Lifestyle

Just in: ASOS DENY Wedge High Top Trainers

Ik ben absoluut geen modepopje en al helemaal geen modeblogger, maar het leek me toch leuk om eens een artikel over iets anders te schrijven. Hoewel ik de sneaker wedges-trend in eerste instantie helemaal niks vond ben ik inmiddels toch omgeslagen. Ik ben fan! Ik had al een mooi paar van Kennel & Schmenger, maar ik wilde nog wel een ander paar. Ik kwam op ASOS de DENY Wedge High Top Trainers tegen en gisteren kreeg ik ze binnen!

De sneaker wedges-trend is echt zo’n trend die je óf ontzettend leuk óf ontzettend verschrikkelijk vind. Ik moet zeggen dat ik niet alle modellen even leuk vind (de originele Isabel Marants vind ik veel te grof), maar de iets elegantere modellen vind ik wel weer interessant. Dat was ook de reden dat ik een tijdje geleden het donkerroze paar van Kennel & Schmenger kocht. Ik heb ze inmiddels ontzettend veel aan en hoewel ik eigenlijk niet op hakken kan lopen (au!) gaat het met deze verrassend goed! Toch wilde ik nog een paar dat iets meer sneaker was dan mijn Kennel & Schmengers, dus toen kwam ik bij deze van ASOS uit.

Het zijn de ASOS DENY Wedge High Top Trainers in de kleur Tan. Ze kosten normaal €63,52, maar zijn nu tijdelijk afgeprijsd naar €50,81 en bovendien verzendt ASOS gratis. Dat is een goede deal! Ik wist dat ik voor dat geld moeilijk andere leuke sneaker wedges in de gewone winkels zou kunnen vinden, dus ik besloot ze te bestellen.

Ze hebben een aardige hak, namelijk 7 centimeter (net als mijn andere paar). Ik kan me voorstellen dat veel meiden dat een piece of cake vinden, maar als je net als ik eigenlijk alleen maar platte schoenen draagt is het heel wat. Bovendien zijn die extra centimeters met mijn lengte mooi meegenomen! Ze vallen normaal (ik heb ook gewoon m’n gebruikelijke maat genomen) en ze zitten prima. Ik moet wel eerlijk zeggen dat m’n Kennel & Schmengers iets beter zitten, maar die waren ook een stukje duurder. Ik wilde graag een bruin paar zodat ze mooi bij m’n jas en tas zouden kleuren, dus deze zijn perfect. Ze zijn precies wat ik wilde!

Ze zijn van het eigen merk van ASOS en verkrijgbaar in een aantal verschillende kleurencombinaties. Zoals ik al zei was ik eerst absoluut geen fan van deze trend, maar inmiddels ben ik om. Wat vinden jullie ervan?

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. Want them! Mooi mooi mooi!

 2. Ik vond de trend eerst ook maar niks. Nu begin ik inderdaad steeds meer op te letten of ik leuke beige sneaker wedges zie. Ik houd heel erg van hakken, maar nu ik regelmatig op een bochtige weg moet staan in de bus, heb ik ze de afgelopen maanden toch maar afgezworen. Stiekem hoop ik dat mijn voeten wat blijer gaan zijn van sneaker wedges.

 3. Leuk joh! Ik heb jou in mijn hoofd als een aardig lange dame. Iets van 1,75. maar dat beeld klopt dus niet:P grappig he, dat je zelfs een beeld van iemands lengte vormt ^^

  1. Haha, ik ben 1.68, dus niet heel groot. Ik heb hetzelfde hoor! Toen ik Cynthia van Miss Lipgloss voor het eerst ontmoette vond ik haar heel erg klein, hihi! Ze is overigens ongeveer even lang 😉

   1. Haha ik dacht dat je ook rond de 1.75 zou zijn!

  2. Hier nog eentje hihi

 4. Aaah deze vind ik mooi!

 5. Ik vind ze erg gaaf!

 6. Marijne zegt:

  Leuk! Ik heb zelf een blauw paar sneaker wedges en ik vind deze trend echt heel leuk!

 7. die zijn echt awesome 😀

 8. Ik ben er nov steeds niet uit Of ik dot nou een leuke trend vind, Hihi
  X

 9. Oeh die zijn gaaf zeg! Volgens mij had ik die op vakantie ook gezien, in ieder geval een look-a-like. Leuk leuk leuk

 10. persoonlijk hou ik er niet zo van, maar bij jou staan ze echt leuk!

 11. Ze zijn erg mooi 🙂

 12. Ik vind ze nog altijd heel erg apart! Ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden en of het wat voor mij is. Ik kan eigenlijk ook alleen op sleehak lopen zonder pijn te krijgen, dus wat dat betreft zou ik het eigenlijk gewoon eens moeten proberen, toch?

 13. Ahhh, ik vind die van Supertrash (bruin met panterprint) helemaal geweldig :O!!! *In love* Maar ik hou het gewoon niet vol op die dingen! Ik vind mezelf net iets te lang om veel op hakken te lopen… Dus ben ik het niet gewend, en om dan zo’n €170,- neer te leggen voor schoenen waar ik nooit op zal lopen… Hahaha, geen strak plan. Dus ik geniet maar gewoon mee met andere heldinnen, die het wel aandurven haha 😀

 14. Marylou zegt:

  Ik vind ze echt super leuk!

 15. Daniëlle zegt:

  Wauw, die zijn echt superleuk! Ik vind sneakerwedges echt mooi, maar niet alle modellen inderdaad. Deze zijn wel heel erg leuk!

 16. Ik moet zeggen dat ik het eigenlijk ook niet echt leuk vond, maar deze vind ik erg gaaf!

 17. Mirjam zegt:

  Eigenlijk vind ik deze trend helemaal niets.. sleehakken onder sneakers? Nee niets voor mij!
  Maar als ik deze zie, en vooral de kleuren combi bruin met roze (oohh!!) dan ben ik misschien toch een beetje om.. 😉
  Ik zie vaak ook de meest vreselijke kleurencombi’s voorbij komen, en dan denk ik; oh nee! Maar het moet niet te ‘sneakerig’ worden, en deze zijn echt dotjes zeg 🙂 Leuk leuk!!

 18. Christa zegt:

  ik heb echte Isabelle marants,, and i<3 them.

  gescoord in Keulen toen het nog geen echte trend was=]

 19. Aaa ze zijn echt super leuk! 😀

 20. Renoeka zegt:

  Ik wou die roze ook halen, maar toen ik de prijs zag.. haha. Ik vind overigens ook niet alle modellen even mooii. Sommige zijn zelfs een beetje lomp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.