Make-up Reviews

Review: Essence Colour Changing Lipgloss – Muse Marilyn (Whoom! Boooomm!)

De vrolijke Whoom Boooom!!-collectie van Essence ligt in de winkels! Eerder liet ik jullie het Cream Eyeliner Palette zien, één van de opmerkelijkste producten uit deze collectie. Een ander interessant product is de Colour Changing Lipgloss die verkrijgbaar is in twee kleuren. Ik kocht de kleur Muse Marilyn!

Eén van de eerste dingen die aan deze lipgloss opvalt is de verpakking. In tegenstelling tot de meeste andere Essence-producten zitten de Colour Changing Lipglossjes in een doosje! Dat is weer eens wat anders en geeft een leuk extra tintje.

De lipgloss zit in een tube van 10ml, een keurige hoeveelheid dus. In de tube lijkt de lipgloss een doorzichtige blauwe kleur te hebben, maar schijn bedriegt! Het idee achter de Colour Changing Lipgloss is namelijk dat de lipgloss van kleur verandert. De kleur wordt bepaald door de pH-waarde van je huid en kan variëren van lichtroze tot felroze op de lippen. Bijzonder, nietwaar?

Zoals je kan zien neemt de lipgloss bij mij een zachtroze kleurtje aan. Ik heb overigens gemerkt dat de kleur per dag of zelfs per dagdeel kan verschillen, dus er is niet echt een peil op te trekken. Toen ik ‘m vanochtend droeg viel hij opeens veel donkerder uit, dus dat was even een verrassing.

De lipgloss is vrij dun en plakt niet. Helaas is hij daardoor ook minder houdbaar, maar hij laat wel een soort stain achter op je lippen waardoor er toch nog iets van achterblijft. De Colour Changing Lipgloss is ook nagenoeg geurloos. Hij heeft een lichte zoete geur, maar die vervliegt snel.

De Colour Changing Lipgloss kost €1,99. Het is een grappig product, maar de nieuwigheid is er al snel af. Het is leuk om er even mee te spelen, maar ik denk dat ik ‘m vrij weinig ga dragen. Het is moeilijk in de schatten hoe de lipgloss uit zal pakken, dus dat maakt ‘m wat lastig om met looks te combineren. Voor €1,99 hoef je natuurlijk niet te tobben, maar het is wat mij betreft geen absolute must-have.

De Essence Colour Changing Lipgloss kost €1,99 en maakt deel uit van de tijdelijke Whoom! Boooomm!-collectie. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Ik heb beide kleuren en mijn lippen krijgen echt een felle kleur van deze lipglossjes

 2. Aranka zegt:

  Hmm, mij trok het ook niet echt aan. Wel grappig is het in het begin maar daarna is inderdaad het leuke er wel weer vanaf.

 3. Goede recentie! Hier heb je echt wat aan! We komen wel eens op blogs en dan denkt je okee.. ben ik hier iets mee op geschoten? Hahah.. maare ga zo door want je hebt echt een goede blog!

  Trouwens wij hebben nu een give-away.. misschien vind je het leuk om mee te doen?
  xoxo

 4. Ik heb 'm ook en ik vind hem super fijn 😀 Ik vind 'm het leukst als ie lekker knallend is, maar dat is bij mij bijna altijd haha!

 5. ik heb hem niet, ik wou hem eerst wel graag halen alleen waren ze al meteen uitverkocht 😐

 6. goed artikel!

 7. Hmm tsja niet heel vernieuwend! Het legt ook wel onwijs de nadruk op je lippen moet ik zeggen.

 8. Jessica zegt:

  Ik heb ze allebei, maar ze zijn bij mij beiden enorm fel. Eigenlijk te fel naar mijn smaak. Bij jou staat hij veel mooier.

 9. Ik vind het er grappig uitzien ^^ Het staat je goed!

 10. Ik ben echt ongelooflijk benieuwd naar deze lipglossjes, maar het lijkt wel alsof het bij iedereen anders uitpakt. Bij de meesten allebei lekker fel, en bij jou is het een mooi lichtroze.. Ik ga ze denk ik wel meenemen.

  xx

 11. De lipgloss is misschien heel zoet en niet zo heel erg goed, maar het idee erachter is zo leuk dat je het wel moet uitproberen!

 12. Leuke gloss, grappig dat hij als stain achterblijft

 13. Brendalee zegt:

  Ik vind het wel een grappig produkt, maar zoals je al zegt is de nieuwigheid er wel snel af.
  Maar leuk bedacht!

 14. Niets voor mij..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.