Video's

VIDEO: Mijn The Body Shop memories + Winactie!

Hoera, The Body Shop is jarig! En om dat te vieren mag ik 4 goodiebags met mijn favoriete producten weggeven. Ook krijg je t/m 28 maart 40% korting op het hele assortiment. Joepie! Check hier een paar van de bestsellers van The Body Shop als je niet kunt kiezen, maar ook in deze video geef ik een paar tips voor echte must-haves. En natuurlijk vertel ik ook hoe je kans kunt maken op één van de goodiebags!

Deel jouw favoriete The Body Shop herinnering en je favoriete The Body Shop product in de comments onder deze video om kans te maken op 1 van de 4 goodiebags. Je kunt tot 2 april 2016 meedoen, daarna zal ik contact opnemen met de winnaar. Zorg dus dat je je e-mailadres goed invult en houd je mailbox in de gaten!

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Deze video is tot stand gekomen in samenwerking met The Body Shop.

Dit vind je misschien ook leuk...

44 reacties

 1. Hele leuke video om te zien, dit zijn precies de producten waar ik al heel lang erg benieuwd naar ben! Ik maak dolgraag kans op één van de vier goodiebags want ik ben onlangs dierproefvrij gegaan en ik zou heel graag meer van The Body Shop willen proberen 🙂 Ik heb wel al een aantal keer online bestelde, mijn favoriete product is de Honey bronzer, die vind ik erg mooi en fijn! En mijn herinnering? Misschien een beetje een gekke, maar ik ben ook bezig met de low poo methode voor mijn haren en wilde de bamboo borstel van The Body Shop proberen. Die bestelde ik online, maar ik bestelde per ongeluk de verkeerde. In de winkel werd ik super goed en lief geholpen, het was gewoon erg gezellig hihi! En nu ga ik héél hard duimen, want ik zou er echt heel blij van worden!

 2. Joyce zegt:

  Mijn eerste bodyshop herinnering.. Ik heb het er pas nog over gehad met vriendinnen. Ik was 13 en ging stiekem in een tussenuur naar de stad. Op 1 stond de Bodyshop.. Want daar verkochten ze potjes lippenbalsem in allerlei kleuren en smaken. Echt al mijn zakgeld is hier aan opgegaan, ik vroeg ze voor mijn verjaardag en had in elke tas wel een paar potjes. Ze zijn nu nog te koop onder de naam Born Lippy. Dit is 15 jaar later nog steeds mijn beautyfavoriet! Hopelijk zit deze in de goodiebag en anders heb ik een mooi excuus om nú de webshop in te duiken en mijn stash aan te vullen.

 3. Joyce zegt:

  Wat een leuke enthousiaste video! Ik zelf ben ook altijd erg enthousiast over the body shop. Overal waar ik hem zie loop ik toch even naar binnen om aan een nieuwe geur te ruiken of toch nog even dat cremepje te testen. Mijn leukste herinneringen aan the body shop zijn eigenlijk die aan de medewerkster bij ‘mijn’ bodyshop in het winkelcentrum in Eindhoven. Ze is altijd super aardig en omdat ik zovaak kom staan we vaak wel een uur te kletsen. Als ik naar buiten loop heb ik altijd weer de nieuwste testers en ben ik op de hoogte van alle nieuwe producten die eraan komen. Omdat ik momenteel aan het afstuderen ben en in het weekend werk heb ik niet veel tijd meer om naar de bodyshop te gaan, maar ik geniet elke avond weer als ik me in smeer met de japanese camellia cream. Dit is mijn nieuwste favoriet, maar ook de shea body butter staat hoog op mijn lijstje. Uit de goodiebag die je verloot ben ik vooral heel erg benieuwd naar de shimmer waves, heb ze al vaak bij jou voorbij zien komen, maar helaas is deze kleur bij ons niet te krijgen in de winkel. Ik hoop heel erg dat ik hem zou winnen, lijkt me heerlijk zo’n verwenmomentje in deze zware periode van de perfecte scriptie schrijven!

