Nagellak

Swatch: Barry M – In A Heart Beat (Speedy Quick Dry Nail Paint)

Toen ik afgelopen week even in Londen was moest ik natuurlijk even een drogist induiken voor een schap van Barry M. Ik ben altijd dol op hun nagellakken! Hoewel ik al een aardige verzameling van dit merk in mijn collectie heb zitten, kwam ik deze keer een nieuwe lijn tegen die onlangs is gelanceerd. De Speedy Quick Dry-lakjes zijn, zoals de naam al verklapt, sneldrogend en zouden ideaal zijn als je snel de deur uit moet. Mijn oog viel uiteraard op de roze tint In A Heart Beat en vandaag ga ik hem aan jullie laten zien!

Barry M In A Heart Beat 001

Barry M In A Heart Beat 002In A Heart Beat is een warme mediumroze kleur die een beetje naar koraal neigt. Hoewel zo’n kleur een paar jaar geleden nog moeilijk te vinden was, lijkt elk merk inmiddels zo’n tintje in de collectie te hebben. Mij hoor je niet klagen, ik vind het alleen maar leuk om ze allemaal uit te proberen! Hij zit wel een beetje in het hoekje van Catrice A Gallon of Melon, maar dan iets minder fel. Lekker snoeperig en perfect voor het voorjaar.

Barry M In A Heart Beat 003

Dat de nagellak sneldrogend is merk je meteen aan de substantie. De eerste applicatie met het kwastje gaat prima, maar je moet snel werken, omdat hij anders al indroogt en stroperig wordt. Daarnaast lijkt het kwastje ook iets stugger te zijn dan de gewone kwastjes van Barry M. Het is niet per definitie heel vervelend, maar het is wel even wennen.

De droogtijd is behoorlijk snel, maar persoonlijk heb ik na het maken van deze foto’s er toch nog een sneldrogende topcoat overheen aangebracht, omdat het mij net niet snel genoeg ging. Dat is op zich niet erg, maar deze nagellak heeft wel één groot nadeel: de houdbaarheid. Binnen twee dagen was hij behoorlijk aan het chippen en vervolgens ontstonden er ook nog eens flinke barsten in de nagellak. Het zag er niet uit! De kleur is prachtig en de iets snellere droogtijd zal voor veel dames ook prettig zijn, maar de houdbaarheid is zodanig teleurstellend dat ik niet weet of ik nog een lakje uit deze lijn zou kopen… Ik houd het liever bij de originele serie en de Gelly-lakjes van Barry M!

Barry M In A Heart Beat – €5,45
The Make Up Spot | River Island

 

26 Comments

 • Reply
  chucky1012
  10 april 2015 at 06:31

  Oeps, dat is jammer dat deze mooie kleur nagellak al zeer snel begon te chippen.

  Mooie dag Xoxo

 • Reply
  anouk
  10 april 2015 at 06:59

  Wat een fijn kleurtje!! Heel leuk voor de zomer. Ik heb Barry M nog nooit geprobeetd dus dit is misschien een goed excuus

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  10 april 2015 at 07:43

  De kleur is echt prachtig. Wel vervelend dat hij al heel snel niet mooi meer is…

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  10 april 2015 at 08:01

  Ah wat jammer dat hij zo snel chipt! Ik heb al lastige nagels wat dat betreft, dus ik denk dat er bij mijn op de eerste dag al beschadigingen zullen zijn. Terwijl de kleur zo mooi is!

 • Reply
  Dagmar
  10 april 2015 at 08:14

  Waaauw de kleur is echt supermooi, maar wat ontzettend balen van de houdbaarheid… Zonde, want dit is echt een beauty!

 • Reply
  Linda
  10 april 2015 at 08:17

  Dank voor dit onderzoek! Kan ik ‘m mooi laten staan. Want het is inderdaad een mooie kleur en daar heb ik er een aantal van.

