Budget Nagellak

Swatches: NYC Crystal Couture (+ Winactie!)

Ik liet een tijdje geleden al de NYC Strip Me Off Basecoat zien, een basis die perfect is om onder glitterlak te gebruiken. Geen gedoe meer met schrobben, want je trekt het er zo vanaf! Naast deze basecoat is er ook nog een serie glitterlakken uitgebracht die perfect zijn voor de feestdagen in het najaar. Ik ga de NYC Crystal Couture-collectie aan jullie laten zien in dit artikel. Oh, en ik mag een setje aan jullie weggeven!

NYC Crystal Couture - 6

Het leuke van de Crystal Couture-serie is dat het allemaal dekkende lakken zijn. Het zijn dus geen topcoats, maar echt bedoeld om op zichzelf te dragen. Leuk, daar krijg ik nooit genoeg van! Oh, en ze zijn lekker budget-proof, namelijk €2,49 per stuk. Eens kijken of deze lakjes de moeite waard zijn.

NYC Crystal Couture - 1

Fashion Queen heeft een ietwat transparante bronskleurige basis met daarin een berg fijne gouden glitters. Ik was verrast door de dekking van deze lak! Nou moet ik wel zeggen dat ik twee flinke lagen heb gebruikt, maar dat was alsnog ruim voldoende om ‘m mooi dekkend te laten zijn.

NYC Crystal Couture - 2

Rode glitterlakken zijn altijd nog wel rond de feestdagen te vinden, maar Ruby Queen is wel weer anders dan wat ik al heb gezien. Deze lak heeft namelijk naast rode glitters ook nog wat grove roze glitters erin zitten. Erg bijzonder! Ook deze was na twee laagjes keurig dekkend. Dit is echt een perfecte rode glitterlak voor de kerstdagen.

NYC Crystal Couture - 4

Niet alleen de bovenstaande lak heeft iets extra’s, maar ook de paarse variant NY Princess heeft een extra kleurtje in zich zitten. Natuurlijk zie je hier veel paars, zowel in de basis als in de glitters, maar zitten er ook nog fijne zeegroene glitters in de lak verwerkt. Bijzondere combinatie, maar het past wel goed bij elkaar! Wederom twee laagjes.

NYC Crystal Couture - 3

Ik ben nooit zo’n liefhebber van blauw, maar als het dan blauw moet zijn, doe me dan maar Blue Majesty. Deze lijkt iets minder goed te dekken, aangezien je het wit van mijn nagels er nog een beetje doorheen ziet. Let dus bij het lakken van de eerste laag extra op de toppen van je nagels, dan kun je waarschijnlijk met twee laagjes de boel alsnog netjes krijgen.

Het zijn mooie nagellakken en ik hoop dat NYC nog veel meer met glitters aan de slag gaat. Ze zijn zo mooi! Houd er wel rekening mee dat glitters iets lastiger zijn om te verwijderen, maar dat is met de NYC Strip Me Off Basecoat zo opgelost. Ik vind vooral Ruby Queen prachtig en ook Fashion Queen past goed in mijn straatje. Als je van glitters houd is deze serie in elk geval de moeite waard om even te bekijken.

NYC Crystal Couture - 7

Ben je enthousiast geworden na het zien van deze foto’s? Dan heb ik goed nieuws voor jullie, want ik mag van NYC in het kader van Halloween een pakketje weggeven met daarin alle vier de Crystal Couture-lakjes én de NYC Strip Me Off Basecoat. Kans maken is heel simpel: laat hieronder in de comments achter wat jouw ultieme Halloween-look zou zijn! Vergeet niet je e-mailadres in het vakje in te vullen zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. Deze winactie loopt tot en met zaterdag 25 oktober 2014 en de winnaar ontvangt van mij persoonlijk bericht.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

64 reacties

 1. Wauw, super leuke winactie!
  Ik doe hier heel graag aan mee 😉 Ben zo benieuwd naar deze mooie nagellakken en ook naar de strip me off zodat ik de glitternagellak makkelijk van mijn nagels zal kunnen verwijderen want dat is altijd heel lastig.
  Mijn ultieme Halloween look zou zijn dat ik met een zwarte oogpotlood rondom de ogen sterren zal maken, dan een rode nagellak met shimmers en daar overheen een topcoat met shimmers erin op de nagels zal lakken en een oranje lipstick op zal doen.

