 2015 at 08:51

  Lekker veel opgemaakt! Ik ben zelf niet zo fan van TBS bodybutters, maar ik heb laatst naar hun oogschaduw gekeken en woooow, die zijn mooi, zacht en super gepigmenteerd! Ik heb ze regelmatig voorbij zien komen op je blog, dus ik snap nu waarom je er zo fan van bent. Ik ben al een tijdje benieuwd naar die Andrélon producten, misschien dat ik wat aanschaf 🙂

 • Reply
  Erika
  25 februari 2015 at 15:54

  Je hebt het bij die eyeliner over Di, ze verkopen er wel meer merken zoals the balm.

 • Reply
  Tessabd
  8 maart 2015 at 20:30

  Ik heb de liner door jou gekocht, kwam toevallig in de DI een paar maanden geleden en maakte een sprongetje toen ik het merk zag staan =d

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.