 4. Hieper de piep, hoera! The Body Shop bestaat alweer 40 jaar! Ik heb vanochtend al een berichtje gedeeld op mijn Instagramaccount dat je t/m 28 maart maar liefst 40% korting kunt krijgen bij The Body Shop! Zo’n geweldige aanbieding! Daar ga ik ook nog eventjes gebruik van maken 😉
  Jaren geleden kwam stuitte ik op de website van The Body Shop. De sale was gaande en ik was verrast door de leuke producten (én aanbiedingen). Mijn digitale mandje was dan ook snel gevuld. Mijn eerste ervaring met dit merk was de body butter van Vineyard Peach. Mijn huid voelde na gebruik zo ongelooflijk zacht aan. Oh, en die geur! Dit is en blijft nog steeds mijn favoriete geur, maar ik ben inmiddels ook verslingerd geraakt aan andere geuren. Inmiddels telt mijn stash 13 full size body butters (oeps…). Nog maar niet gesproken te hebben over andere producten van dit merk, haha!
  Ik doe graag mee aan de winactie! Je laat heerlijke producten zien waaronder de handcrème en de dagcrème. Laatstgenoemde is bijna op bij mij.

 5. Natasja zegt:

  De allereerste parfum die ik had was die van de white musk. Ik kreeg namelijk een cadeauset van de white musk lijn voor mijn verjaardag van mijn tante/meter. Sindsdien ben ik helemaal verslingerd aan The Body Shop. Ik spaarde zelfs altijd een deel van mijn zakgeld om iets nieuws van het merk te kunnen kopen 🙂 Een andere favoriet van me is de sheascrub. Heerlijk!

 6. susanne zegt:

  Hiep hiep hoera,ik zag de feestactie al en was aan het twijfelen of ik zou bestellen. Mooie favorieten heb je!!

  Mijn mooiste tbs herrinnering is een komkommer body butter die ik ooit kreeg in mijn tienerjaren. Ik zie hem nog voor me,hij had een oude verpakking,zo n matte doorschijnende ronde met een zwarte draaideksel en komkommersticker erop. Toen ik hem kreeg destijds dacht ik bah komkommer! Maar toen ik hem na een hele lange tijd weer tegenkwam achter in de kast ben ik hem gaan gebruiken. De hele zomer lang heb ik hem gebruikt,heerlijk vond ik deze! Lekker romig van structuur maar toch fris. Echt een favoriet!
  Helaas heb ik de geur nooit meer gezien dus ik denk dat hij niet meer verkocht wordt..

  Tegenwoordig gebruik ik vooral bodybutters en lipbalms. Mooie favorieten,ik ben er erg nieuwsgierig naar. Graag wil ik meefeesten met dit pakket 🙂

 7. Marieke zegt:

  Mijn mooiste The Body Shop herinnering is de periode dat ik er gewerkt heb 🙂 Ik heb een jaar gewerkt als verkoopster in het filiaal Groningen, een heel kleine filiaal vol gezelligheid. Samen met mijn collega’s heb ik er een superleuke tijd gehad, het was echt het beste bijbaantje om te hebben. Altijd gezellig op de vloer en daardoor ook veel positieve en leuke interactie met klanten, maar naast het werk ook veel gezelligheid tijdens teamuitjes en etentjes en dergelijke. Ik kijk er heel positief op terug 🙂 Mijn favoriete producten zijn de douchegels, ik heb er echt tientallen van verschillende lijnen, soms nog van jaren terug uit oude kerstcollecties enzo. Mijn ultieme favorieten zijn Vineyard Peach, Indian Night Jasmine en Fuji Green Tea!

 8. Mendy zegt:

  Mijn favoriete bodyshop herinnering is dat mijn basisschooltas vroeger van the body shop was. Ik mocht een nieuwe uitzoeken en ik ging naar een tassenwinkel waar ik nergens een geschikte tas kon vinden (je kent het…een meisje uit groep 6 en net tussen kind en jong volwassen in). Uiteindelijk liepen we langs the body shop en daar stond hij; DE tas. Gek genoeg geen product maar wel een dierbare herinnering. Ik heb er veel plezier aan gehad in ieder geval.
  Daarnaast is mijn favoriete product de honey mania lippenbalsem. Maar dan praten we ook weer over een herinnering. Toen ik net zwanger was (midden in de koude winter) smeerde ik dat elke keer als ik naar werk ging. Dus de geur doet me denken aan die tijd.