  Ik wens je een heel mooi weekend Xoxo

 2. Mooie swatches, jammer dat het blauw niet goed dekt. Ik vind blauw altijd wel leuk ter afwisseling.
  Mijn ultieme look voor Halloween, zou een Malifecent inspired look zijn. Met extreme gecontourde jukbeenderen, rode lipstick, zwaar aangezette ogen en groene contactlenzen. En uiteraard met zwarte nagellak. Lijkt mij echt supercool.

 3. Ik heb deze swatches al op verschillende blogs gezien, maar de jouwe zijn altijd zonder twijfel het mooist!

 4. Wauw, wat een prachtige en feestelijke lakjes. Vind ze stuk voor stuk super mooi en hebberig makend <3

 5. Wat een mooie lakjes! Het meedoen aan de winactie sla ik over, maar ik wilde toch even zeggen dat je foto’s echt prachtig zijn!

 6. Susan zegt:

  Ohhh, zo mooi weer. Je nagellakswatches zijn echt de beste artikelen op je site, helemaal vergeleken met andere sites. Door jou koop ik veel te veel haha! Het zou dus leuk zijn om dit setje te winnen. Mijn ultieme halloween look… Ik zou niet te eng gaan, want ik ben zelf al super snel bang dus ik zou denk ik al gauw voor standaard dingen zou gaan zoals kat, enge-verpleegster enz… Vooral verpleegster lijkt me leuk. Heeel wit gezicht, lichte lippen, bloed op het gezicht en contactlenzen die het effect van een glazenoog geven.. Littekens enzovoort! Ja daar zou ik wel wat van kunnen maken..Misschien zou ik (als we het hier uberhaupt zouden vieren), wat meer erover nadenken, maar dit kwam nu het eerste in me op!

 7. sabine zegt:

  Ooh wat zijn ze mooi
  Bij mijn halloween look hoort in ieder geval het lakje ruby queen en felrode lipstick

 8. Supermooie lakjes!
  Mijn ultieme halloween-look is een vleermuis. Ik hou van schminken op mijn gezicht en het pak kan je gewoon zelf met de naaimachine maken. Dat ziet er echt supertof uit!

 9. Ik sta elke keer versteld van jouw lakkunsten! Mijn ultieme halloween look is een cookie monster!

 10. Wauw, wat een gave kleuren! Ik doe graag mee met de winactie!
  Mijn ultieme halloween-look: een enge Olaf van Frozen zou wel grappig zijn aangezien hij eigenlijk heel schattig is. Ook heb ik een keer een video gezien hoe je net kunt doen alsof je nagels eraf zijn en je overal bloed hebt zitten. Klinkt misschien raar, maar zag er wel heel gaaf uit!

 11. Maaike zegt:

  Leuke winactie! Ik denk dat ik een soortvan zeemeermin zou zijn. En dan de blauwe glitterlak op mijn nagels voor een mooi effect. Op mijn gezicht zou ik voor de helft soortvan schubben maken, een blauwe/paarse ooglook en felle rode lippen. Ik zou ook op mijn andere wang soortvan bubbels tekenen voor een mooi effect! Groetjes, maaike

 12. Ik vind Fashion Queen een erg mooi lakje! Helaas vind ik de andere nagellakjes niet zo geweldig. Dat is ook de reden dat ik niet meedoe aan de winactie. Ik wens anderen heel veel succes!

 13. sandra zegt:

  Ik ben verliefd op die paarse:-) mijn haloween look zou een heks zijn. Mooie lange gelakte zwarte nagels erbij,dikke wrat op mijn neus. En natuurlijk een leuke lange jurk met hoed. Make up zou ik weer een beetje mooi houden. Wil wel een knappe heks zijn;-)

