Budget Nagellak

Swatch: H&M – Confetti

Van sommige lakjes kan ik gewoon nooit genoeg krijgen. Glitterlakjes bijvoorbeeld! En laat dat toevallig net een trend zijn in beautyland. Glitterlakken schieten als paddenstoelen uit de grond, de één nog mooier dan de ander. Een lak die we ontzettend veel zien is de multicolored glitterlak, een nagellak met allerlei soorten glitters. Het begon ooit met Deborah Lippmann’s Happy Birthday, daarna OPI Rainbow Connection, Essence Circus Confetti en toen was het hek van de dam. H&M heeft inmiddels ook een vergelijkbare lak in de collectie met de toepasselijke naam Confetti, en uiteraard kon ik ook die niet laten liggen.

Confetti is niet heel erg dekkend, dus ik heb ‘m over een zwarte nagellak aangebracht. Wat je ziet op de foto is één enkel laagje, zodat je een idee van de dekking hebt. Hoewel de lak glitters in verschillende kleuren en maten bevat zijn ze toch nog vrij klein en daarmee een stuk anders dan de andere vergelijkbare glitterlakken. Onderaan dit artikel heb ik de flesjes nog even naast elkaar gezet zodat jullie het verschil kunnen zien.

In vergelijking met andere glitterlakken is de dekking van Confetti vrij matig. Ik had toch wel ietsje meer verwacht! Aan de andere kant is dit ook wel weer een leuke afwisseling, aangezien je soms juist een wat minder heftig effect zou willen. Het is hoe dan ook een leuke boost voor je nagellak, zeker wanneer je ‘m over een kleur draagt waar hij extra goed uitkomt.

Ik heb de nagellakken niet naast elkaar geswatched, maar op deze foto kunnen jullie wel zien hoe ze van elkaar verschillen. OPI Rainbow Connection is ontzettend dekkend en heeft veel grotere glitters. Essence Circus Confetti komt wat meer bij H&M Confetti in de buurt, maar deze bevat weer iets andere glitters. De grootste glitters van Circus Confetti zijn juist weer wat groter, terwijl de kleinere glitters weer wat fijner van formaat zijn. Hoewel deze nagellakken allemaal in eerste instantie behoorlijk op elkaar lijken, blijken ze toch allemaal net weer even wat anders te zijn!

Ik kan nooit genoeg krijgen van deze glitterlakken, ze blijven gewoon leuk! Hoewel ik meestal de voorkeur geef aan een iets meer dekkende glitterlak vind ik H&M Confetti toch ook wel weer erg leuk. Zeker in combinatie over een andere glitterlak vind ik ‘m erg geslaagd. In deze foto die ik op Instagram zette maakte ik een combinatie van Orly Luxe, H&M Sparkling Rainbow en H&M Confetti:

Glitter all over!

H&M Confetti kost €3,95 en is verkrijgbaar bij de filialen van Hennes & Mauritz waar cosmetica verkocht wordt.

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram

30 Comments

 • Reply
  Paola
  30 juni 2012 at 07:37

  Vooral over de zwarte lak vind ik hem super mooi!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  30 juni 2012 at 08:52

  Wat een leuk lakje zeg! Lekker vrolijk!
  Liefs

 • Reply
  josianne
  30 juni 2012 at 08:53

  Ik vind hem wel leuk! En een goede oplossing voor als de andere niet te koop zijn 😉

 • Reply
  Cute as a Cupcake blog
  30 juni 2012 at 08:54

  Ooh wauw, over dat goud vind ik het echt een super effect hebben! Ik vind glitterlakjes ook zo geweldig! Enkel jammer dat het zo vervelend is om ze er weer af te halen…

  • Reply
   christel
   30 juni 2012 at 11:09

   Glitternagellak is heel makkelijk te verwijderen, als je weet hoe!

   je kunt bijvoorbeeld ipv watten een stukje vilt gebruiken. Dit gaat niet pluizen enzo.

   Ook kun je gewoon watten gebruiken met nagellakremover. als je de watten op je nagel hebt gelegd, wikkel er dan zilverfolie omheen. Laat dit 5 min. zitten en je glitterlak is weg!

   budgettip: knip de wattenschijfjes kleiner=]

   hoop dat dit geholpen heeft!

