Nagellak

NOTD: Gosh Gasoline

Sorry voor de late update! Ik ben vandaag overgegaan op Windows 7. Ik ben er ontzettend blij mee, maar het duurde vrij lang totdat ik alle programma’s weer op m’n computer had gezet die ik nodig heb voor Pinky Polish. Hoe dan ook, het is gelukt, so let’s get on to the nails!

Ik zal meteen zeggen dat ik niet van deze lak sta te springen. In het flesje zag hij er zo mooi uit, en ik ben dol op paars en shimmer. Maar als ik ‘m zo zie vind ik ‘m heel erg… muah. De kleur is eigenlijk een beetje gewoontjes. Geen speciaal effect, gewoon donkerpaars met shimmer. Hij dekt vrij slecht, en dit zijn al 3 lagen. Voor het mooie had hij misschien nog een vierde laag nodig gehad, maar ik had er eigenlijk geen zin in. De kwastjes van Gosh zijn prima, dus je kan er vrij netjes mee lakken. Tjah, what more can I say? Voor mij is het ‘m het niet, maar wie weet is dit de perfecte kleur voor iemand anders!

Gosh is te koop bij grotere filialen van Kruidvat, en deze nagellak kost €6,49.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ik heb hem vandaag gekocht en bij mij lakt ie in een laagje, maar voor een mooi effect zou ik er wel twee laagjes op doen. Verbeterd door GOSH? Vind hem heel mooi. 🙂

  2. An gripping language is worth comment. I reckon that you should write statesman on this message, it mightiness not be a taboo matter but mostly grouping are not enough to speak on specified topics. To the next. Cheers like your NOTD: Gosh Gasoline | Pinky Polish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.