 14. Wauw wat een mooie lakjes! Vooral die gouden, die is echt perfect. Ik draag nooit meer glitternagellak omdat het zo’n gedoe is om er af te krijgen, maar als die stripcoat echt goed werkt komt daar verandering in haha. Ik vind het echt jammer dat we in Nederland geen halloween vieren, ik heb namelijk zoveel leuke ideeën voor make-up en kostuums, lijkt me echt geweldig om je zo op te doffen. Ik zou sowieso als iemand gaan uit een van de serie’s die ik kijk. Regina oftewel The Evil Queen uit Once Upon a Time lijkt me heel gaaf, want zij draagt altijd prachtige jurken, haar haar opgestoken en een donkere lipstick. Dat lijkt me echt geweldig. En anders lijkt het me ook wel cool om als Elphaba uit Wicked te gaan, lekker je huid groen maken en dan shapen/highlighten met een rode lipstick. En als laatste lijkt het me ook wel heel vet om als een vampier te gaan, met een super bleke huid, rode kleurlenzen, weer lekker donker shapen, wallen erbij en wat nepbloed rond de lippen.

 15. Wat een prachtige lakjes!

 16. Ruby Queen vind ik erg mooi!

 17. Denise zegt:

  Mooie kleurtjes *_*
  Mijn ultieme halloween-look is een nyan cat cosplay. Ik heb al een jurkje gemaakt en mn haar maak ik dan roze met grijze dipdye (wel uitwasbaar hoor ;p) verder een soort katten gezicht op mn gezicht maken en ik ga ervoor

 18. Wat een prachtige lakjes! Ik denk dat mijn ultieme Halloween look bestaat uit een soort van ‘creepy doll’ look. Ik heb zoiets altijd al erg gaaf gevonden, met contactlenzen en extreme wimpers. Zelf doe ik niet zoveel aan Halloween. Iedereen veel succes!

 19. Britt zegt:

  Mooie lakjes zeg! Voor mijn Halloweenlook ga ik dan voor een zombielook, met lekker veel donkere kleuren rond de ogen, bloed en vegen en een bleek gezicht, geweldig!

  Liefs, Britt

 20. Leuke lakjes zeg! Vooral de rode en paarse zijn helemaal mij ding.
  Als ik Halloween zou vieren zou ik waarschijnlijk gaan voor een hele enge, maar we, meisjesachtige look. Ik denk een beetje zo’n Barbie idee, maar dan met kapotte nagels, nep wonden op mijn gezicht en gescheurde kleding. Ik vind het jammer dat het niet zo heel erg gevierd wordt hier!

 21. Ulrike zegt:

  Leuke lakjes! De basecoat wil ik ook al een tijdje proberen, dus de winactie komt als geroepen 🙂 Ik hou zelf niet zo van hele enge dingen, dus ik zou vrij standaard als een kat of vampier gaan 🙂 Een weerwolf lijkt me verder ook nog leuk!

 22. Dit ziet er echt veelbelovend uit, mooi zeg!

 23. Fabienne zegt:

  ooh ik wil deze lakjes al zo lang!! Ik zou voor Halloween niet heel erg uitpakken, ik draag sowieso al bijna geen make up, maar ik zou dan toch een enge pruik opzetten en met heel donkerbruin contouren. Zo draag ik niet te veel maar is het toch nog wel creepy.

  Liefs

 24. Super leuke kleurtjes!

 25. Heerlijk, die glitters, dat word ik echt nooit beu 😀

 26. Beauty09 zegt:

  leuke winactie! mijn ultieme look zou een zombie bruid zijn, compleet met bloed, gescheurde jurk etc.

 27. Mijn ultieme Halloween look is een knappe vrouwelijke vampier inclusief rode lenzen, donkerrode matte lippenstift en over the top donkere smokey eyes! (vergeet de té lichte foundation niet, die we voor 1 keertje wél uit de kast mogen halen) 🙂

 28. hele mooie lakjes! Ik hou hier zo van! Ik zou een skinsuite aan doen en dan als streaker gaan met een eng masker op haha.

 29. Wauw! Super mooie lakjes! Het is altijd leuk om artikelen en filmpjes over nagels te zien! Mijn ultieme Halloween-look zou super Disney-geinspireerd zijn. Maar dan wel een heks, bijvoorbeeld Malificent of de boze heks van de serie Once Upon A Time. I love die serie! xx

 30. awesome ik doe graag mee 😀 toevallig heb ik vandaag 1 van mijn nieuwe halloween looks online staan: een freaky clown die super makkelijk te maken is met maar een paar producten! 😀

 31. Leonoor zegt:

  Hele mooie nagellak! Ik doe graag mee aan de winactie. Mijn ultieme halloween-look zou een zombie-look zijn. Wat ik er altijd heel gaaf uit vind zien is een rits die is geplakt op het gezicht en dan een stukje open is. Waar het dan open is zie je dan het open ‘vlees’. En dat dan gecombineerd met een overdreven smokey eye wat ook onder de ogen zit vind ik heel erg passen bij halloween. Altijd als ik daar foto’s van zie vind ik het zo gaaf!

