Video's

Filmpje: Favorieten Juli 2013

Nagellak: Essie Mint Candy Apple + Konad
Oorbellen: Forever 21
Lipstick: The Body Shop Colour Crush Lipstick in 225: Blushing Pink

Genoemde Producten:
– Soap & Glory The Fab Pore Hot Cloth Cleanser (heet nu The Ultimelt Deep Purifying Facial Hot Cloth Cleanser)
– The Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil
– Clarins Gente Exfoliator Brightening Toner
– Bourjois Healthy Mix Foundation (kleur 51)
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in 05: Candy Shimmer
– The Body Shop Colour Crush Lipstick in 225: Blushing Pink
– Rimmel Scandaleyes Waterproof Eyeliner in Nude
Essence Colour & Go in Wanna Be Your Sunshine
– Braun Silk Epil 7

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Mooie favorieten 😀 Gefeliciteerd, betekent dat nu dat je klaar bent met je studie?

  1. Dank je! Ik ben nu klaar met mijn bachelor, maar ik ga in september aan een pre-master beginnen om vervolgens in februari met een master verder te gaan. Ik ben dus de komende anderhalf jaar zeker onder de pannen, hihi!

 2. Heel leuke favorieten en gefeliciteerd 😀

 3. Mooie favoriete!

 4. Leuke favorieten weer! Veel body shop
  maar ik ben er zelf ook heel erg fan van. Ik ben onwijs benieuwd naar die cleansing oil! En ook die nieuwe make up remover wil ik wel eens proberen! 🙂

 5. Gefeli met je bachelor! ♡

 6. ilsex zegt:

  hai,
  ik ga binnenkort naar London (AWESOME!) maar ik wil niet te veel shoppen maar wel een paar dingetjes, ik ga samen met mijn moeder en mijn vriendin uit Duitsland en haar moeder, maar het is de eerste keer dat ik daar naartoe ga. ik wil eigenlijk weten welke winkels echt de moeite waard zijn om te gaan winkelen. ik zoek nog een foundation kwast (het liefst een stiplingbrush) maar waar kan ik die het beste halen en ik ben mijn hele nagellak stash aan het vernieuwen en van welk merk (het liefste ook nog een beetje budget) kan ik het beste mijn nieuwe nagellakjes kopen? ik zou het graag willen weten want ik wil graag mijn slag slaan in Londen.

 7. Leuke filmpje, mooie favorieten!

 8. Leuke producten, ik ben benieuwd naar die cleansing lijn van TBS!

 9. Mooie producten!

 10. Fijne favorieten weer!

 11. Leuke favorieten 🙂

 12. leuke video! x

 13. Heel erg leuke video en favorieten weer! xx

 14. Ben enorm benieuwd naar de nieuwe make-up removers van TBS, dus bij mijn volgende bezoek aan de winkel neem ik er zeker eentje mee.

 15. Altijd gezellig, dit soort filmpjes 🙂

 16. Wat een mooie producten! Ik wil alles’ haha

 17. Heel leuk filmpje! Ik heb nog nooit met een cleansing oil gereinigd, ik gebruik namelijk make-upremoverdoekjes als eerste stap in mijn reinigingsroutine en daarna een crème-product omdat ik niet tegen schuim kan op mijn gezicht. Zou je ook de cleansing oil als tweede stap kunnen gebruiken? Hmm. Ik ben ook onwijs benieuwd naar de brightening toner van Clarins, ik gebruik nu de 1% salicylzuur van Jetske Ultee, maar ik merk weinig verschil..

  1. Dat zou je kunnen proberen ja! Het zou wel kunnen dat hij dan misschien iets te vet is voor je huid, maar dat is een kwestie van uitproberen….

   1. Precies, ik ga het gewoon een keertje proberen! Dankjewel 🙂

 18. Haha ik las je favoriete skincare producten en dacht meteen, hot cloth cleansers? Olie cleansers? De Clarins toner? Zij is zeker fan van Caroline! Zij geeft zo goed advies he! Trouwens heel erg gefeliciteerd met je bachelor diploma!

 19. nabila zegt:

  Superleuk! Die van TBS lijken me interessant!

 20. Stephanie zegt:

  Ik heb nu een paar keer filmpjes van je bekeken maar ik word dan zo zenuwachtig van al je bewegingen en het constant knipperen van je ogen. Jammer! Bij andere blogs zijn de filmpjes wat rustiger.
  Ik zal vooral je artikelen blijven lezen, filmpjes sla ik over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.