Nagellak Tips

Vernieuwing Gosh (+ Discontinued-lijst!)

Dat Catrice en Essence nieuwe producten hebben weten we inmiddels allemaal, maar het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ook het assortiment van Gosh vernieuwd zal worden. Aangezien ik Gosh Ambassador ben kreeg ik vorige week een pakketje met een groot deel van de nieuwe producten toegestuurd. Ik wacht nog even met reviews (aangezien ze pas 23 mei in de winkels liggen), maar ik kan jullie zeggen dat er een aantal geweldige producten tussen zitten. Zo komen er mooi gepigmenteerde oogschaduws, lip stains, mooie nieuwe lakjes, prachtige eyeliners en nog veel meer!  Hier alvast een kleine preview:

Helaas betekent de komst van deze nieuwe producten dat er ook een flink aantal dingen uit het assortiment gehaald worden. Van een aantal producten was al bekend dat zij helaas het veld moeten ruimen, maar ik heb inmiddels een complete lijst voor jullie. Zo heb je nog even tijd om wat van je favorieten in te slaan!

Light’n Shine Lip Glaze:

 • 02
 • 06

Extreme Art Eye liners:

 • 02 Copper
 • 03 Orange
 • 04 Yellow
 • 05 Light Green
 • 06 Olive Green
 • 08 Light Blue
 • 09 Blue
 • 012 Grass Green
 • 013 Gold
 • 014 Silver
 • 021 Aqua Glitter
 • 022 Green/Gold Glitter
 • 023 Dragon Green
 • 024 Metallic Brown

Soft’n Shine Lip Balm:

 • 30 Barbie
 • 31 Passion Pink
 • 32 Angle
 • 33 Scarlet
 • 34 Perfect Plum
 • 35 Antique Gold
 • 36 Mocha
 • 37 Soft Touch
 • 38 Aubergine
 • 39 Sweetheart
 • 40 Irony
 • 41 Kiss

Effect Powder:

 • 14 Fox
 • Copper
 • 13 Blue Diamond
 • Kiss
 • Satin
 • 06 Greeny
 • Purple Rain
 • Azure
 • Blaze
 • Steel
 • Apple Jam
 • Sunstone
 • Bluebell
 • Kiwi

Velvet Touch Eye Liners:

 • Rising Sun
 • Cool Mint
 • Blue Lagoon
 • Green Grass
 • 003 Green Devil
 • 004 Green Boost
 • 006 Bananas
 • 009 Golden Globe
 • 010 Copper Girl

Let’s Twist Eye Liners

 • Green Gate
 • Easy Mango
 • Soft Splash
 • Kamikaze

Natural Blush:

 • 36 Rose Whisper
 • 39 Electric Pink

Mascara:

 • Eye’Deal Mascara

Nail Lacquer:

 • 549 Holographic
 • 552 Yellow Bombay
 • 562 Magic Star
 • 563 Silver Star
 • 564 Golden Dragon
 • 566 Metallic Blue
 • 064 Frou-Frou

Velvet Touch Lip Liners:

 • Pink Peony
 • Peach Pearl
 • Hot Tomato
 • Auburn Twist
 • Glam Pink

Trio Eyeshadow:

 • TR1 Fudge
 • TR4 Metallic Rose
 • TR13 Diamond Rock
 • TR14 Adventure
 • TR15 Sense
 • TR16 Green Valley
 • TR17 Purple Dream
 • TR18 Golden Sea

Quattro Eyeshadow:

 • Q33 Toucan
 • Q45 Glamour Girl
 • Q47 Tropical Beach
 • Q48 Grand Passion
 • Q49 Jamaica

Oef, dat was een flinke lijst, nietwaar? Ik vind het erg jammer dat er veel (misschien wel allemaal?) van de Extreme Art Eyeliners weggaan, maar gelukkig zijn de nieuwe eyeliners ook geweldig. Ook de blush in Electric Pink zal ik missen, aangezien dat de enige blush is waarbij ik ooit de pan heb geraakt! Ik denk ook dat veel meiden het jammer vinden dat de Soft ’n Shine Lipbalms verdwijnen, aangezien die behoorlijk populair zijn.

Het Gosh-schap is op een gegeven moment natuurlijk ook vol en bovendien zijn nieuwe producten altijd leuk, dus op zich is het geen ramp dat er hier en daar wat items verdwijnen. Zitten er favorieten van jullie tussen?

