Nagellak

Swatch: Pieces – Golden Chokolate

Onlangs liet ik jullie een minder geslaagd lakje van Pieces zien (die jullie opmerkelijk genoeg allemaal erg mooi vonden!). Gelukkig weet ik dat Pieces meer dan genoeg nagellakken in het assortiment hebben die wèl fijn zijn. Ik besloot daarom om Pieces nog een kans te geven met de nagellak genaamd Golden Chokolate (het is echt met een ‘k’, niet met een ‘c’!).

De naam Golden Chokolate is in het geval van deze nagellak perfect gekozen. Dit lakje is het beste te omschrijven als donkerbruin met gouden shimmer, maar in bepaalde soorten licht komt er ook een beetje groen naar boven. Een complex kleurtje dus! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik nog niet helemaal weet wat ik nou van deze kleur vind. In het flesje vind ik ‘m erg bijzonder, maar toen ik mijn nagels ermee ging lakken vond ik ‘m een beetje aan de saaie kant. Toen ik vervolgens foto’s ging maken merkte ik dat hij in het zonlicht er wel weer erg mooi uitziet:

Gelukkig stelde de substantie van Golden Chokolate mij niet teleur. Hij is een beetje aan de dikke kant, maar hij lakt prima. Overigens had dit lakje twee laagjes nodig om te dekken, dus ik heb daarop zeker niks aan te merken!

Deze nagellak kost €2,95 en is te koop bij onder andere Pieces, Vero Moda en Vila. Het assortiment kan per filiaal verschillen!

18 Comments

 • Reply
  emma
  2 februari 2011 at 12:11

  Ik hou nooit zo van lakjes met deze finish (waarbij je de brushstrokes kunt zien).

 • Reply
  nurchamiel
  2 februari 2011 at 12:46

  Oeh, pretty! Deze is echt mooi!

 • Reply
  Lien
  2 februari 2011 at 12:52

  Mooi lakje. Hij doet me aan een andere nagellak denken, maar kom er niet uit welke. 😀

 • Reply
  watevahdude
  2 februari 2011 at 12:58

  Mooi kleurttje!!

 • Reply
  Teddy
  2 februari 2011 at 15:00

  Heel mooi lakje!

 • Reply
  Nailgloss
  2 februari 2011 at 15:06

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  Aranka
  2 februari 2011 at 15:20

  Erg mooie kleur, maar wel jammer dat je de streepjes van het lakken zo duidelijk kan zien 🙁

 • Reply
  Anne
  2 februari 2011 at 15:47

  Oeh wat een mooi kleurtje!

 • Reply
  joel
  2 februari 2011 at 15:59

  Hmm nee dit kleurtje vind ik niet zo 🙁
  Ik heb laatst ook een lakje gekocht van pieces, all nude heet ie geloof ik, en die is echt zwaar crap wat dekking betreft. Hij had maarliefst 7 laagjes nodig om een béétje fatsoenlijk te dekken, maar als ik mijn nagels in het licht hield, waren mijn witte randjes er nog doorheen te zien. Zo jammer, want het was een supermooie kleur 🙁
  Getsie wat een negatieve comment, i'm sorry ;p

  • Reply
   Charlotte
   2 februari 2011 at 17:43

   Er zitten inderdaad een paar rotte appels tussen de lakjes van Pieces… Binnenkort heb ik weer een tegenvaller voor jullie 🙁 Gelukkig is deze prima in orde!

 • Reply
  Floor / Marjolein
  2 februari 2011 at 16:30

  Waaah, die wil ik.
  Hij lijkt wel een beetje op Essence Metallics – Copper Rulez..

 • Reply
  Charlotte
  2 februari 2011 at 19:21

  Meh ik vind het niet zo'n mooi kleurtje om eerlijk te zijn… Beetje poepkleurtje =/
  Sorry!

 • Reply
  Evelien
  2 februari 2011 at 19:30

  Hmm, nee niet zo mijn ding.

 • Reply
  Anneee
  2 februari 2011 at 19:38

  Oe die ga ik zoeken <3

 • Reply
  Lisa
  2 februari 2011 at 20:41

  Hmmm, niet echt mijn kleur :/ 🙂

 • Reply
  Silva
  2 februari 2011 at 20:44

  Deze heb ik ook! Vond hem erg mooi 🙂

 • Reply
  Elianne
  2 februari 2011 at 22:44

  Hij lijkt Wagon Trail van China Glaze 😉 Tenminste, daar doet hij mij aan denken haha (zwat met gouden glitters waardoor het soms ook op groen lijkt). Ik vind het een super mooi kleurtje.

  • Reply
   Elianne
   2 februari 2011 at 22:44

   Zwart*

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.