Nagellak

Nail Art: Peach Leopard (Konad)

Zoals ik eerder in deze update vertelde heb ik sinds kort mijn Konad-spulletjes weer helemaal herontdekt. Konad was een paar jaar geleden een gigantische trend onder beautybloggers en een supersimpele manier om leuke prints op je nagels te maken. De laatste  paar weken ben ik er weer mee in de weer geweest en er zijn leuke combinaties uit gekomen. Luipaard is altijd goed! Een hele tijd geleden maakte ik luipaardprints met goud, verschillende kleuren en koraal, maar tijdens deze zomermaanden mag het allemaal wel iets lichter!

Voor deze combinatie gebruikte ik Essence Icylicious als basiskleur. Om te stempelen gebruikte ik Essie Tart Deco en ik vulde de vlekjes in met Bourjois Peach and Love. Voor het patroon gebruikte ik de Konad Imageplate M57.

Op deze foto’s komen de verschillende kleuren mooi uit, maar van een afstandje leken de vlekken allemaal dezelfde kleur en was het roze vrijwel niet zichtbaar. Ik vind de kleurencombinatie echter wel heel geslaagd, maar ik denk dat ik de volgende kleur iets meer contrasterende tinten ga gebruiken.

Ik ben op dit moment weer lekker aan het experimenteren met verschillende prints en kleurencombinaties, dus jullie kunnen de komende periode vast en zeker meer van zulke artikelen verwachten. Voor meer informatie over hoe Konad werkt verwijs ik je graag naar deze ietwat cheesy video. De officiële producten van Konad zijn onder andere te koop bij Boozyshop en Enchantra, maar je vindt goedkopere namaak-varianten onder andere op eBay (zoek op ‘stamping nail art‘) en Born Pretty Store.

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Super mooi!

 2. Erg leuk gedaan!

 3. Vind dit er echt super mooi uitzien!

 4. Wauw, het ziet er supermooi uit! 🙂 Het lijken net stickers die je erop hebt geplakt. Zo strak ziet de nail art eruit. Knap gedaan!

 5. Echt super mooi! De kleurencombinatie vind ik ook echt perfect!

 6. Esther zegt:

  Heel heel mooi.
  Ik wil meer filmpjes van je zien, voornamelijk tutorials omdat het weer herfst wordt!!

 7. Wauw echt super mooi gedaan!

 8. Oh god! Dit is echt zo mooi!
  Eefje

 9. Super vet gedaan!
  Echt heel cool.

 10. Wat mooi, super leuke nail art!
  Liefs

 11. Wauw, supermooi!

 12. Ik vind het er zo in close-up erg mooi uitzien!

 13. Wat leuk gemaakt. Wat kan je dat altijd goed. Mooie kleurencombinatie ook! xx

 14. Wauw super pretty! ♡

 15. Super mooi gedaan!!! Ook die kleurencombinatie is super!

 16. Die konad stamps zijn echt leuk en handig!

 17. Leuk! Grappig en met leuke kleurtjes!

 18. Wow! Echt prachtig! De kleurencombinatie is echt heel mooi! Jammer dat je ze van een afstandje wat minder goed van elkaar kon onderscheiden.

 19. Mooie kleurencombinatie!

 20. Oh wat een lieve nailart! Mooie, zachte kleuren, pasteltinten, echt heel sweet.

 21. Leuk!! Ik heb de stempel en schraper, nu nog een plaatje. Wilde eerst figuurtjes maar nu toch maar prints 😀

 22. love this!

 23. Mooi, zachte kleurtjes ook!

 24. Karen zegt:

  Wat een toffe nailart, ik zag je tweet over je vader van het waar is mijn bijl? Mijn vader heeft precies hetzelfde hihi (:

 25. Super leuk! 😀

 26. Heeel erg mooi! Ik vind die kleurencombintatie heel leuk! 🙂

 27. Ah deze is echt heel erg leuk 🙂 De kleuren combinatie vind ik ook erg leuk!

 28. Leuk gedaan!

 29. Wauw, echt heel mooi geworden!

 30. ilsex zegt:

  hai,
  ik ga binnenkort naar London (AWESOME!) maar ik wil niet te veel shoppen maar wel een paar dingetjes, ik ga samen met mijn moeder en mijn vriendin uit Duitsland en haar moeder, maar het is de eerste keer dat ik daar naartoe ga. ik wil eigenlijk weten welke winkels echt de moeite waard zijn om te gaan winkelen. ik zoek nog een foundation kwast (het liefst een stiplingbrush) maar waar kan ik die het beste halen en ik ben mijn hele nagellak stash aan het vernieuwen en van welk merk (het liefste ook nog een beetje budget) kan ik het beste mijn nieuwe nagellakjes kopen? ik zou het graag willen weten want ik wil graag mijn slag slaan in Londen. alvast bedankt! zou het top vinden als je dit zou beantwoorden!

 31. Oeh, dit is prachtig!
  Leuk patroontje & prachtige kleuren. Like!

 32. Mooie kleurencombi!

 33. Deze is moooooi!

 34. Heel mooi gedaan. Ik vind de kleuren combinatie erg leuk! Misschien dat ik mijn Konad spulletjes ook maar eens moet gaan opgraven, haha!

 35. […] zijn de nagellakswatches van Charlotte werkelijk prachtig. Neem nou deze foto uit een artikel over nail-art die ze had gemaakt. Naar mijn idee komt dit echt in de buurt van perfectie als het gaat om […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.