Video's

Video: Pinky’s Prullenbak #7

Yes, het is weer tijd om een duik in mijn prullenbak te nemen! Of nou ja, om in elk geval in de beautyproducten te duiken die ik de afgelopen weken heb opgemaakt. En dat zijn er nogal wat! Vooral in de categorie huidverzorging zijn er heel wat producten doorheen gegaan. En wat ik ervan vond? Dat ga ik jullie in deze video vertellen!

Genoemde producten:

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

nietovernemen

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Leuke producten! Ik ben zelf fan van Etos nagellak remover, die werkt echt heel fijn.

 2. Leuke video en zoveel producten die je had opgemaakt.

 3. Fijne producten heb je opgemaakt! Ik vind t altijd heel fijn als ik alle restjes op kan maken en plaats mag maken voor nieuwe producten.

 4. Annemarie zegt:

  Fijne producten! Mag ik vragen welke je van deze dagcrèmes het fijnste vond? Ik heb nu het idee dat je het liefste de dagcrème van de bodyshop gebruikt in combinatie met de nachtcrème van Olaz.

  1. Zowel TBS Aloe Dag/Nacht als Olaz, het hangt een beetje af van de serums die ik erbij gebruik en m’n huid welke ik kies, maar vind deze drie het fijnste van de crèmes uit deze video.

 5. veel spulletjes heb je opgemaakt. En vooral veel verzorging inderdaad zeg. ik heb zelf die ooit ook een keertje gehad van cliniqeu maar vond mijn roodheid ook niet erg verminderen. liefs soraya

 6. Leuk om te zien wat je allemaal weer hebt opgemaakt! Veel huidverzorging inderdaad, maar dat heb ik ook vaak dan maak ik restjes op en dan lijkt het ineens alsof ik mega veel heb opgemaakt haha! The Aloe lijn van The Body Shop vind ik ook heel fijn!

 7. Ik vind ’t niet erg dat het veel huidverzorging is, hoor, vind dat een heel interessant topic! Dat Olaz serum klinkt echt wel goed, ik ben zelf ook fan van de Regenerist lijn. Wat nagellak betreft, ik maak echt zeeeeeelden een flesje op. Moet ze meestal weggooien omdat ze uitdrogen, maar nooit omdat ze op zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.