Make-up Reviews

Review: Chanel Rouge Coco – Camélia (nr. 10)

Chanel is hèt toppunt van luxe. Niet alleen op het gebied van mode spannen zij de kroon, maar ook hun beauty-producten worden alom geprezen. Toch vind ik Chanel-cosmetica vaak overpriced, maar af en toe zitten er producten tussen die zelfs wat mij betreft de moeite waard zijn. Een voorbeeld van deze juweeltjes zijn de Rouge Coco-lipsticks. Een tijdje terug kreeg ik één van deze lipsticks voor mijn verjaardag en sindsdien ben ik om. Vandaag laat ik jullie de kleur Camélia (nr. 10) zien!

De verpakking is, zoals we van Chanel gewend zijn, strak en chique. Bij luxe-producten als deze Rouge Coco-lipsticks betaal je niet alleen voor het product zelf, maar ook voor de mooie verpakking en het luxe-gevoel. Elke keer als ik deze lipstick draag lijkt het wel een feestje, want ik kan echt genieten van dat gevoel. Heerlijk!

De kleur vind ik vrij fel, dus het is een lipstick die ik voornamelijk met een rustige ooglook draag. Hij heeft een beetje een frost-finish en lijkt een iets diepere versie te zijn van The Body Shop Colourglide Lipcolour in Sheer Pink.

De structuur van Camélia is perfect: zacht, romig en voedend. Wat wil je nog meer? Bovendien is de houdbaarheid ontzettend goed. Deze lipstick overleeft met gemak een hapje eten of een glas drinken. Dat houden maar weinig lipsticks vol! Ook laat deze nog een soort kleurlaagje achter, zelfs wanneer de lipstick verdwenen is. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is de geur. De Rouge Coco-lipsticks hebben namelijk allemaal een typsiche ouderwetse lipstickgeur. Gelukkig vervliegt de geur vrij snel en het geeft de lipstick een klassieke touch, dus ik vind het niet echt een probleem.

Voor een Rouge Coco-lipstick betaal je €28,50. Slik. Tja, zoals ik eerder zei (en dat geldt voor alle luxe producten!) betaal je niet alleen voor het product zelf, maar ook voor de bijbehorende luxe. De kwaliteit van de Rouge Coco-lipsticks is bovendien  beduidend beter dan welke andere lipstick ook. Ik kan dus absoluut over het flinke prijskaartje heen zien, maar het is aan ieder voor zich om te bepalen of je het er voor over hebt. Mocht je iets van Chanel willen kopen, maar niet weten wat? Ga voor één van de Rouge Coco-lipsticks, want je zal er geen spijt van krijgen!

Chanel Rouge Coco-lipsticks kosten €28,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij luxe parfumerieën, zoals Douglas en Ici Paris XL.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Wauw, wat ziet die er mooi uit zeg!

 2. Het staat je echt supergoed! Ik vind het echt een leuke kleur.

 3. Elien zegt:

  Hij staat je supergoed! Alleen spijtig dat het zoveel kost, anders zou ik snel ook een gaan halen 🙂

 4. waaauw echt supermooi!

 5. Staat je echt heel mooi! Ik vind de kleur super!

 6. Mooi, inderdaad, van Chanel is de makeup top, helaas chippen de nagellakjes altijd zo snel…

 7. Prijzig, maar de kleur staat je prachtig! Ik heb zelf niets van Chanel.

 8. Leontine zegt:

  De lipstick staat je echt geweldig! Erg prijzig, maar dan heb je dus ook écht wat.

 9. BudgetBeautyNL zegt:

  Het kleurtje staat je heel mooi, voor mij is het toch wat te gewoontjes 😉

 10. Joanne zegt:

  Die kleur staat je heel mooi!
  Ik koop niet zo veel luxe producten omdat ik meestal vind dat de prijs te hoog is voor de kwaliteit, maar Chanel lipsticks zijn echt een uitzondering wat dat betreft. Daar heb ik sinds een aantal maanden een grote liefde voor ontwikkeld. Ik en mijn Rouge Allure in Romantic zijn onafscheidelijk. <3

 11. Mooie lipstick! Jammer dat ie zo duur is 🙁

 12. Het is een super mooie lipstick en voor het merk betaal je inderdaad ook wel wat.
  Xx

 13. erg mooie kleur 😀

 14. mooie lipstick staat je ook mooi;D

 15. ziet er erg mooi uit <3

 16. Mooie kleur en inderdaad voor Chanel moet je het echt over hebben.

 17. Wat een prachtige kleur! Staat je zeer goed 😀

 18. Leuke kleur!
  Geeft je net dat extra wat men nodig heeft….

  1. Ik heb je comment aangepast. Link naar je site = SPAM, voortaan niet meer doen a.u.b. 🙂

 19. Wauw, wat een prachtige kleur. Een Chanel lipstick staat nog steeds op mijn onbereikbare wensenlijstje, maar zal er ooit zeker van komen. Jou staat het in ieder geval prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.