 • Reply
  Shiralee
  10 april 2015 at 09:01

  Toch maar eens een kijkje nemen bij River Island voor deze lakjes, elke keer als ik ze bij je voorbij zie komen denk ik steeds weer wat een pareltjes!

 • Reply
  Natascha
  10 april 2015 at 09:18

  Wat een pracht kleurtje voor de lente! Heel jammer dan ook om te lezen dat hij zo slecht blijft zitten.

 • Reply
  Chinouk
  10 april 2015 at 09:31

  Jammer dat ‘ie zo snel chipped! Ik heb dramatische nagels dus dan hoef ik er helemaal niet aan te beginnen 🙁

 • Reply
  Marjolein
  10 april 2015 at 09:42

  Super lief kleurtje! Wel jammer dat hij zo snel lelijk werd. Ik heb nu zoiets op van OPI en die breekt en chipt helaas ook :(.

 • Reply
  Sophie
  10 april 2015 at 09:58

  Prachtig kleurtje, maar ontzettend jammer dat de kleur niet lang houdt. Bij mij chipt iedere nagellak sowieso wel na twee dagen, dus blijkbaar doe ik toch echt iets fout :’)

 • Reply
  Danielle
  10 april 2015 at 10:29

  Jammer van de houdbaarheid.. de kleur is namelijk prachtig!

 • Reply
  Renate
  10 april 2015 at 10:30

  Wat balen dat deze zo snel gaat chippen! Ik vind wel de kleur echt prachtig! Ik krijg er zo’n lente en zomers gevoel van!

 • Reply
  Caro ~ My Beautycase
  10 april 2015 at 10:31

  Ik vind het kleurtje er heel mooi uitzien, maar ontzettend jammer dat hij snel chipt.. 🙁

 • Reply
  Tessa
  10 april 2015 at 10:43

  De kleur is prachtig! Maar ik heb ook altijd een beetje moeite met zulke structuur, ik heb ook het idee dat de nagellak en het kwastje na een paar keer gebruiken al heeel erg achteruit gaan.

 • Reply
  Danielle
  10 april 2015 at 10:53

  Barry M lakjes vind ik heel fijn! Jammer dat hij dan zo gaat chippen, want het leek me net een goede uitkomst doordat hij sneldroogt. Jammer!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  10 april 2015 at 10:56

  Wat een mooie kleur!

 • Reply
  Margot
  10 april 2015 at 10:59

  Alweer zo’n lief kleurtje!

 • Reply
  Tedje
  10 april 2015 at 12:28

  OMG, HEBBEN! Prachtige kleur!

 • Reply
  Nicole
  10 april 2015 at 13:07

  Wat een mooi lakje zeg! Echt een prachtig kleurtje. Al zou ik wel liever langere houdbaarheid hebben in plaats van snel drogen. Na twee dagen al flinke chips is behoorlijk snel.

 • Reply
  Kirsten
  10 april 2015 at 14:06

  Wat een fijn roze kleurtje! Echt wat voor de zomer.

 • Reply
  manouk
  10 april 2015 at 17:14

  AHhhhh ik verhuis morgen naar Londen dus onbeperkt barry m shoppen!!! 🙂

 • Reply
  Kimberly
  10 april 2015 at 17:26

  De kleur vind ik echt geweldig, zonde dat hij dan zo snel chipt 🙁 Niet dat mijn nagellak vaak wel lang blijft zitten maar toch haha

 • Reply
  Mandy
  10 april 2015 at 19:40

  Jammer dat ‘ie zo slecht blijft zitten, want dit is in mijn ogen echt de perfecte kleur roze!

 • Reply
  Mariëlle
  10 april 2015 at 19:54

  Wat heb je toch flawless foto’s <3 En ik heb dit lakje ook, love it!

 • Reply
  mieke
  11 april 2015 at 14:40

  Ik vind het echt een prachtige kleur maar echt een minpunt dat hij snel chipt ja. Ik heb dat al bij meerdere lakjes en baal er altijd van.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.