Nagellak

Swatch: Illamasqua – Raindrops

Toen ik afgelopen november ik Londen ben geweest heb ik een aantal nagellakjes gekocht. Eén van die lakjes was Raindrops van Illamasqua, maar ik was er nog steeds niet aan toegekomen om ‘m te swatchen. In de tussentijd zijn mijn nagels een paar keer afgebroken waardoor ik een tijdje geen nagellak heb gedragen, maar inmiddels zijn ze weer aangegroeid, dus is het weer tijd voor nagellakswatches!

Ik had dit lakje al een paar keer op andere blogs voorbij zien komen en ik vond ‘m zo mooi! Toen ik in Londen bij de Illamasqua-counter stond wist ik meteen dat ik deze graag wilde hebben. Ik ben dol op lichtblauw en de glitters geven een mooi effect. Helaas is dit lakje niet bepaald dekkend, maar dat had ik ook niet anders verwacht. Op deze foto heb ik twee vrij dikke laagjes gebruikt, maar voor het mooie had ik misschien beter een derde laag kunnen toevoegen, want hij is nog niet helemaal dekkend. Je zou eventueel een laagje dekkende lichtblauwe of lichtgrijze nagellak als basis kunnen gebruiken om ‘m mooier uit te laten komen.

Ik vind ‘m hoe dan ook prachtig en kan niet wachten om ‘m tijdens de zomermaanden te gaan dragen!

Deze nagellak kost £13.50. Illamasqua is een exclusief merk dat niet in Nederland te koop is, maar is wel te bestellen via hun webshop.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Erg mooi nagellakje 🙂

 2. Brendalee zegt:

  Echt heel mooi, zou hem ook graag hebben!

 3. Ik vind hem ook heel erg gaaf, maar hij doet me ook wat aan de Rain Polish van Eyeko denken. Heb je die ook?

  1. Nee, helaas! De basiskleuren komen volgens mij redelijk overeen, maar Raindrops heeft natuurlijk die grove glitter die 'm net even wat bijzonderder maakt 😉

 4. Aranka zegt:

  Wauw, ik vind hem echt super gaaf. Ik wil ook zo een kleurtje hebben!

 5. Mooi kleurtje!

 6. Wat een prachtige kleur! <3

 7. mooi kleurtje 😀

 8. Leontine zegt:

  Heel mooi kleurtje!

 9. Supermooi!

 10. Lovely Nailpolish zegt:

  Niet echt mijn ding, lichtblauwe nagellak. Maar hij ziet er wel speciaal uit moet ik zeggen 🙂

 11. Wauw, wat een mooi lakje!

 12. Het is echt een heel mooi kleurtje! Jammer dat hij niet zo goed dekt. Volgensmij is Eyeko Rain Polish een supergoed lakje voor eronder!

 13. Lovethatmakeup zegt:

  Prachtig lakje!

 14. Ik vind het een mooie kleur, maar hij is niet dekkend genoeg voor mij. Er zijn even mooie kleuren te vinden die beter dekken.

 15. Sooo pretty 😀

 16. a1001addictions zegt:

  Ik dacht dat dit een grijzig kleurtje was haha, ach heeft het ook wel wat van weg 🙂
  Maakt m dr niet minder mooi om

 17. Wat een super mooi kleurtje

 18. Ilse zegt:

  Ik vind dit lakje zo geweldig! Wil hem echt heeel graag hebben.
  Hij schijnt ook heel fijn te layeren over China Glaze Sea Spray van de Anchors Away collectie.

 19. Lijkt hij niet ontzettend op Sea Spray van China Glaze? Heb je die ook? Misschien zou je voor ons een vergelijking kunnen doen?

 20. Waauw, mooi lakje! Het lijkt eerder grijs dan blauw, maar dat kan aan het licht liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.