Lifestyle Video's

Video: Goed voor jezelf zorgen als je het druk hebt (Femme)

Soms heb je het even zo druk dat je constant maar doorgaat, terwijl je gewoon eventjes rustig aan moet doen. Dan helpt het juist om even een stapje terug te doen, zodat je daarna weer lekker aan de slag kunt. In deze video die ik voor Femme maakte geef tips hoe je toch een beetje voor jezelf kunt zorgen als je het druk hebt!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Super handig filmpje 😉

 2. Wat een super handig filmpje 🙂 Die meditatie app is zo handig!

 3. Inderdaad super belangrijk!

 4. raquel zegt:

  hoooi
  ik vroeg me af wat voor baantje heb je?
  je hoeft niet de naam te zeggen ofzo maar gewoon ongeveer
  verder handig filmpje, ik ga denk ik die meditatie app gebruiken en voor het slapengaan proberen
  misschien kan je dat ook doen wat ik zei. want aangezien jij slecht slaapt kan je ontspannen je bed in gaan.
  xxx

  1. Ik werk bij The Body Shop, dat heb ik lang geleden eens in een video verteld 🙂

   1. Raquel zegt:

    Ooo leuk! Dan ziet de body shop liefhebber alles nieuw binnenkomen en zie je ook nieuwe dingen die je weer gaat kopen. Ik heb dat namelijk. Ik werk bij de etos en ik koop nu veel meer beautyproducten nu ik een baantje heb haha. Ja ik dacht misschien wil je dat niet zeggen omdat anders mensen je gaan opzoeken ofzo haha
    Bedankt voor er reageren
    Xx

 5. Wat een leuke video! Er komt straks een drukke tijd voor mij aan, dus ik ben me daar alvast op aan het voorbereiden. En de afgelopen twee weken heb ik ook weer veel stress gehad en dan gaat mijn eten er ook weer aan en voel ik me ook slechter. Zo belangrijk om de balans tussen alles te vinden, zoals mediteren, alleen is dat zo lastig haha!

 6. Filmpjes kijken van beautybloggers vind ik ook reuze ontspannend.
  Even een andere vraag: komt TBS weer met een adventkalender dit jaar?

 7. Wauw Charlotte, wat heb je dat mooi gezegd. Maak van jezelf een prioriteit. Dat schudde me wel even wakker! Ik gebruik zelf Buddhify (ook in een afspeellijst op Spotify te vinden!) om te ‘mediteren’. Fijn om met een rustig hoofd in slaap te kunnen vallen. Het werkt niet altijd, maar de keren dat het me wel helpt heb ik er veel plezier van!

 8. Yep, soms moet je inderdaad effe aan jezelf denken, anders word je gek! Is me al meermaals overkomen. Dus ik dat probeer ik nu te vermijden. Heel mooie visie trouwens, het zien als een investering in jezelf 😀

 9. Wat een goed artikel, met fijne tips. Dankjewel voor het delen 🙂 Ik eet ook altijd zo slecht wanneer ik het druk heb..helemaal niet goed.

 10. Handige video!

 11. Ik draaf er soms ook in door om te veel te willen doen in plaats van mezelf te denken. Toch ben ik aan het leren om dingen te cancellen als het echt even niet kan. Zo heb ik 2 weken een workshop afgezegd voor de week daarop, omdat ik een drukke week voor de boeg had en eigenlijk het weekend vrij wilde houden om bij te komen; en wat bleek ik had het inderdaad nodig, want ik voelde me die dag zo ziek. Wat was ik blij dat ik me ruim van te voren afgemeld had! Mediteren is inderdaad een goede tip het werkt heel erg fijn. Wierrook werkt overigens ook rustgevend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.