Tips

Beautytip 12-01-’13

Gedurende de dag raken parfum en eau de toilette raken vaak hun geurkracht kwijt, maar er zijn een paar dingen die je kunt doen waardoor de geur langer blijft hangen. Ten eerste kun je een klein beetje (neutrale) bodylotion gebruiken op de plekken waar je parfum sprayt. Een geur blijft namelijk veel langer hangen op een geydrateerde huid! Ook kun je naast je parfum/eau de toilette andere producten in dezelfde geurserie gebruiken. Doordat je de geur als het ware in laagjes opbouwt is de geur krachtiger en blijf je hem veel langer ruiken.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Een beetje vaseline smeren op de plekken waar je spuit helpt ook! Op schooldagen doe ik dit, en je blijft mijn parfum dan rond 4 uur nog ruiken 🙂

 2. Claudia zegt:

  Goede tip, bedankt!

 3. Ik spray ook altijd een beetje parfum op m’n haar en sjaal.. mmm.. 🙂

 4. Dat van de bodylotion wist ik niet. Thanx!

 5. Brenda zegt:

  Ik heb ook een tip, spuit wat van je parfum(of testertjes) op een nieuwe stofzuiger zak voordat je hem in je stofzuiger doet. Elke keer dat je gaat stofzuigen ruikt je kamer heerlijk….sorry is geen beautytip, maar wilde hem zo graag delen!

 6. Die bodylotion tip kende ik nog niet. Maar dan zou je vast een neutrale bodylotion moeten nemen denk ik? Ik weet niet of een zoete bodylotion i.c.m. een kruidig parfum werkt.

  1. Klopt, of een bijpassende geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.