 9. Wat een vrolijk filmpje, je ziet echt dat je de producten oprecht fantastisch vindt. Mijn beste herinnering aan the body shop is de periode voor kerst waarbij ze altijd geweldige cadeausets hebben. Samen met mijn moeder zoeken we de leukste cadeaus uit voor iedereen (en voor onszelf). Mijn favoriete product is de shea shower cream, omdat deze zijdezacht aanvoelt onder de douche.

 10. Romy zegt:

  Superleuk filmpje! Mijn mooiste Bodshop herinnering is toen ik met mijn moeder ging shoppen en de vanille handcrème voor het eerst ontdekte. Hij rook zó lekker. Vanaf dat moment was ik verslaafd. Dit is dan ook mijn favoriete Bodyshop product.

 11. Ah, The Body Shop, liefde voor dit merk! Het was een tijdje echt een obsessie en verslaving, maar nu dat over is, zijn er nog steeds heel veel producten die ik met heel veel liefde gebruik! Grappig dat ik enkele producten die je laat zien ook heel fijn vind en/of al heb opgemaakt!
  Mijn favoriete herinnering is denk ik de keer dat ik met mijn moeder voor kerstmis ging winkelen met kortingskaarten (iets van groupon ofzo) en daar de bijna hele Shea-lijn kocht. Op dát moment begon mijn liefde voor TBS.
  Maar natuurlijk zijn de vele bezoekjes met mijn beste vriendin ook goud waard, en ook daaraan koppel ik bepaalde geuren (de Grapefruit geur bijvoorbeeld). Misschien is dat wat ik wel zo leuk vind aan TBS, dat de geuren bepaalde herinneringen oproepen.

 12. Karlijn zegt:

  Wauw, wat een te gekke winactie! Ik laat eigenlijk nooit reacties achter op je blog maar hiervoor wil ik wel eens van mijn gewoonte afstappen 😉 de producten die jij in de goodiebag hebt gestopt zijn echt ideaal voor mij, vooral die body butter en handcrème want ik heb ook altijd een heel droge huid. Mijn favoriete herinnering is van een keer dat ik mijn zinnen had gezet op de glazed apple-lijn. Ik had een kortingsbon die bijna verliep, elke dag school en geen body shop in de buurt, dus ik kon nooit op tijd die producten halen. Gelukkig was daar mijn vriend, die na zijn werk nog in de stad op zoek is gegaan naar the body shop en (met een lijstje van mij) alles voor me had gekocht. Ik hoefde het niet eens terug te betalen 🙂

 13. Ilse zegt:

  Wow The Body Shop bestaat al weer best lang! Ik heb bij The Body Shop echt een aantal cadeaus gekocht voor vriendinnen wanneer ze jarig zijn en voor mijn moeder op Moederdag <3 Ik denk ook dat de eerste keer dat ik iets bij The Body Shop kocht was voor iemand als cadeau! Zelf ben ik ook echt fan van de lijn met perzik geur en gebruik ik de Body Mist uit die lijn bijna elke dag, omdat hij zooo fris en zoet ruikt! Ik had ook een showergel van de frambozen lijn mee op vakantie en elke keer als ik die geur ruik ben ik weer terug in Frankrijk <3 Ik doe dan ook echt graag mee met de winactie, want The Body Shop is echt top!

 14. Jana zegt:

  Aaah I love the bodyshop <3 en wauw 40 jaar zeg, dat is echt al heel erg lang. Ik hoop dat ze nog lang mogen doorgaan! Mijn leukste herinnering hangt samen met mijn favoriete producten van TBS. Tijdens een spontaan rondje in de stad bleek er giga sale te zijn in TBS waaronder de lijn die nu helaas niet meer te verkrijgen is (gaat huilen in een hoekje). Er waren superveel Chocomania producten te koop, een lijn waar je echt van moet houden omwille van de typerende geur maar boy o boy wat ben ik er dol op! Momenteel heb ik nog de eau de toilette, bodylotion, bodybutter en lipbutter hiervan staan en ik ben er enorm zuinig op en gebruik deze enkel bij speciale gelegenheden. ik was echt zo blij om deze in dikke sale te kunnen scoren <3. Ik doe graag mee aan de winactie, je favorieten lijken mij super! Ik heb enkel ervaring met de handcrème met hennep, inderdaad een opvallende geur maar de verzorging is fantastisch!

