Lifestyle Video's

Video: Goed voor jezelf zorgen als je het druk hebt (Femme)

Soms heb je het even zo druk dat je constant maar doorgaat, terwijl je gewoon eventjes rustig aan moet doen. Dan helpt het juist om even een stapje terug te doen, zodat je daarna weer lekker aan de slag kunt. In deze video die ik voor Femme maakte geef tips hoe je toch een beetje voor jezelf kunt zorgen als je het druk hebt!

Related Post

13 Comments

 • Reply
  Michaela
  16 oktober 2014 at 17:58

  Super handig filmpje 😉

 • Reply
  Beau
  16 oktober 2014 at 18:50

  Wat een super handig filmpje 🙂 Die meditatie app is zo handig!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  16 oktober 2014 at 19:12

  Inderdaad super belangrijk!

 • Reply
  raquel
  16 oktober 2014 at 20:24

  hoooi
  ik vroeg me af wat voor baantje heb je?
  je hoeft niet de naam te zeggen ofzo maar gewoon ongeveer
  verder handig filmpje, ik ga denk ik die meditatie app gebruiken en voor het slapengaan proberen
  misschien kan je dat ook doen wat ik zei. want aangezien jij slecht slaapt kan je ontspannen je bed in gaan.
  xxx

  • Reply
   Charlotte
   16 oktober 2014 at 21:39

   Ik werk bij The Body Shop, dat heb ik lang geleden eens in een video verteld 🙂

   • Reply
    Raquel
    16 oktober 2014 at 22:41

    Ooo leuk! Dan ziet de body shop liefhebber alles nieuw binnenkomen en zie je ook nieuwe dingen die je weer gaat kopen. Ik heb dat namelijk. Ik werk bij de etos en ik koop nu veel meer beautyproducten nu ik een baantje heb haha. Ja ik dacht misschien wil je dat niet zeggen omdat anders mensen je gaan opzoeken ofzo haha
    Bedankt voor er reageren
    Xx

 • Reply
  Joyce
  17 oktober 2014 at 10:17

  Wat een leuke video! Er komt straks een drukke tijd voor mij aan, dus ik ben me daar alvast op aan het voorbereiden. En de afgelopen twee weken heb ik ook weer veel stress gehad en dan gaat mijn eten er ook weer aan en voel ik me ook slechter. Zo belangrijk om de balans tussen alles te vinden, zoals mediteren, alleen is dat zo lastig haha!

 • Reply
  Cindy H
  17 oktober 2014 at 11:14

  Filmpjes kijken van beautybloggers vind ik ook reuze ontspannend.
  Even een andere vraag: komt TBS weer met een adventkalender dit jaar?

 • Reply
  Claudia
  17 oktober 2014 at 11:58

  Wauw Charlotte, wat heb je dat mooi gezegd. Maak van jezelf een prioriteit. Dat schudde me wel even wakker! Ik gebruik zelf Buddhify (ook in een afspeellijst op Spotify te vinden!) om te ‘mediteren’. Fijn om met een rustig hoofd in slaap te kunnen vallen. Het werkt niet altijd, maar de keren dat het me wel helpt heb ik er veel plezier van!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  17 oktober 2014 at 12:51

  Yep, soms moet je inderdaad effe aan jezelf denken, anders word je gek! Is me al meermaals overkomen. Dus ik dat probeer ik nu te vermijden. Heel mooie visie trouwens, het zien als een investering in jezelf 😀

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  17 oktober 2014 at 17:31

  Wat een goed artikel, met fijne tips. Dankjewel voor het delen 🙂 Ik eet ook altijd zo slecht wanneer ik het druk heb..helemaal niet goed.

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  18 oktober 2014 at 13:23

  Handige video!

 • Reply
  Floor Daasvand
  1 november 2014 at 18:40

  Ik draaf er soms ook in door om te veel te willen doen in plaats van mezelf te denken. Toch ben ik aan het leren om dingen te cancellen als het echt even niet kan. Zo heb ik 2 weken een workshop afgezegd voor de week daarop, omdat ik een drukke week voor de boeg had en eigenlijk het weekend vrij wilde houden om bij te komen; en wat bleek ik had het inderdaad nodig, want ik voelde me die dag zo ziek. Wat was ik blij dat ik me ruim van te voren afgemeld had! Mediteren is inderdaad een goede tip het werkt heel erg fijn. Wierrook werkt overigens ook rustgevend!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.