Nagellak

Swatch: Essence – Sure Azure

Lichtblauw is zo’n nagellakkleur waar ik tegenwoordig nooit genoeg van kan krijgen. Ik heb heel wat blauwe lakjes in m’n stash die ik in de praktijk nauwelijks draag, maar lichtblauw is eigenlijk altijd goed! Al een tijdje ben ik op zoek naar hét perfecte lichtblauwe lakje. Mijn ideale kleur is heel lichtblauw, nog lichter dan de meeste blauwe lakjes die verkrijgbaar zijn. Ik heb ‘m helaas nog niet gevonden (ze blijken altijd donkerder uit te vallen, maar tijdens mijn zoektocht kwam ik wel een heel mooi lakje uit de vernieuwde Essence-collectie tegen, genaamd Sure Azure.

Sure Azure is een prachtige rijke lichtblauwe lak. Je ziet het misschien niet meteen op deze foto’s, maar hij bevat een subtiele shimmer die de nagellak net iets intenser maakt. Ik zou niet zeggen dat het een hele unieke kleur is, maar hij is absoluut mooi!

Eén van de grote voordelen van Sure Azure is dat hij binnen twee laagjes keurig egaal dekt. Dat zie je niet vaak bij pastelkleurige lakjes! Ook lakt hij lekker soepel en is hij vrij snel droog.

Sinds de update van het Essence-assortiment zijn alle blauwe lakjes uit het ‘gewone’ schap gehaald en naar het Nail Art-schap verplaatst (zie hier een lijst met filialen). Sure Azure valt daar ook onder en is dus alleen verkrijgbaar bij de filialen met het extra Essence-schap.

Essence Sure Azure kost €1,29. Essence is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. mooi lakje, ik blijf de vorm van je nagels zo mooi vinden;D

 2. Deze kleur staat je erg goed!

 3. Ik blijf erbij dat de állermooiste nagellakswatches van jou zijn =) Ziet eruit als een fijn lakje, die neem ik de volgende keer mee bij het kruitvat!

 4. heel mooi, ik heb nog steeds geen lichtblauwe lak!

 5. Die is erg mooi! Ik zoek ook al lang zo’n lakje en deze is echt perfect.

 6. waaauw wat een prachtige kleur!

 7. Ziet er mooi uit! 🙂

 8. Die is erg mooi!

 9. Mooi! Ik hou van (licht)blauwe lakjes, maar ik heb er al genoeg :D.

 10. ik vroeg me al waarom essence geen blauwe lakjes meer had… maar die staan dus in het Nail Art-schap en die hebben we niet in Hoogeveen 🙁
  Mooi lakje!!!

 11. super mooi lakje 😀

 12. Wauw, wat een prachtige nagellak! Echt een mooi en fris kleurtje.

 13. Wauw, enorm mooie kleur!
  x

 14. Als je een superlichtlicht pastelblauw zoekt moet je eens” being in heaven” v P2 victim proberen 🙂

 15. Prachtige kleur! Hij ziet er erg mooi uit. Ik zou ‘m alleen niet zo gauw dragen in de herfst + winter.

 16. Wat een lief kleurtje 😀

 17. wow prachtige kleur

 18. die is zo mooi\! <3 _ <3

 19. Wat een ontzettend mooi blauw kleurtje. Precies het kleurtje dat ik voor deze zomer had willen hebben…

 20. Prachtige kleur!

 21. vind het wel een mooi lakje, toch is deze kleur het niet helemaal voor mij..

 22. Waauw echt eeen hele mooie kleur!

 23. Prachtige kleur!

 24. Mooi blauw is niet lelijk! Echt wat een geweldige kleur is dit 😀

 25. Me loving de kleur!

 26. die is echt mooi! ik ga hem halen

 27. KOH’s “Baby Blue” is een hele, hele mooie licht blauwe kleur.
  Hij is vrij prijzig (14.95 volgens mij) maar zeker eens bekijken als je een KOH nagellak schap tegen komt!

 28. Is Essie ‘Borrowed and Blue’ dan niets voor jou? 🙂 Hij is 9,75 bij Boozyshop en komt uit de bridal collectie!

 29. Ik vind babyblauwe lakjes echt heel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.