 15. Catelijne zegt:

  Liefde voor the body shop!
  Mijn favoriet is de white musk eau de toilette. Deze kreeg ik 15 jaar geleden voor mijn 13e verjaardag (en is nu nog steeds mijn signature perfume). Ik herinner mij dat hoewel ik duurdere cadeaus gekregen heb, ik van dit cadeau het gelukkigst werd. Steeds opnieuw heb ik eerst aan een proefje gesnuffeld en lang gewacht tot ik hem kreeg. Het zat toen nog in een transparant flesje met een soort 3D-letters ‘white musk’ er op. Daarna mooie herinneringen gemaakt met deze geur. Op mijn 17e voor het eerst verliefd geworden, maar die jongen wist toen niet zo goed wat hij ermee aan moest. Nu elf jaar later zijn we sinds kort weer aan het daten en hij herkent mijn luchtje nog. Oh memories! 🙂

 16. Ann zegt:

  Ooo keileuke winactie!! Mijn eerste en heel leuke herinnering aan the body shop is toen ik een aantal jaar geleden met mijn verjaardag een geschenksetje kreeg met de 3 winter limited edition handcremes.. zo’n heerlijke structuren en geuren! Ik was meteen verkocht en nu spring ik heel vaak eens binnen in de winkels. Mijn favorieten zijn de raspberry body lotion en douchegel. Heerlijk fris en fruitig voor in de zomer.

 17. Esmee zegt:

  Wow, bestaat de body shop alweer 40 jaar! Wat lang! En wat een vrolijke en handige video heb je gemaakt; die nieuwe gezichtsolie, waar je over vertelde, ben ik heel benieuwd naar geworden! Mijn body shop herinnering is eentje die mij altijd een glimlach bezorgd! Het was altijd een feestje als ik een oma-kleindochter dagje had. Na school fietste ik vaak naar oma toe om eerst samen te lunchen met verse broodjes van de bakker. Oma woonde ongeveer naast de stad, dus gingen we vaak na de lunch saampjes even gezellig winkelen. Bij onze ijscoman haalden we vaak een soft ijsje met spikkels en op de weg terug naar oma’s huis ontdekten we ineens een nieuw winkeltje: The Body Shop. Het zag er zo leuk en gezellig uit, dus we móésten en wilden daar allebei nog graag naar binnen gaan. Wij propten het ijsje gauw naar binnen (achteraf niet zo slim, we er nog over gelachen in de winkel, want ja: brainfreeze!) en liepen de winkel binnen. Van oma kreeg ik die middag toen mijn eerste Body Shop product: Shea Body Mist! En nog steeds is het mijn favorietje! Vanaf die middag konden we tijdens ons winkeldagje natuurlijk de body shop niet meer overslaan. Als ik denk aan The Body Shop, denk ik aan de gezellige winkelmomenten met mijn lieve oma 🙂

  Wat is nou mijn favoriete Body Shop product? Voor mij is dat best wel lastig om te kiezen, want er zijn zoveel lekkere producten en ik ben over heel veel producten enthousiast! Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor de Shea Body Mist. Mijn eerste cadeautje van de body shop van oma 🙂

 18. bij TBS moet ik altijd denken aan de shopping sprees met mijn moeder in hartje maastricht. zelf als zeeuwse dametjes is dat nog wel een eind reizen en we gingen ook altijd samen TBS in om voor mij mijn favoriete douchegel te scoren (de sweet lemon douchgel, zooo lekker :D)

 19. Lisa zegt:

  Alweer 40 jaar wow! Ik heb zo veel herinneringen aan TBS maar eentje daarvan springt er wel uit, dat was met mijn moeder namelijk. Mijn moeder ging daar altijd heen en zo kwam ik in contact met deze winkel. Ze kocht er altijd de meest lekker ruikende producten zoals het White musk parfum die ik nu gebruik. En elke keer als ik deze opspuit denk ik aan het bezoeken van TBS met haar. En tegenwoordig kies ik meestal daar iets als cadeau voor moederdag of haar verjaardag etc. Hiep hiep hoera voor The Body Shop!
  En wat een enthousiaste en leuke video heb je ervan gemaakt Charlotte!
  Groetjes Lisa