  Liefs,
  Leonoor

 32. Oh, wat zijn ze leuk!

 33. Femke zegt:

  Wow, wat zijn ze prachtig !!
  Mijn ultieme halloween look zou een kleurrijke schedel zijn zoals dat hoort bij dia de los muertos (feest van de doden). Maar natuurlijk wel met mooie nagellak erbij !! Hihi

 34. Oh wauw wat een prachtige lakjes!

 35. Hoi,
  Wat gaaf dat je een set mag weggeven!
  Ik doe super graag mee en zou me het liefste als een enge zombie op Halloween willen kleden:)
  Veel plezier iedereen!
  Liefs, SaraX

 36. Hanneke zegt:

  Oh wat een prachrige kleuren met die glitters!! Ik wil ze heel graag winnen (aangezien ik echt nagellak verslaafd ben) maar ik zelf gebrui geen make-up maar ja ik kqn het proberen! Ik zou dobkere wenkbrauwen maken, een dikke streep eyeliner rond je ogen, en een beetje paarse lipkleur en ook donkerpaqrse oogschaduw. Niet te eng met nepbloed enzo.

 37. Smokey eyes & een mooie rode lippenstift, een lichtere tint foundation om de smokey eyes en de rode lippen opvallender te maken. Verder natuurlijk een mooie bronzer en een warme tint blush.

  Super leuke nagellak trouwens!! En die peeloff basecoat is echt ideaal, iets wat m’n leven makkelijker heeft gemaakt op het gebied van nagellak!! ;))

 38. Juliee zegt:

  Heyy!! Wat leuk dat je dit weggeeft!! Mijn halloween look gaat gewoon een jogging en een topje zijn.. Ik vind het gewoon heel leuk dat er mensen langs komen dus jah dan sta ik altijd te wachten aan de deur tot er mensen kome Xx Julie

 39. Anita H. zegt:

  Erg mooi, met blauw als favoriet. Ik ding graag mee.

 40. Elisa zegt:

  Wauw super mooie lakjes zeg. Lekker feestelijk, maar toch ook af en toe voor door de weeks.
  Mijn halloweenlook is een pompoennailart op mijn nagels, omdat dat zo mooi bij mijn rode haar past!

 41. Wauw ze zijn prachtig! Echt kerst achtig, maar toch ook dagelijks! Super tof!

 42. Sharon zegt:

  hoi Charlotte, mooie swatches. Ik ben al helemaal gek op de paarse en goude variant, maar ook zeker de blauw.
  Mijn Halloween look gaat worden. Halloween devil women, Heb het op YouTube gezien en vind het helemaal kikken. Ik zou graag mee willen doen aan deze win actie!
  Met vriendelijke groet, sharon

 43. mooie lakjes!!
  Ik zou met halloween wel eens helemaal in de stijl willen van Cleopatra. Die dramatische make-up, dat haar, de kleding… wauw

 44. Marleen zegt:

  Wat een leuke lakjes! Ik ben altijd heel erg dol op katten geweest dus ik zou dat verwerken in mn halloween look. Dus mooie cateyes, lekker veel eyeliner, nepwimpers en misschien ook nog wat glitter daarin verwerken. Dan een gezicht dat goed geshaped is en misschien een paar getekende snorharen. Verder zou ik mn nagels een stilettovorm geven (ben ik normaal geen fan van maar past wel bij katten) en die zou ik zwart lakken met the man with the golden gun topcoat eroverheen. Verder haren in de krul en misschien een haarband met kattenoortjes. Schattig zwart jurkje en klaar:)

 45. Hey,

  Ik doe graag mee met de winactie! De lakjes zijn echt zooo mooi, net als de foto’s!
  Mijn ultieme halloween look is of Maleficent of Cruella de vil. Ik was laatst namelijk naar Disneyland geweest dat toen helemaal in het teken stond van Halloween. En toen hadden ze ook een show met alle slechteriken van Disney en dat vond ik zoo leuk! En ik ga me waarschijnlijk ook zo kleden want op de 31e heb ik een halloweenfeest!

