Nagellak

NOTD: China Glaze 2030

Wow! Dat is goud! Deze lak is ook afkomstig uit de nieuwe Khrome-collectie van China Glaze. Ik had al de kleur Millennium, en dit is dus mijn tweede metallic lakje uit deze collectie.

Eigenlijk is de formule redelijk vergelijkbaar met die van Millennium. Hij dekt goed (hier heb ik 2 laagjes gebruikt) en droogt ook vrij snel. Net als bij Millennium moet je voorzichtig zijn met het aanbrengen. Als je slordig bent geweest met lakken is dat meteen te zien! Hij blijft prima zitten, dus dat is ook fijn. Zoals je kan zien was ik weer een beetje ongeduldig, en stootte ik met mijn nagels weer ergens tegenaan. Vandaar de deukjes!

Bij Millennium schreef ik al dat Khrome-lakjes ook geschikt zijn voor Konad. Ik heb een tijdje geleden geprobeerd te stempelen met deze lakjes, en het werkt inderdaad, maar je moet wel heel snel zijn! Als hij er eenmaal goed op zit is het stempeltje inderdaad heel goud.

China Glaze is te koop bij Transdesign.com en kost daar $3.20 per stuk. Ook is China Glaze te koop bij KonadNail.nl en kost daar €6,95. Lees meer over bestellen bij Transdesign in dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Adinda zegt:

    pretty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.