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Sylvia zegt:

  Ziet er mooi uit de nieuwe lijn en ik vind het vooral jammer dat de eyeliners eruit gaan, maar goed een mens kan niet alles hebben natuurlijk.
  liefs, Sylvia

 2. Marieke zegt:

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! Mijn oh zo heilige Eye'Deal gaat er uit 🙁 🙁 🙁
  Okay, back up time. Aan iedereen die afgeprijsde Gosh make up ziet, neem Eye'deal mee, hij is geweldig.
  Niet doen als je bij mij in de buurt woont, ik roof het schap leeg 😉
  Ik was trouwens laatst in de Kruidvat en toen waren al die Extreme Art eyeliners met korting, behalve de zwarte die ik wou hebben. Maargoed, alle andere kleurtjes waren -50% dus zeker de moeite waard om te kijken of ze er nog zijn!

 3. Joanne zegt:

  Jammer dat de soft 'n shine lipbalms er uit gaan! Maar ik zal er niet wakker van liggen.
  Ik ben al lang blij dat de touch up concealers blijven. 🙂

 4. Ik snap niet waarom ze de holographic nagellak uit het assortiment halen 😡

  1. Angelx zegt:

   inderdaad, die is juist populair!

 5. Je hebt echt een super mooi pakket mogen ontvangen! Ik vind het erg jammer dat de holographic er uit gaat, want ik heb hem nog steeds niet kunnen scoren..

  De nieuwe lijn ziet er echt fantastisch uit!

 6. Marloes zegt:

  Balen dat de lipbalms eruit gaan :(.

 7. Leuke preview al!
  Maar gaan de mono oogschaduws er ook niet uit? Heb er namelijk eentje gescoord voor de helft van de prijs?
  Ga straks ook eventjes kijken of op die blush ook 50% korting zit haha 😛

  1. Sorry, dat weet ik niet. Dit zijn de producten die Gosh aan mij door heeft gegeven 🙂

 8. Ik ben erg benieuwd naar de blushes(a)

 9. Ik heb eigenlijk nog niks van Gosh, maar ik hoop dan dat bovenstaande producten binnenkort afgeprijsd gaan worden, want dan ga ik zeker wat inslaan. 😀

 10. Ik vind t jammer dat gosh holographic eruit gaat

 11. Jammer dat die allemaal eruit gaan!

 12. Nathalie Paak zegt:

  Oh neeeee! Niet mn fave soft n shines! Wat balen zeg: hamsteren!

 13. jammer dat er zo veel uit gaat!

 14. Mirjam zegt:

  Ik snap ook niet waarom ze de Holographic nagellak uit het assortiment halen.. Dat lakje is juist super populair! Misschien komen ze met nieuwe holografische kleuren..?

 15. wil heel graag de swatches van de nieuwe producten zien!

 16. Ellen zegt:

  Jammer dat de velvet touch eyeliner eruit gaan. Deze zijn zo mooi en blijven echt super lang zitten bij mij. Toch maar wat meer in slaan dan binnenkort.

 17. Ik vond het al vreemd dat ik vorige week de holographic nagellak voor de helft van de prijs kreeg! Gelukkig heb ik deze holo toch nog kunnen scoren vlak voordat het eruit gaat 😀 Ben benieuwd naar de nieuwe producten, vooral de primer lijkt me het proberen waard.

 18. Kelly zegt:

  Jammer van de soft n shine lipbalms en de lipliners. Die vond ik erg fijn in gebruik. Misschien nog wat scoren met korting en anders helaas pindakaas! Komt vast wel iets vergelijkbaars voor in de plek.

 19. Ongelofelijk dat de Soft 'n Shine lipbalms verdwijnen!
  Scarlet was een van de weinige kleuren die mijn lippen goed stond.
  Ugh, ik baal echt als een stekker nu!
  Dan ga ik maar eens op zoek naar een goede dupe, wat nog lastig kan gaan worden!

 20. Merel zegt:

  jammer dat de holographic nagellak eruit gaat. 🙁

 21. Sanne zegt:

  Hoj, nu ze discontinued zijn, heb ik al heel veel dingen gekocht aan 2,50 EUR. Gisteren heb ik zonder na denken maar liefst 5 lipliners gekocht (waarvan ééntje helaas uitgedroogd is). Nu was ik ook eens aan het kijken naar hun nieuwe lipliners. Ik vind hun nieuwe kleurenselectie maar niets.
  En het is mij al opgevallen dat de verpakking van de GOSH lipliners echt super goed gelijkt op de MAC lipliners.

 22. Wie kan mij helpen aan de gosh effect eyepowder Kiwi.

  Graag een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.