Video's

Video: Pinky’s Prullenbak #1

Huh, Pinky’s Prullenbak? Jazeker! In deze video laat ik jullie de beautyproducten zien die ik heb opgemaakt, oftewel: een kijkje in mijn prullenbak. Welke producten vond ik goed, welke minder en welke koop ik opnieuw? Ik vertel het in deze video!

Oorbellen: Forever 21
Nagellak: Essie Tart Deco
Top: Zara

Genoemde producten:

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Origineel bedacht, die naam!

 2. Wat grappig, ik heb toevallig ook net de Max Factor False Lash Effect Mascara en een Body Shop Body Butter opgemaakt 🙂

 3. Leuke video weer 🙂 Ik vind de naam ook leuk verzonnen!

 4. Originele naam, leuke video!

 5. Leuke video! Leuk bedacht, pinky´s prullenbak. Origineel!

 6. Dat is een leuke bedachte naam!

 7. De Wild Argan body butter en de Shea body butter van The Body Shop zijn twee van mijn favoriete body butters 🙂

 8. De Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser moet ik nu toch echt eens gaan proberen..

 9. Haha, wat een leuke naam voor dit soort video’s! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de Philosophy Purity Made Simple, ik heb er nu al zoveel goeds over gehoord. Wanneer er weer een actie is, ren ik meteen naar de winkel!

 10. Heel erg leuk om te zien welke producten je allemaal opgemaakt hebt! De shea body butter is een grote favoriet van mij. Hij is zo fijn voor mijn droge huid en vind de geur ook zo lekker.

 11. Leuk dat je het nu Pinky’s Prullenbak noemt, goed bedacht! Ik ben wel erg benieuwd naar die lijn van Andrelon, was toevallig weer op zoek naar een nieuwe shampoo en conditioner dus misschien ga ik die eens proberen! Die spray die je hebt opgemaakt lijkt me ook fijn! 🙂

 12. Lekker veel opgemaakt! Ik ben zelf niet zo fan van TBS bodybutters, maar ik heb laatst naar hun oogschaduw gekeken en woooow, die zijn mooi, zacht en super gepigmenteerd! Ik heb ze regelmatig voorbij zien komen op je blog, dus ik snap nu waarom je er zo fan van bent. Ik ben al een tijdje benieuwd naar die Andrélon producten, misschien dat ik wat aanschaf 🙂

 13. Erika zegt:

  Je hebt het bij die eyeliner over Di, ze verkopen er wel meer merken zoals the balm.

 14. Ik heb de liner door jou gekocht, kwam toevallig in de DI een paar maanden geleden en maakte een sprongetje toen ik het merk zag staan =d

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.