Make-up Reviews

Review: Catrice Eyeliner Pencil – Morning Dew (Floralista)

De nieuwe Floralista-collectie van Catrice is in de winkels gesignaleerd en ik ben fan! Ik heb de oogschaduws en lipglossjes laten staan, maar een aantal van de andere items belandden in mijn winkelmandje. Vandaag een snelle review van het oogpotloodje uit deze collectie in de kleur Morning Dew.

Dit potlood heeft een wat afwijkende kleur en is totaal anders dan veel andere oogpotloden. Het is namelijk een wit/zilver-achtige metallic kleur!

Dit potlood staat ontzettend mooi op de onderste wimperrand. Ook kan je Morning Dew alleen in de binnenste ooghoek aanbrengen of als higlighter onder je wenkbrauw. Daarnaast zou je hem op de waterlijn kunnen gebruiken om een metallic glansje over dat stukje huid te geven. Als laatste kan je met dit potlood ook de bovenste wimperrand omlijnen waardoor je net een frissere blik krijgt. Mogelijkheden genoeg!

De pigmentatie van het potlood is prima en ook is hij lekker romig. De houdbaarheid is ook in orde, maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om hem te fixeren met oogschaduw in dezelfde kleur om er zeker van te zijn dat hij de hele dag blijft zitten.

Voor €1,79 vind ik dit echt een leuk product. Natuurlijk is dit geen must-have in je stash, maar het kan een leuk effect geven bij sommige looks. Ik ga er binnenkort wat meer mee spelen zodat ik jullie een leuke look kan laten zien!

Het Catrice Eyeliner Pencil in de kleur Morning Dew kost €1,79 en maakt deel uit van de Catrice Floralista-collectie. Deze collectie is tijdelijk verkrijgbaar en ligt nu (of binnenkort, kan per filiaal verschillen!) in de winkels. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Oh, dat ziet er wel goed uit!

 2. mooi 😀 klinkt goed!

 3. laura zegt:

  ik heb hem ook! ik ben er echt heel blij mee, je kunt hem ook bij je cupidoboog gebruiken voor 'vollere lippen'/glansje xx

 4. Mooi, ziet er ook erg goed uit:) Mij was het oogpotloodje nog helemaal niet opgevallen, stond vandaag nog te kijken bij de Catrice ;$ Ik haal hem toch binnenkort maar op;D

 5. Ik vind het wel een leuk potloodje! Heb er alleen zelf al zo'n wit metallic (van 2B, zo'n jumbo pencil) en ik draag het amper dus ik ga dit niet kopen ^^

 6. Lijkt me een fijn potloodje!

 7. watevahdude zegt:

  Ziet er goed uit..!! Enn en leuk kleurtje!

 8. Deze heb ik helemaal niet zien liggen! Ziet er goed uit, deze moet ik dus ook nog scoren!

 9. Ik heb deze vandaag ook gekocht. Hij is idd heel fijn. Wat een goede tip met Hilary Duff look! Ga ik ook proberen 🙂

 10. Ik heb een andere witte oogpotlood, maar die is ook van Catrice; erg fijn, goed pigment.

 11. Ziet er goed uit! En dat effect op de foto van hilary duff is inderdaad erg mooi!

 12. hmm… ga m toch eens checken!

 13. Ik kocht hem ook! Het normale witte oogpotlood van Catrice gebruik ik al jaren bijna elke dag op mijn waterlijn. Deze frosty 'Morning Dew' geeft een iets natuurlijker look op de waterlijn doordat ie niet BAM wit is. Love it!

 14. Mooi product!

 15. Lieke zegt:

  Hee, Ze hebben nu ook crackle nagellak van essence het ik op de site gelezen!
  Zou je daar (een keer) een review over willen doen:$

  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.