 20. Leuk om al jouw favoriete te zien!
  Mijn eerste boyshop moment is ontstaan na het kopen van een moederdag cadeau.
  Mijn moeder was grote fan van een body scrub van vogue, maar toen deze uit het assortiment werd gehaald moest ik opzoek naar iets anders. Ik kwam terecht bij the body shop, en kocht hier een gift set met verschillende geuren en producten. Alleen vond ik deze zelf zo lekker, dat ik waarschijnlijk meer van de producten heb gebruikt dan mijn moeder :). Sinds dien ga ik regelmatig naar TBS om een lekker verwenpakketje voor mijzelf te halen.

  Mijn favoriete product is de wild argan oil body butter, maar ik ben ook groot fan van de sumatra geurlijn!

 21. Sabrina zegt:

  Wat een leuke video! Wie is er nou niet gek op de bodyshop? Mijn mooiste herinnering is dat ik met mn moeder daar was en ik zo’n klein rond flesjeet parfumolie kreeg. Japanese musk was het. Zo fijn, want dat was eigenlijk ver boven het budget toen. Mijn moeder is al 8 jaar geleden overleden, maar dat flesje doe ik nooit weg!
  Mijn favoriet is wel de shea bodybutter. Perfect voedend en een zalige geur. Geen parfum voor mij als ik die gesmeerd heb! Het is voor mij ook een troostende geur, als ik niet kan slapen smeer ik wat op mn armen en dat doet me goed. Ik vind de moringa ook heerlijk. De white musk heb ik ook al eens gehad, idd zo’n heerlijke geur van vroeger, zonder oubollig te zijn. Ooo ik ben benieuwd of ik ga winnen!

 22. Shivani zegt:

  Ik wil al heel lang iets van the body shop proberen na alles wat ik gelezen heb, maar helaas is er geen winkel in suriname..Ik heb dus geen herinnering eraan maar na het proberen denk ik dat ik die wel zal maken!

 23. Ellen zegt:

  Gefeliciteerd Bodyshop! Mijn eerste herinnering aan The Bodyshop was dat mijn moeder er eens een handdoekje kocht dat helemaal opgevouwen was in een klein vormpje. Als je het dan in warm water legde dan ontvouwde het en zag je dat het een handdoekje was. Toen mijn moeder het aan mij gaf had ik geen idee wat het was. Nieuwsgierig deed ik het in het water. Ik was zo verbaasd toen bleek dat het vormpje plots een handdoek was met een beer (mijn lievelings dier) er op. Ik kocht het daarna vaak voor verjaardagsfeestjes van vriendinnetjes. En nu dik 15 jaar later heb ik het (ondertussen zeer versleten) handdoekje nog.

 24. Britt zegt:

  Mijn allereerste, en daarbij ook de leukste omdat ik toen met het merk in aanraking kwam was het moment dat mijn zus voor haarzelf een bodybutter aanschafte, de aardbei variant zo uit mijn hoofd. Elke ochtend wanneer ik op de badkamer na haar kwam rook de hele kamer, gang en hal naar die bodybutter! Op een gegeven moment was ik haar verhalen zo zat en was die geur zo lekker dat ik er toen eentje voor mezelf heb aangeschaft. Die is inmiddels op, maar mijn favoriet op dit moment is toch wel de Ginger Bread Cookie Body Butter die ik in de sale een lange tijd geleden heb gekocht en nog steeds mijn favoriet is!

 25. Cindy zegt:

  Mijn allerleukste herinnering was toen ik The Body Shop net leerde kennen toen ik een jaar of 15 was… er was toen sale en dat was de eerste keer dat ik de hele winkel had leeggekocht haha met het zuurverdiende geld van een van mijn eerste bijbaantjes. Sindsdien ben ik helemaal gek op The Body Shop. Ik ben zo dol op The Body Shop dat ik voor mijn minor op mijn hbo opleiding Communicatie een bedrijfsblad heb gemaakt voor klanten van The Body Shop (je moest zelf een bedrijf kiezen waarvoor je een tijdschrift wilde maken) en dat vond ik heel erg leuk om te doen.