 46. Wat een mooie lakken! inderdaad perfect voor Kerst. Ik doe mee aan de winactie: mijn ultieme Halloween-look zou zijn: een perfect egaal gemaakte huid met een mysterieuze donkere ooglook (bijvoorbeeld met kleuren als donkerblauw) en dan met gouden glittereyeliner een winged eyeliner met aan het einde van de wing enkele sterretjes getekend met de gouden eyeliner. Op mijn lippen een zachtroze lipstick en op mijn wangen heel lichtjes een zachtroze blush zodat het accent echt op de ogen ligt. Om mijn nagels in overeenstemming met mijn ogen te maken lak ik ze donkerblauw en met een striper en gouden nagellak maak ik sterretjes.

 47. Anouck zegt:

  Wat een mooie kleuren! Als halloween look zou ik gaan als een personage uit Pretty Little Liars . Met de rode jas met een grote capuchon. Want ik ben helemaal fan van Pretty Little Liars!

 48. Danique zegt:

  Superleuk♡ Mij lijken de lakjes echt supermooi! Ik vind zelf de halloweenlooks van Teske supermooi en vooral de boself’. Ik hoop heel erg dat ik win.♡

 49. Weeral zo’n leuke winactie, supertof! Ik ben de lakjes al meermaals tegengekomen op blogs en vind ze echt cool, maar ben er nog steeds geen gaan halen, shame on me! Dus ik doe graag mee!
  Voor mijn favoriete halloweenlook moet je even googelen op halloween deer (make up). Vind ik echt vette looks! Ga ik me dit jaar eens aan wagen denk ik 🙂

 50. wow echt mooi, had nooit verwacht dat ze dekkend gingen zijn. Ik zou dit jaar gaan als hazel van TFIOS want ik heb verschillende video’s van mensen die als haar kleden gezien en ik vond hat altijd er mega mooi uitzien, dus ik denk dat ik dat maar eens ga proberen. en trouwen echt een leuke winactie. ly <3

 51. Maartje zegt:

  Wat een mooie lakjes! Hier was ik echt op aan het wachten, goed artikel! Ik doe zeker mee met de winactie en mijn ultieme halloweenlook zou denk ik toch wel de Zombie Barbie van Michelle Phan zijn! Hij is super gaaf, heel mooi gemaakt en zeker het kijken waard! Hier is de link! (https://www.youtube.com/watch?v=SHkJpjjPIvM&list=PL0005B945C2640E03&index=11)

  x

 52. Super gave nagellakjes! Die zou ik graag willen winnen! De basecoat lijkt me echt een uitkomst! Mijn ideale Halloween look zou als een gestoorde clown zombie zijn met een mega litteken op het voorhoofd en een wittig gezicht en een rode neus natuurlijk en een beetje scheel uit mijn ogen kijken voor het effect. En qua kleding een oude cober die versleten en voor het clown gedeelte een bloem op de cober. Ik hoop dat ik win want deze lakjes zijn echt een hele gave toevoeging aan mijn stash. Groetjes!

 53. Danique zegt:

  Wauw wat een mooie lakken! Vooral Ruby Queen vind ik echt prachtig!

 54. Leuke winactie! Ik heb dit jaar een halloweenparty en ik ga me natuurlijk goed verkleden! Lijkbleek gezicht, zwart stijl haar, een witte nachtjapon met een witte panty eronder. Een teddybeertje ( dat helemaal kapot is ) en natuurlijk witte lenzen! (En dan heel stil gaan staan op een afgelegen plekje met je hoofd naar voren hangend en de teddybeer aan een armpje vasthouden… creepyy, ghehehe) x Emma

 55. Prachtige lakken vooral de eerste 2! Ik sla je winactie over maar wat betreft Halloween hou ik van vanalles. Als het maar goed bloederig is 😉

