Nagellak

NOTD: Eyeko Pretty Polish

Dit is de tweede lak uit de set van 5 die ik een tijdje geleden bij Eyeko heb besteld. In mijn review over Pastel Polish kan je lezen dat ik nogal wat moeite had met de dekking van de lak. Ik verwachtte eigenlijk bij Pretty Polish hetzelfde mee te gaan maken, maar ik was aangenaam verrast!

Bij lichte kleuren is het vaak lastig om hem dekkend de krijgen. Van sommige lakjes heb ik vaak genoeg 4 laagjes aan moeten brengen. Pretty Polish is anders! Ik had maar 2 laagjes nodig, en toen was het goed. De kleur is echt perfect!

Over Eyeko nagellak wordt veel gezegd, en het meeste is niet al te positief, maar ik moet zeggen dat ik tot nu toe erg tevreden ben. De kleuren zijn mooi, de lakjes zeer betaalbaar en over de vervelende dingetjes zoals het kwastje ga ik niet moeilijk doen. Eyeko heeft kort geleden een nieuwe nagellakcollectie uitgebracht. Ik heb ze een paar dagen geleden besteld, dus daar horen jullie binnenkort meer over!

Eyeko is te koop bij de webshop van Eyeko en deze lak koste 3.00 pond. Eyeko verzendt altijd gratis!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.