  Mijn favoriete product van The Body Shop is zo lastig om te kiezen, alles is zo fijn! Als ik echt moet kiezen dan kies ik de Almond Body Butter, die is echt heerlijk maar helaas slechts af en toe verkrijgbaar! Ik hoop dat ze die een keer in het vaste assortiment doen. 🙂

 26. wendie zegt:

  Ik had via de mail en facebook gelezen over het 40 jarig bestaan. En meteen moest ik denken aan de bekende dieren zeepjes ( waar jij ook over verteld in je filmpje). Al je spaargeld bij elkaar schrapen om ze allemaal te kopen. En nu heb je persoonlijk contact met de eigenaresse van de BS. Inderdaad, eenmaal je eerste product daar gekocht en je bent verslaafd. En elk nieuw product kom ik dan even bij haar langs in de winkel om te proberen. Ondertussen een dikke kast vol. Maar welk ander merk ik ook probeer… Ik kom toch hier uit. Het is geen 1 specifieke herinnering. Maar een lange reeks producten waar ik herinneringen aan heb. Die door je hele leven heen gaat. Elk product heeft wel een herinnering een bepaalde periode, vakantie, ziekte, verjaardag en ga zo maar door. Nu weer erg benieuwd naar de aardbeienlijn!!

  1. wendie zegt:

   Ik bedoel de rozen :), ik een reactie over de aardbeienlijn “oeps”

 27. Kelly zegt:

  Een van mijn leukste herrinering is toch wel de eerste keer naar de bodyshop met mn moeder als klein meisje ik kreeg toen een aantal badparels cadeau. Helemaal geweldig natuurlijk. Maar het aller leukste is toch wel dat we sinds een aantal jaar een bodyshop hebben in onze eigen stad en dat we niet meer speciaal naar maastricht of roermond hoeven te gaan.! Het is moeilijk om maar een favoriet te kiezen. Maar als het echt moet ga ik toch voor de vanille bodyboter☺helaas zat hij dit jaar niet bij de kerst collectie ( maar dat is niet erg want ik heb een vorraadje. ).

 28. Lisa zegt:

  Leuke video, bedankt!
  Mijn favoriete producten zijn toch wel die van de arganolie lijn! Zowel de bodybutter, bodyolie als douchegel!
  Mijn leuke herinnering hieraan is: ik ging met mijn twee beste vriendinnen winkelen in Antwerpen. De meisjes van de bodyshop stonden buiten op ons te wachten om onze handen te verzorgen met de arganlijn! We mochten gaan zitten, ze wasten onze handen en smeerden ze in met de bodybutter! Wij waren meteen verkocht door de super service, de lekkere geur en vooral goede werking van de producten, dat we meteen alle producten uit de lijn kochten, geweldig!

 29. Els zegt:

  Wat een feestje! Niet alleen de win actie maar ook omdat als men jou een beetje kent het een feest van herkenning is dit filpmje! Toen ik het las dacht ik, zou ze echt waar een oldtime favorite hebben kunnen bemachten waarvan ik weet dat jij daar vroeger ook zo’n fan van was? Namelijk de body butter in de geur Lemon! Jij was daar altijd zo lyrisch over dat ik hem ook kocht. Picture this, zomer, warmte, veel zwemmen en lange avonden op terrasjes. Avonden waarbij je voor het uitgaan eerst lekker gaat douchen en jezelf na een dag van zon, zee en strand heerlijk kan insmeren met deze frisse lemon geur. Helaas niet meer te koop maar door jou voor altijd een hevig verlangen naar die geur en natuurlijk naar die zomers van toen.

 30. Meta Slootweg zegt:

  Wat een leuke aktie! Ik ❤️Bodyshop. Toen ik nog op de middelbare school zat kreeg ik eens voor mijn verjaardag een douchegel in de geur kokos. Wat was ik daar blij mee. Wat een heerlijke geur. Nog steeds ga ik elk jaar als het weer mooier wordt een nieuwe fles en bodybutter halen. Zo heerlijk zomers. Later heb ik ook de huidverzorging en de geuren van de bodyshop ontdekt en ik vind veel producten echt heel fijn. Hou er ook van dat er telkens nieuwe geurlijnen worden uitgebracht. Heerlijk. Gefeliciteerd Bodyshop. 40 jaar alweer!

