Make-up Reviews

Review: MNY My Shadow 441 (Material Girl)

Eerder schreef ik over één van de nagellakjes uit de nieuwe Material Girl-collectie van MNY. In deze collectie zitten naast nagellakken ook een aantal lipglossjes en oogschaduws. Ik ben dol op oogschaduw en ik heb een paar MNY oogschaduws waar ik erg tevreden over ben, dus het kon ik niet anders dan dat ik één van de nieuwe kleuren meenam. Ik koos voor My Shadow in de kleur 441!

MNY My Shadow 441 is een prachtige shimmery bruine oogschaduw met een paarse ondertoon. Op een één of andere reden wordt ik altijd naar dit soort kleuren toegetrokken! Waarschijnlijk komt dat doordat paars erg goed bij mijn groene ogen staat en deze kleur perfect is om in de arcadeboog te gebruiken.

Voor een budget-oogschaduw is het pigment echt indrukwekkend! Deze swatch is droog zonder oogschaduwbasis gemaakt, dus je ziet duidelijk hoeveel kleur hij afgeeft. Niet alle oogschaduws van MNY zijn even goed gepigmenteerd, maar deze is duidelijk één van de betere. Ook de structuur van deze oogschaduw is kwalitatief dik in orde. Hij is romig en zacht, maar totaal niet poederig. Ik vind de kleur zo mooi! Niet alleen zijn de ondertonen van deze oogschaduw erg bijzonder, maar er zit ook een mooie glans overheen.

Ik weet dat jullie bij reviews over oogproducten graag een bijpassende ooglook zien. Ik heb het deze keer een beetje simpel gehouden, maar je kan er natuurlijk altijd een complexere look mee maken.

Bij deze look gebruikte ik Too Face Shadow Insurance als oogschaduwbasis en ik bracht MNY My Shadow 441 aan over het gehele bewegende ooglid, een klein beetje in de arcadeboog en onder de onderste wimperrand. Om de look iets meer kracht bij te zetten gebruikte ik een beetje van de matte donkerbruine kleur uit het Catrice Help! I’m Stranded oogschaduw-duo. Vervolgens trok ik een lijtje met MAC Technakohl Eyeliner in Earthline langs zowel de onderste als bovenste wimperrand en maakte ik de look af met Pupa Pupalash Mascara Energizer.

Ik vind dit echt een prachtige kleur en ik denk dat ik ‘m in veel van mijn dagelijkse looks ga gebruiken. Het is zo’n makkelijke neutrale kleur! Voor deze oogschaduw betaal je €2,49 en daar valt echt niks op aan te merken. De pigmentatie van de MNY-oogschaduws kan onderling behoorlijk verschillen, maar met deze oogschaduw zit het helemaal goed. Neem dus vooral even een kijkje bij deze kleur, want ik kan ‘m van harte aanbevelen!

MNY My Shadow 441 kost €2,49 en maakt deel uit van de tijdelijke Material Girl-collectie. MNY is te koop bij Etos.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Aranka zegt:

  Oh, wauw! Ik had hem laten staan maar ik denk dat ik toch maar terug ga om hem te scoren hij is echt geweldig!

 2. BudgetBeautyNL zegt:

  Het is een erg mooi kleurtje (:

 3. LacquerAddicts zegt:

  Die wil ik ook! Definitely a true musthave!

 4. Jessica zegt:

  Ik heb niets met MNY, maar nu jij zo lovend bent, moet ik deze kleur toch maar aanschaffen.

 5. vlala zegt:

  Ik denk maar: paars paars? Ik zie toch bruin!
  *scrollt terug*
  Oohhh bruin met een paarse ondertoon! 😀

  Hij is idd mooi. Ik ga die ene rode lak en deze misschien wel kopen denk ik. Zucht wat zijn beautyblogs toch slecht voor mijn portemonnee. 😉

 6. kek kleurtje 😀

 7. Mooi kleurtje:D

 8. Ziet er supermooi uit!

 9. deze heb ik gisteren in de uitverkoop van 1,25 gekocht! 50 % off!
  Ik wist niet dat het van een LE was. Ik vond de kleur echt heel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.