Nagellak

NOTD: Etos Effect Nails 005

Na mijn goede ervaring met de Holografische Etos Effect Nails, ben ik onlangs weer even bij het schap gaan kijken. Ik ben echt een sucker voor glitter, en ik zag een paar hele coole glitter lakjes staan. In deze lakjes zitten niet alleen gewone glittertjes, maar ook een soort vijfhoekige holografische glitters. Ik heb van deze een paarse en een donkerroze variant meegenomen. Ik ga jullie vandaag de paarse versie, nummer 005, laten zien.

Op deze foto heb ik de lak zonder een gekleurde onderlaag op. Zoals je kan zien heeft de lak een doorzichtige paarse basis. Ik was echt verbaasd over hoe deze lak dekt! Ik heb hier 2 laagjes op, en hij begint al flink te dekken.

Etos – Effect Nails 005 + Gosh Gasoline

Ik heb deze lakjes niet gekocht om ‘los’ te dragen. Deze lakjes zijn namelijk perfect voor layeren! Soms heb je van die lakjes die nauwelijks dekken, maar wel een gaaf effect hebben, zoals mooie shimmer of een bepaalde ondertoon. Die kan je dan perfect over een andere lak doen om zo weer een hele andere look te creëren. Op de volgende foto heb ik 005 over Gosh Gasoline aangebracht.

Gasoline alleen vond ik eigenlijk nogal saai, maar zo is hij eigenlijk best grappig. Dit is overigens maar één laagje van 005, maar met meerdere lagen is de glitter natuurlijk een stuk duidelijker. Doordat 005 zo’n sterke tint paars als basis heeft, kan je ‘m eigenlijk alleen over paarse lak heen gebruiken, let daar dus even op.

005 is niet zo spectaculair als de holografische Effect Nails. Het blijft glitter, dus het zou heel goed niet jouw favoriete finish zijn. Ik vind ‘m in elk geval leuk!

Etos Effect Nails is te koop bij (vrijwel) alle Etos-filialen en kost €2,95 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.