Nagellak

Swatch: Catrice – Apropos Apricot

Tijdens de zonnige zomermaanden zijn frisse zoete kleuren nagellak helemaal in! Catrice speelt mooi op deze trend in door een paar vrolijke kleurtjes aan het assortiment toe te voegen. Eerder zagen jullie Up In The Air, een prachtig lichtblauw lakje. Ik heb nog veel meer zomer-lakjes om aan jullie te laten zien, dus vandaag begin ik met Apropos Apricot.

Toen ik deze lak ging swatchen realiseerde ik mij dat ik nauwelijks oranje nagellak heb! Ik zal er vast wel een paar hebben, maar veel zullen het er zeker niet zijn. Oranje vind ik over het algemeen ook iets voor tijdens Koninginnedag of voetbalwedstrijden (niet dat ik die ooit kijk), dus misschien dat ik het daarom zo weinig draag. Ondanks het feit dat oranje niet bepaald mijn kleur is moet ik eerlijk zeggen dat ik groot fan ben van Apropos Apricot (alleen die naam al). Ik vind ‘m zo mooi! De kleur is precies fris en zacht genoeg, zonder te fel te zijn, maar juist ook weer subtiel aanwezig.

Helaas laat de dekking van Apropos Apricot wel wat te wensen over. Op het flesje raadt Catrice twee laagjes aan, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat een derde laag toch echt nodig is (dat geldt voor alle lakken waarvan Catrice zegt twee laagjes te gebruiken!).  Uiteraard had ik dat liever anders gezien, maar voor zo’n zacht kleurtje heb ik het wel over. Yep, dit is een absolute must-have voor deze zomer!

Catrice Apropos Apricot kost €2,49 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Catrice. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. brecht zegt:

  Wat een prachtige kleur zeg!
  Ik heb hem zelf ook, alleen nog niet opgedaan.
  Ik heb nu miss piggy reloated op.
  Dat is ook een super mooi kleurtje!
  Liefs

 2. Sylvia zegt:

  Ik vind hem heel mooi ondanks de oranje tint, maar noem dit eerder zalm en is geweldig en gelukkig heel anders dan Hup Holland Hup oranje 😉
  liefs, Sylvia

  1. Inderdaad! Ach ja, zalm/perzik/abrikoos… Het is en blijft allemaal oranje-achtig 😉

 3. mooie kleur, vooral voor met het zonnetje erbij:D

 4. Nadiah zegt:

  Ik heb hem ook, vind de kleur prachtig maar doordat er drie laagjes nodig zijn droogt het nauwelijks.
  Wacht toch echt lang genoeg, dan lijkt m'n lak droog te zijn. Ga ik naar bed om vervolgens wakker te worden met allemaal kleine krasjes in mijn nagels.

  Wat zeg jij ervan, nagellakexpert?

 5. mooie kleur, wel jammer dan de dekking

 6. Femke zegt:

  Ik heb hem nu op mijn teennagels. Ook een mooi zacht kleurtje daarvoor, subtiel maar toch aanwezig

 7. Margaux DR zegt:

  Ik heb hem nu op mijn nagels zitten. Ik heb 4 laagjes nodig gehad om het mooi te laten dekken.

 8. Nadiah zegt:

  Wel sneldrogende topcoat gebruikt maar niet die specifieke die je nu noemt.
  Heb je artikel daarover even terug gelezen, van de week maar eens scoren!

  Vielen dank.

 9. ooh dat is echt een perfect lente lakje! jammer van de dekking, maar de kleur maakt het goed!

 10. Mirjam zegt:

  Ik vind het een mooi kleurtje 🙂 Ik heb deze laten staan omdat ik al aardig wat oranje lakjes heb, al zijn die wel allemaal meer koraalkleurig. Ik draag nu overigens Am I Blue Or Green? van Catrice en die dekt wel met 2 laagjes, zoals ook op het flesje staat aangegeven.

 11. vind het een erg leuk kleurtje, maar beetje jammer van de drie laagjes!

 12. Prachtig kleurtje! Ik heb deze ook in mijn stash! 🙂
  Erg jammer dat je 2 tot 3 laagjes moet aanbrengen om het lakje goed te laten dekken!

 13. owkay, nu wil ik hem ook! Bij mn Ciaté Sugared Almonds hangt het van mn basecoat af of ik 2 of 3 laagjes gebruik, maar nu het zonnetje schijnt, maakt me dat niets uit. In de zon droogt het toch een stuk sneller. Binnenkort eens naar de kruidvat! Mooie swatch 😀

 14. Mooi kleurtje is het. Heb hem zelf ook aangeschaft!

 15. Ik vind hem echt een supermooi kleurtje! Ik hou eigenlijk niet zo van oranje, maar deze is zo mooi en zacht 🙂

 16. Wat een schattige kleur! Het zou alleen niet echt iets voor mij zijn denk ik, misschien dat ik hem toch nog even in het echt ga bekijken!

 17. Leuk kleurtje! Echt iets voor mij 😀

 18. Ik heb hem vandaag ook gekocht, ik kan niet wachten om hem op te doen! Ik heb vandaag in een nailart als basis Am I Blue Or Green? op en daar staat ook 2x Coats Auftragen op, maar bij mij dekte ie al in 1 laagje..

 19. Ik wilde 'm sowieso al hebben, maar nu helemaal haha! Had al verwacht dat ie niet zo ontzettend goed zou dekken, maargoed, dat vind ik niet zo erg. Dan maar een laagje extra.

 20. Leonie zegt:

  Aaah ik heb echt heel veel nieuwe catrice lakjes gekocht en weet gewoon niet welke ik eerst op moet doen!! 😛 Luxe probleem hè.. Apropos Apricot heb ik ook al, toch maar even uitproberen vanavond 😉

 21. Heel erg mooi kleurtje! Ik was helemaal van de koraalachtige kleurtjes vorige zomer, dus ik denk dat dit kleurtje perfect voor deze zomer zal zijn! 😀

 22. Mooie kleur 🙂

 23. Hebben! Doet me denken aan perzik yoghurt(drink) hihi ♥

 24. feeltheglamour zegt:

  Ik vind het een hele mooie kleur! Ik heb getwijfeld, want I Scream Peach! vond ik uiteindelijk niet mooi op m'n nagels, maar deze ziet er wel mooi uit!

 25. Wauw, wat een prachtige zomer kleur!

 26. By Sjanty zegt:

  Wauw, wat een mooi kleurtje!

 27. Oh, ik vind em eigenlijk wel leuk!

 28. Een erge mooie kleur zeg! Lekker zomers!

 29. Mooie kleuurm, vind die naam ook zo leuk.

 30. Oranje vind ik echt een afschuwelijke kleur, maar deze nagellak heeft wel iets vind ik.

 31. Marieke zegt:

  Mooi oranje is niet lelijk. En zo zijn er nog veel meer oranjes 😉

 32. anoek zegt:

  woow, prachtige kleur!

 33. carla zegt:

  Zou je deze willen vergelijken met Chanel June? 🙂 Ik zit enorm te twijfelen of ik hem nou wel zal kopen, aangezien ik deze al heb.

 34. Deze kleur doet me denken aan zalm :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.