Video's

Filmpje: Get Ready With Me – High Tea

Een tijdje geleden ging ik naar een High Tea van een vriendinnetje van me en het leek me leuk om meteen een Get Ready With Me-video op te nemen! Alle producten die ik heb gebruik noem ik uiteraard in de video. De nagellak die ik draag is trouwens het resultaat van de tutorial die ik in deze video liet zien. Neem ook even een kijkje op Monika’s blog A Homemade Life, dat vindt ze vast heel leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Hele leuke video! Ik ga zeker even een kijkje op haar blog nemen 🙂 Je look is echt mooi geworden!

 2. Leuk filmpje!
  Mooie look & je outfit is zo leuk! XO

 3. Wat een leuke video. Ik heb ook zo’n fohnborstel van babyliss, werkt echt perfect.Je hebt echt een prachtige look gemaakt, zoals altijd. :p

 4. laura zegt:

  blijft leuk! geweldige outfit ook!!!

 5. Hele toffe video, je zag er echt mooi uit. But what else is new eh 🙂 Zo’n high tea lijkt me ook echt superleuk, ik zou me echt doodeten aan al die lekkere suikerijen!

 6. Een heel erg mooie look!

 7. Wat een tof filmpje en een mooie look!

 8. mooie look, gaaf jurkje ook 😀

 9. Je had een leuke make-up look gemaakt en prachtige jurk met mooie blazer en leuke ballerina’s 😉
  Gezellig zo een high tea.

  Xoxo

 10. Wauw, die pastelkleurtjes zijn prachtig! En mmm, high-tea’en is geweldig. Mooie sfeerbeelden!
  Liefs, Amber

 11. Liss zegt:

  Leuk filmpje! Hoe noemt die fohnborstel? Wat is de prijs hiervan? xoxo

  1. Ik heb hem een jaar of 6 geleden gekocht, dus ik zou het niet meer weten… Volgens mij was hij ongeveer €70, maar dat durf ik niet te zeggen. Ze hebben waarschijnlijk nu wel nieuwere versies. Als je zoekt op ‘babyliss roterende föhn’ op Google kom je vast iets tegen!

 12. hzudi zegt:

  Leuke video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.