 31. Marianne zegt:

  Ik heb ook zoveel Body Shop producten geprobeerd over de jaren. Het is zo’n leuke winkel omdat je er blijft terugkomen en -net zoals jij vertelt- er blijven nieuwe leuke producten komen. Mijn beste herinnering is toch wel dat ik daar mijn eerste luchtje kocht. En dat was niet white Musk zoals heel veel hadden maar Ananaya. Wat een heerlijke geur was dat. Ik heb echt bijna gehuild toen die uit het assortiment ging en ik mis hem nu nog steeds. dus als je een tip hebt om die nog terug te krijgen . Verder had ik onhandelbaar krulhaar. Bij de Body Shop kocht ik altijd een klein potje kokosolie voor mijn haar. Werkte goed alleen Ik rook de hele dag naar een kokosnoot. Nu zijn mijn favorieten de argan olie lijn en de groene theelijn.

 32. Astrid zegt:

  Wat een leuke actie.
  Moest lachen bij jouw herinnering aan de bad parels van de body shop heel herkenbaar. Ook ik spaarde de bad parels en kocht er elke keer een paar van mijn zakcentje. Ook is voor mij de bodybutter met olijven een aparte geur tijdens mijn zwangerschap was ik dol op de geur en smeerde daar heel graag mijn buik mee in. Elke keer was dat toch een bijzonder moment. Als ik hem nu gebruik denk ik elke keer terug aan die bijzondere periode. De bodybutters zijn mij favoriete producten. Heerlijk gevoel en ze ruiken zoooo lekker.

 33. Linda zegt:

  Wat een leuke video. De bodyshop is bijzonder en het leuke is dat ik steeds meer mensen in mijn omgeving erover hoor. Mijn eerste herinnering is, je zou bijna zeggen hoe kan het ook anders, The White Musk, dat was één van mijn eerste luchtjes en die kreeg ik van een hele lieve mevrouw waar ik vaak kwam om even te kletsen en thee te drinken. Die mevr is al jaren geleden overleden, maar als ik White Musk ruik, dan zie ik ons weer zitten aan de tafel, deze geur brengt hele mooie herinneringen terug.
  Nu zijn het vooral de bodybutters die ik heerlijk vind en ben ik groot fan van Arganolie lijn.

 34. wat een leuke en blije video, en wat veel verhalen zeg als ik dat zo allemaal bekijk. Ik mocht vroeger van mijn moeder altijd naar de bodyshop met alle feestdagen en dan iets speciaals uitkiezen. Vaak zocht ik iets uit wat ik onder de douche gebruiken kon en was dan ook echt een uitje deze dag plannen met mijn moeder. Ik ben erg benieuwd en wens iedereen natuurlijk succes. Liefs Soraya

 35. Samantha zegt:

  Wat is dit een super leuke winactie! En je heb echt hele mooi favoriete producten zeg! Mijn favoriete product van de body shop is de shea body butter, ik heb namelijk echt een droge huid en dit is echt mijn holy grail! En mijn herinnering aan de body shop is dat ik als klein meisje altijd met mijn moeder meeging, om haar standaard body shop producten te halen en dan kreeg ik van de medewerkers altijd zo’n proefje en daar was ik dan altijd heel zuinig op en gebruikte het bijvoorbeeld alleen bij kerst of op mijn verjaardag etc.

 36. Renee Baken zegt:

  Wat een superleuke winactie, echt hele mooie producten allemaal, en leuke verhalen die je erbij vertelde:) Mijn favoriete herinnering aan the body shop is dat ik een paar jaar geleden mijn eerste ding kocht bij the body shop. Het was een mini body butter met kokos geur, en ik was er ZO BLIJ mee! Ik ging op de terugweg gelijk op mijn handen smeren, en op mijn gezicht (geen idee waarom haha) Ik heb er een paar maanden mee gedaan, en was heel verdrietig toen hij op was. Daarna heb ik nog verschillende grote, en kleine bodybutters gekocht en versleten, en ook heb ik al een lipbutter opgemaakt, en degene die ik nu heb is ook bijna op, en mijn douchegel van de bodyshop ook. Mijn favoriet is dus de bodybutter, die vind ik echt geweldig, ik denk in de geur blauwe bes, die is zooo lekker!!!!