 56. Henrieke zegt:

  Wow, wat een gave nagellak! Eigenlijk is dat best een moeilijke vraag, hahah. Ik vind zoveel leuk, maar ik hou niet van al dat hele enge, dus zou ik voor vampier gaan. Mijn gezicht zou ik waarschijnlijk dan eerst helemaal wit maken. En de ogen denk ik donker. Ik zou ze eerst met eyeliner omlijnen en dan zou ik smokey eyes maken. De lippen natuurlijk een mooie rode kleur en mijn nagels zou ik rood lakken. Oh en mijn haar zou ik stijlen, om het echt helemaal stijl te maken, dat vind ik wel net zo mooi. Dit is misschien wel een beetje simpel, maar ik vind het zelf een mooie look voor Halloween, haha. Veel plezier/succes met je blog verder. 😉

 57. WOW, wat een mooie nagellakjes! Ik doe graag mee aan de winactie! Wij doen eigenlijk nooit aan halloween…. wat ik erg jammer vind. Maar mijn ultieme halloweenlook zou als volgende zijn: Mijn haar ga ik wild en heel erg messy maken, daarbij mijn gezicht heel bleek door mijn foundation met grijs/witte oogschaduw te mengen. Langs mijn lippen laat ik nepbloed stromen en mijn gezicht heel erg goed shapen. En als laatste die geweldige neptanden!

  Liefs

 58. sanne zegt:

  Wat een prachtige foto’s weer, en prachtige lakjes 🙂

  Mijn halloween look breng ik tot uitvoering met carnaval, al ga ik dan voor een minder creepy versie i.v.m. kinderen overdag..

  Ik ga als ‘kat in de zak’. Ik koop een jute zak en knip daar armgaten en beengaten in. Bij mijn nek knoop ik hem vast met een strik. Dan maak ik mijzelf op als een kat, een zwart neusje en zwarte bovenlip met een paar dunne snorhaartjes. Ik maak een staart aan de zak en zet katten-oortjes op mijn hoofd. Een oortje knip ik deels af of maak er een gat in. Dan teken ik wat littekens op mijn gezicht en doe een ‘kattenlens’ in en één witte lens, alsof de kat aan een oog blind is.. Mijn nagels vijl ik puntig en de punten spons ik bruin, zodat ze viezig lijken.

  Origineel of niet?! 🙂

 59. Ik ga voor mooi maar eng tegelijk, een extreme donkere makeup look en een zwarte outfit en mn haar zwart spuiten, beetje subtiel maar ik wil ook niet te uitgebreid.

 60. Simone zegt:

  Wat een mooie lakjes!
  Ik doe graag mee met de winactie!
  Mijn ultieme halloween look zou zijn: een heel vies gezicht met allemaal bloed, felrode lippen, ontploft haar en Ruby Queen op mijn nagels!
  x

 61. wat een leuke kleurtjes en combinaties!
  ben benieuwd hoe de basecoat werkt!
  ik doe dan ook graag mee aan de winactie!
  mijn look zou “Half evil barbie” ik zou mijn nagels in een mooi Ruby Queen kleurtje lakken aan de barbie kant en de evil kant zou ik NY Princess dragen.

 62. Jessica zegt:

  Wat een geweldige lakjes zeg, ik doe graag nog last-minute mee met de winactie!
  Mijn ultieme halloween-look zou een evil Alice in Wonderland zijn, ik wil al heel lang een Alice in Wonderland outfit omdat ik het zo’n tof character vind. Maar met Halloween is het natuurlijk wel leuker als het er een beetje ‘eng’ uitziet. Ik zou nepbloed gebruiken, en een enge make-up look (deze tutorial zou ik als voorbeeld gebruiken: https://www.youtube.com/watch?v=hqT_uThsOI4).
  Ik heb helaas al jaren geen Halloween gevierd, op de middelbare school deden we het echt elk jaar, ik mis het wel hoor! Maar ik heb in ieder geval alvast een outfit en look als ik het ooit weer ga vieren 🙂

 63. Wauw wat een prachtige lakjes! vooral ruby queen leuk voor de feestdagen

 64. Henrieke Hommersom zegt:

  Leuk! Ik zou de fashion queen lak gebruiken, die past echt als Halloween kleur. Verder verkleed ik me nooit met Halloween al heb ik wel eens een Halloween verjaardag gehouden voor mijn vriend, die toevallig op 25 oktober jarig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.