Nagellak Reviews

Review: Trind Hand Repair

Het wordt inmiddels steeds kouder buiten, en dan kunnen je handen wel een oppepper gebruiken. In de winter wordt de huid van je handen vaak droog door de kou. Om je nagels zo gezond mogelijk te houden is het belangrijk om de huid rondom je nagels (en dus ook je handen) goed te hydrateren.

Inmiddels heb ik een flinke verzameling handcrèmes, en was dus eigenlijk niet van plan deze te kopen. Ik ben bezig met The Perfect System van Trind (een stappenplan met producten om je nagels weer gezond en sterk te maken, later horen jullie de resultaten) en dit was de laatste stap, dus ik heb hem toch maar gekocht.

Trind Hand Repair bevat de belangrijke vitamines A, C, en E. Deze vitamines zijn zeer belangrijk voor het gezond houden van je huid en zijn dus vaak terug te vinden in cosmetica. Ook wordt door deze crème de aanmaak van vitamine F gestimuleerd. Vitamine F bevordert de celvernieuwing van de huid, waardoor je hele zachte handjes overhoudt!

Sommige handcrèmes blijven lang vettig. Dat is niet altijd een probleem, maar onhandig als je snel weer je handen wilt gebruiken. Bij Hand Repair heb ik daar absoluut geen last van. Ik gebruik een klein beetje, ongeveer ter grootte van een erwt, en verspreid dan de crème over de rest van mijn handen. Ook ga ik even goed langs al mijn vingertoppen om daar de crème extra goed in te masseren. Even laten intrekken en binnen een minuut zijn je handen niet vettig meer! Na het smeren zijn je handen heerlijk zacht en voelen ze verzorgd aan. De crème is geparfumeerd, maar ik vind de geur juist wel prettig.

Trind raadt zelf aan om de crème ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken. Ik heb zelf altijd mijn tube binnen handbereik, dus ik smeer wanneer ik er aan denk. Ook gebruik ik deze als laatste stap van het Perfect System. Ik merk echt dat mijn handen veel minder droog zijn, en dat ik ook niet meer zo vaak hoef te smeren. Ideaal!

Kortom, een fijne handcrème voor de komende winter!

Trind Hand Repair is te koop bij onder andere Etos en Douglas en kost €13,95. Voor verkooppunten kijk op de website van Trind.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.