   • Reply
    arletta
    4 juli 2012 at 15:57

    Ik vind dat met het folie alsnog een rotkarwei omdat ik maar 1 hand per keer kan doen, ik gebruik dus maar mn re over pads weer, die pluizen ook niet:)

    En over de lak; ik vind het juist mooi dat er niet teveel glitters komen.

 • Reply
  Marielle
  30 juni 2012 at 09:21

  De laatste foto is een gave combinatie zeg!

 • Reply
  Alexandra
  30 juni 2012 at 09:49

  Mimimi glittersssss 😀

 • Reply
  beautybysandra
  30 juni 2012 at 10:12

  wat een leuke lakjes!

 • Reply
  Samantha
  30 juni 2012 at 11:39

  Wat een mooie combinaties! 😀

 • Reply
  Marjolein
  30 juni 2012 at 12:34

  mooie glitterlakjes, zelf hou ik altijd wel van glitters!

 • Reply
  Lien
  30 juni 2012 at 12:42

  Heb die van Essence en ben daar best tevreden over. Alleen ze weer van je nagels krijgen, is de hel!

 • Reply
  Esmay
  30 juni 2012 at 13:07

  I like it! En over die gouden lak, waaauw!

 • Reply
  Nicole
  30 juni 2012 at 15:20

  Ik had deze nagellak vorige week in de H&M gespot, toen ik de andere glitterlakjes, die je vorige reviewde, zocht. Ik heb Circus Confetti al, dus ik vond het niet de moeite waard om deze ook nog te kopen. Helaas heb ik die andere glitterlakjes ook niet kunnen vinden. En in de online shop zijn ze er ook niet. 🙁

 • Reply
  lautje
  30 juni 2012 at 17:33

  ik heb het nog nooit geprobeerd met goud maar dat ga ik nu zeker proberen!!! ik vind het wel jammer dat ik het glitterlakje niet online kan kopen 🙁

 • Reply
  Charile
  30 juni 2012 at 18:26

  Heel leuk dat H&M nu ook een confetti lakje heeft 😀

 • Reply
  Marloes
  30 juni 2012 at 19:22

  Onder de zwarte lak vind ik hem verre weg het mooist!

 • Reply
  NailTalk
  30 juni 2012 at 19:27

  Ahw, wat cute!!

 • Reply
  jana
  30 juni 2012 at 20:23

  Prachtig lakje 😀 x

  • Reply
   nelly
   14 juli 2012 at 19:55

   jaa he heel mooie lakje

 • Reply
  Beauty by Linde
  30 juni 2012 at 22:40

  Woee die laatste foto is super leuk! Die gouden basecoat staat er echt top bij 🙂

 • Reply
  Gerrianne
  1 juli 2012 at 14:29

  Glitttertjess! Lovee it! Alleen ik hou het toch altijd net subtiel, grove glitters vindt ik niets voor mezelf. Een wen ideetje, eigenlijk! Dat is het ! (:

 • Reply
  Tugce
  1 juli 2012 at 17:57

  Prachtige nagellak! Ik ben niet echt van de ‘glitter everywhere’ maar de nageltrend is sowieso mijn ding!

 • Reply
  Mariska
  1 juli 2012 at 18:59

  Ziet er wel superleuk uit die combinatie!

 • Reply
  Mariel
  1 juli 2012 at 20:20

  Leuke glittertjess!

 • Reply
  Nannick
  1 juli 2012 at 21:25

  Leuke combinatie 😀

 • Reply
  Tedje
  1 juli 2012 at 21:25

  zooo leuk die glitters 🙂

 • Reply
  Anna
  3 juli 2012 at 22:17

  Lovely stuff. rainbow glitters are my all-time favourites!

 • Reply
  Barbara
  7 juli 2012 at 10:30

  Wat een leuke! Zeker je swatch met zwart. Hele leuk *HEBBEN*

 • Reply
  nelly
  14 juli 2012 at 19:15

  wel mooie kleurtjes ma weet iemand goeveel de zwarte met de glitertjes kosten ??

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.