 37. Monique zegt:

  Mijn favoriete herinnering aan The Body Shop is het bezoeken van de winkel toen ik op de middelbare school zat. Ik woonde in een dorpje, en als ik dan weer eens naar mijn opa en oma in stad ging, dan liep ik daarna altijd meteen door naar The Body Shop. Man, wat heb ik daar uren kwijlend voor de etalage staan kijken. Ik was ook helemaal gek op de badparels en zeepjes. En dan stond ik in de winkel te wikken en wegen wat ik van mijn zakgeld kon kopen…

  Mijn favo product van The Body Shop is echt wel de Vitamine E Face Mist!

 38. Marlot zegt:

  Ik word helemaal enthousiast over de producten na het zien van de video en zou ze graag zelf willen proberen.
  Mijn ervaringen met The Bodyshop zijn heel positief.
  Je word altijd klantvriendelijk geholpen en krijgt goed advies.

 39. Shannon zegt:

  Wauw wat leuk deze giveaway!
  Mijn favoriete herinnering is meteen een hele sentimentele, haha!
  Volgens mij was ik een jaar of 12, mijn stiefmoeder was vegetarisch beginnen eten, we hadden net greyhounds geadopteerd en ik wou helemaal meedoen in haar wereldje.
  Ik kwam in de pubertijd & kreeg dus last van pukkeltjes…
  Maar ja helemaal in de ban van de diertjes te willen redden wou ik geen clearasil gebruiken, dus nam ze me eventjes lekker mee naar the body shop want ja, geen dierenproeven! YAY!
  Als ik echt tussen alle producten moet kiezen blijft mijn all time fav dan toch wel Camomile silky cleansing oil, dit is zo’n fijn product!
  Ik moet toch nog eventjes zeggen dat je een superblog hebt!
  Doeg x

 40. Anneloes zegt:

  Eigenlijk kwam ik vroeger nooit bij the bodyshop. Nu vind ik het geweldig. Zo was ik laatst bij the bodyshop en ik wilde de White Musk wel een keer ruiken ik hoorde er zoveel over toen ik hem rook herkende ik de geur onmiddellijk. Ik herkende de geur van mijn weekend baantje van toen. Blijkbaar had 1 van mijn collega’s die geur altijd op. Zo grappig ik kende de geur dus wel maar wist niet dat t de geur was. Ik ging even weer helemaal terug naar toen.

 41. Mijn eerste kennismaking en tevens mooiste herinnering met de Bodyshop is dat ik als jonge meid samen met mijn beste vriendin voor de eerste keer naar de winkel in de stad ging en we met ons zakgeld iets mochten kopen. Ik ben al jaren allergisch voor appels, maar ik ben gek op de geur en viel dus ook als een blok voor een flesje groene appel badschuim. Ik heb sindsdien elk jaar met verjaardagen en andere feestdagen dit heerlijk ruikende product op mijn verlanglijstje gezet. De grote appel met producten die afgelopen kerstdagen te koop was heb ik zelfs twee keer aangeschaft 🙂

 42. holly zegt:

  Wat een superleuke actie van jou en the Body shop. Mijn mooiste body shop moment is het moment dat ik de sale ontdekte bij de bodyshop. Wat is die sale daar goed. Ik ging met grote potten body butters de deur uit. Helaas is mijn lievelingsserie van de Body shop een limited edition, namelijk Cranberry Joy, al wisselt hij weleens van naam. Dit is de lekkerste geur ooit! Elke kerst weer hoop ik dat hij tijdelijk is terug gekeerd bij de Body Shop. Op naar de volgende 40 jaar!

 43. Tara zegt:

  Oeh, The Body Shop is echt mijn favoriete beauty-store. Mijn leukste herinnering, en ook de herinnering waarmee ik op dat moment met het merk in aanraking kwam is het moment toen ik een pakketje won op een blog met allemaal heerlijke verzorgingsproducten. Sinds die tijd heb ik ze met veel plezier opgemaakt en kijk ik ook nog elke keer uit naar het moment dat ik weer een nieuw product ga kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.