Nagellak

Swatch: Catrice – Mona Lisa Is Staring Back

Een nieuwe nagellak-lijn die aan het assortiment van Catrice is toegevoegd is Ultimate Nudes. Deze collectie bevat een aantal prachtige nude-kleuren! Deze lakjes kan je gebruiken voor een mooie French Manicure, maar zijn ook zeer geschikt om dekkend gedragen te worden.

Mona Lisa Is Staring Back is één van de Ultimate Nude-lakjes. Ik vond deze meteen geweldig, want het is een prachtige bleekroze kleur met mooie gouden shimmer. Helaas is dat gouden detail niet goed te zien op bovenstaande foto, dus ik heb een foto met flits genomen zodat het iets beter zichtbaar is:

Prachtig, nietwaar? Ik vind deze kleur echt ontzettend mooi, want het is net weer wat anders dan andere nude-lakjes die we hebben gezien bij andere merken.

Nude-kleuren zijn over het algemeen niet echt dekkend en dat is bij Mona Lisa Is Staring Back helaas ook het geval. Om deze nagellak mooi dekkend te krijgen heb ik drie laagjes gebruikt. Zoals je op de foto’s kan zien is het witte randje van mijn nagels nog steeds een klein beetje zichtbaar, dus hij zou eventueel nog een extra laagje kunnen gebruiken. Doordat hij zoveel lagen nodig heeft duurt het ook eventjes voordat hij droog is, dus houd daar rekening mee en gebruik een sneldrogende topcoat! Uiteraard hoef je ‘m niet dekkend te dragen en kan je het ook bij één laagje houden voor een mooie French Manicure.

Pastel- en nude-lakjes zijn helemaal hip voor deze lente en ik ben fan! Ik merk dat ik tegewoordig steeds vaker dit soort tinten draag, dus ik kan niet wachten om de andere Ultimate Nudes-lakjes uit te proberen.

Catrice Mona Lisa Is Staring Back maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment en kost €2,49.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Fabiola zegt:

  Wat een mooie nagellak is dat! Ik moet zeggen dat die hele Ultimate Nudes lijn me wel aanspreekt op basis van foto's die ik ervan gezien heb. Morgen ga ik tussen het boodschappen door even bij een Kruidvat-filiaal kijken of de nieuwe producten er nu wel liggen, maar ik heb er zo mijn twijfels over.

 2. Wen. zegt:

  Deze is echt mooi! Ik hou van nude-lakjes.

 3. Wat een leuk kleurtje! Jammer dat hij zoveel laagjes nodig heeft om een dekkend effect te krijgen,

 4. beautyandso zegt:

  Ik hou erg van Nude kleurtjes en ik vind deze dan ook erg mooi! Subtiel en ook zomers. Deze wil ik zeker gaan aanschaffen!

 5. ik stond er net nog bij te twijfelen maar heb 'm niet meer meegenomen.. wel een erg mooi lakje 😀

 6. Ik heb de nieuwe collectie nog niet gevonden in filialen in mijn buurt. Bummer! 🙁 Ik wil zo graag een mooie nude lak, deze spreekt mij ook echt aan.. Hij dekt goed zeg! Me likey

 7. Wat een mooie kleur zeg! Echt heel plain..

 8. BudgetBeautyNL zegt:

  Deze is echt heel mooi ^^ Had verwacht dat hij niet mooi zou staan bij een lichtere huidskleur, maar hij staat juist wel. Deze kleine collectie van nude kleurtjes vind ik ook erg leuk

 9. Hij is echt mooooi!

 10. Oeh, pretty! Ik heb wel al enkele nude lakjes die erop lijken 🙂

 11. Geweldige kleur! Echt iets voor mij. 🙂

 12. Chiara zegt:

  Wat heb jij hem mooi aangebracht. Bij mij is hij heel streperig, ook nog met drie laagjes. Ik dacht al dat ik hem weg zou moeten doen, maar het is dus wel mogelijk om hem mooi te krijgen.
  Heb je daar nog advies voor?

 13. Oh wauw, dit is inderdaad echt een prachtige kleur! Deze moet ik ook zeker hebben 🙂

 14. Mirjam zegt:

  Mooi! Ik moet zeggen dat de Ultimate Nudes nagellak me niet echt aansprak, maar ik wil deze kleur toch wel erg graag hebben. Helaas heb ik mezelf een nagellak no-buy opgelegd..

