Nagellak

Ciaté Mini Mani Month: 17-20 December

Eerder konden jullie al deel één, twee, drie en vier van de Ciaté Mini Mani Month adventkalender zien. Kerstmis is natuurlijk allang voorbij, maar mooie nagellakken zijn ongeacht het seizoen altijd leuk om te zien. Vandaag het vijfde deel van de kalender!

De inhoud van de kalender is ontzettend afwisselend en zo ook deze dagen. Ik denk dat ik dit de leukste serie lakjes tot nu toe vind!

Op 17 december zat de donkerblauwe lak Power Dressing in de kalender. Ik houd normaal niet van zulke kleuren, maar ik vind dit een verrassend chique kleur! Vooral bij korte (rechte) nagels vind ik ‘m erg mooi staan en ik kan me goed voorstellen dat ik ‘m nog vaker ga dragen.

Toen ik het deurtje van dag 18 opendeed was ik meteen happy, Caviar Pearls! En niet zomaar Caviar Pearls, maar de kleurencombinatie Candyshop. Deze zat ook in mijn Ciaté Caviar Mini Bar (die ik een tijdje geleden in Londen kocht) en is mijn favoriete Caviar Manicure-combinatie. Nu heb er gelukkig nog een tweede flesje van, dus hoef ik minder bang te zijn dat hij opgaat.

Op 19 december zat de nude-lak Cookies & Cream in het vakje. Dit is Cookies And Cream, één van de meest populaire lakken van Ciaté. Ik was razend benieuwd naar deze kleur, dus ik was blij dat deze in de kalender zat. Het is de perfecte nude-kleur voor mij waardoor m’n nagels en neutraal, maar toch netjes uitzien. Deze had ik de afgelopen dagen op mijn nagels zitten en ik vind ‘m nog steeds erg leuk. Misschien toch maar een fullsize aanschaffen?

Op 20 december zat Magic Carpet in de kalender. Nu ik wat meer nagellak van Ciaté heb geprobeerd heb ik gemerkt dat het merk goed is in lakjes met een crème-finish, maar van glitterlakken bakken ze weinig. De lakjes zijn niet prettig van substantie, ze lakken niet egaal en ze zijn onmogelijk om dekkend te krijgen. Helaas is dat ook bij Magic Carpet het probleem. Nee, van deze ben ik geen fan.

Hoewel de laatste lak een beetje een domper was, vind ik de rest juist hartstikke leuk! Vooral de Caviar Pearls en Cooksie & Cream zijn grote favoriet, maar Power Dressing is ook erg mooi. Magic Carpet is helaas een beetje een misser, niks aan te doen.

Dit was alweer het een-na-laatste deel van de kalender. Over een paar dagen kunnen jullie de laatste vier lakjes uit de Ciaté Mini Mani Month verwachten!

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Cookies and Cream vind ik erg mooi!!

 2. Onwijs gave lakjes! Ik vind de caviar Candyshop echt onwijs vrolijk!

 3. Bianca zegt:

  Power dressing super mooie kleur !

 4. zijn toch wel mooie lakjes!

 5. Is het niet mogelijk om Magic Carpet over een paarse nagellak heen te dragen?

 6. Waauw, die laatste is mooi!

 7. Leuk hoor, al die nagellakjes van de ciate mini Month bekijken! Ik heb trouw elke keer gevolgd wat er nu weer in zou zitten. Al met al is ie z’n prijs wel waard vind ik. Elke dag zo’n leuk cadeautje en aan het eind een mooie verzameling lakjes. 🙂

 8. Leuke lakjes weer zeg! Ik ben alleen wel benieuwd naar de laatste, komt die nog?

 9. Mareike zegt:

  Super leuke lakjes en caviars! Vraag me alleen af of het laatste deel ooit nog zal komen???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.