Nagellak

Preview: China Glaze Up And Away Collection

China Glaze Up And Away
China Glaze Up And Away

En de nieuwe collecties blijven maar komen! Onlangs heeft China Glaze hun nieuwe lente-collectie aangekondigd, genaamd Up And Away. Moet je die foto zien! Voor zover ik tot nu toe weet zal de collectie bestaan uit verschillende crèmekleurtjes. Het zijn allemaal frisse vrolijke kleurtjes, dus perfect voor de lente. De foto’s zijn in elk geval veelbelovend. Grappig dat deze collectie totaal anders is dan de lentecollectie van OPI.

Ik denk dat ik vooral vooral voor  Sugar High, Lemon Fizz en Light As Air zal gaan. Ik ben in elk geval erg benieuwd!

De collectie heeft nog geen vaste release-date, maar ik verwacht dat hij vanaf februari in Amerika te koop zal zijn. Zodra ik meer weet horen jullie dat uiteraard!

Foto’s via Lackoholic

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.