 15. Ooh, die shimmers veranderen de zaak! Vond ze eerst niet zo geweldig, maar zo van dichtbij vind ik em toch wel tof!

 16. a1001addictions zegt:

  Wat een mooi nude lakje! Die shimmer is mooi 🙂

 17. wauw deze is echt heel mooi! zat nog te twijfelen in de winkel, maar nu weet ik wel zeker dat ik 'm wil halen!

 18. Marije zegt:

  Die Ultimade Nudes zijn echt leuk! Ik heb nu Dance Like A Prima Ballerina, die is ook leuk. Misschien deze ook maar kopen 😉

 19. Wat een mooi nude lakje 😀

 20. nailsenbeauty zegt:

  Ohh dit is echt een mooi lakje;D

 21. Wat een mooi zacht kleurtje!

 22. Wow, die is echt prachtig!
  Ik ga vrijdag naar de kruidvat dus ik denk dat ik deze maar eens aan ga schaffen.

 23. Angel zegt:

  Ik heb er ook een van de nude collectie en die is echt heel vervelend.
  Je krijgt hem gewoon niet egaal, hij is heel streperig.
  Maar deze ziet er heel mooi uit!

  1. Ellen zegt:

   Ook ik krijg ‘m niet egaal. Ik heb ‘m nu een paar keer geprobeerd en krijg ‘m niet mooi op mijn nagels. Gisteren heb ik ‘m na weer een mislukte poging weggegooid 🙁

 24. Hmm, ik weet niet. Ik vind het leuk voor 1 x, maar dan koop ik liever voor het geld een fel kleurtje uit de vaste collectie de ik veel meer bij de zomer/lente vind passen! Of ik spaar door om een wat duurder lakje te kopen, want Soirée blijft altijd mijn fvoriet, hij is al op de helft :S

 25. Jasmijn zegt:

  Ik stond net nog voor dat schap bij de Kruidvat en nu had ik gewild dat ik hem mee had genomen :p. Ik heb wel zo'n liquid liner gekocht waar je eerder over schreef, in 004 Go get Bronzed. Net heb ik hem meteen opgedaan (ik droeg niet zo veel make-up vandaag) en ik vind hem supermooi! Tot nu toe zit hij ook nog precies op z'n plek dus ik ben helemaal tevreden. Bedankt voor de tip!

 26. Wow deze is zo mooi! Die ga ik zeker ook halen!

 27. Ik vind dit echt een hele mooie kleur, ik ben van de nude kleurtjes de laatste tijd!

 28. Wat een leuke zeg! Ik zit nog te twijfelen tussen deze en een andere, maar ik wil sowieso een lakje van de Ultimate Nudes Collectie!

 29. Claudia zegt:

  hele mooie kleur dit

 30. Wauw, prachtig lakje!

 31. Wauw mooi! Helaas kan ik niet tegen lakjes die 3 laagjes nodig hebben (ongeduldig).

 32. Ik heb je blog een tijdje geleden pas ontdekt, en ik moet even zeggen dat je prachtige nagels hebt en hele duidelijke swatches maakt! Dit is ook echt een mooi kleurtje!

 33. Super mooi, wow! 😀 Jammer van het aantal laagjes, maar dat maakt de lakjes natuurlijk wel extra geschikt voor het echte 'nude' effect 😀

 34. jolanda zegt:

  ik heb eigenlijk nog een vraagje,.
  vandaag heb ik deze lak gehaald, en ik vind hem vreselijk!
  niet de lak maar het kwarstje is niet normaal erg, hij streept vlekt en word gewoon echt niet zo mooi als bij jou..
  baal er stevig van….
  het kwarstje is erg hard en trekt daardoor strepen in de lak…
  bah

  ben ik de enige die hier last van heeft??

  1. kato zegt:

   ik heb hem vandaag gekocht en toen ik hem aandeed kwam ik ook een vlekkerig effect uit
   het is echt niet mooi
   ik dacht dat de tweede laag het zou verbeteren maar dat was niet het gaval
   heel jammer

 35. Janice zegt:

  ik heb m zelf al een hele tijd geleden gekocht, maar steeds als ik m op wil doen, duurt het heel lang om te drogen en wanneer ik denk dat hij droog is en ik gewoon weer ga bewegen waardoor mijn nagels soms dingen aanraken ofzo, komen er allemaal strepen in en trekt de nagellak helemaal van mijn nagel af…
  erg jammer van de mooie kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.