Nagellak

Swatch: Rimmel – Peachella

Ik houd van goede aanbiedingen en vind het vooral extra leuk als ik toevallig tegen een goede deal aanloop. Zo kwam ik vorige week bij Etos en kwam ik er tot mijn verrassing achter dat alle Rimmel-nagellakken die dag 50% korting hadden. Nice! Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik met vier lakjes naar buiten liep, aangezien het me een mooie gelegenheid leek om jullie een paar kleurtjes te showen. Ik begin vandaag met de vrolijke kleur Peachella uit de Rita Ora-serie.

Rimmel Peachella - 1

Rimmel Peachella - 2

Peachella is, zoals de naam al doet vermoeden, een perzikroze kleur. Hoewel ik hem op de foto’s vrij oranje vind, is hij in werkelijkheid iets meer roze. Hij doet me denken aan Barry M Peach Melba, maar dan net iets minder fel. Het is een vrij subtiele tint die perfect bij het huidige voorjaar past!

Rimmel Peachella - 3

 

Het was uiteraard een verrassing of de dekking in orde zou zijn en ik ben blij te zeggen dat die absoluut niet slecht is! Met twee laagjes zit hij er keurig op, al haalt hij het niet bij de geweldige dekking van Catrice A Gallon of Melon. Qua droogtijd is hij ook best snel en ik ben op dit moment de houdbaarheid aan het testen aangezien hij as we speak op mijn nagels zit. Over het algemeen blijven Rimmel-lakjes bij mij behoorlijk goed zitten, dus ik ga er (afgaand op de substantie) er een klein beetje vanuit dat het bij deze kleur wederom het geval zal zijn. Mocht hij toch erg tegenvallen, dan laat ik het jullie uiteraard weten!

Rimmel Peachella – €3,99 (8 ml)
Etos | Kruidvat | DA

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Deze kocht ik vorige week ook, vind het zo’n heerlijk voorjaars kleurtje!

 2. Wauwie wat een leuk kleurtje! Prachtig voor de lente.

 3. Wauw, jouw nagels zijn echt perfect!

 4. Ik ben verliefd, haha! Wat een prachtige tint, meid! Ik vind Rimmel London, naast de merken Essie en OPI, een heel goed merk.

 5. Wat een mooi en draagbaar kleurtje!

 6. Mooi kleurtje, en ook leuk dat de kleur terugkomt op de dop.

 7. Hihi alleen de naam peachella klinkt verrukkelijk! Mooie kleur hoor!

 8. Prachtig, werd gister op een andere blog al verliefd.. ik moet deze hebben.

 9. Een peachy kleurtje ontbreekt nog aan mijn nagellak stash maar ik zou graag een iets feller kleurtje willen hebben..

 10. Prachtig! <3

 11. Lekker vrolijk voorjaarskleurtje. De details op de dop zijn ook geweldig.

 12. Wat een mooie kleur en zo een fijne glans 😉

 13. Wat een leuk kleurtje!! Wauwe die wil ik

 14. Oh waauw, heel mooi! Echt mijn ding.

 15. Oooh dit is echt een prachtig kleurtje voor de lente!

 16. Mooie nagels heb je! Ik heb vorige week ook twee rita ora lakjes gekocht en ben er blij mee. Mooie vrolijke lente kleuren, top! Helaas te laat met de aanbieding maar ach ja, liefs !

 17. Wat een mooie kleur!

 18. Wat een leuk en snoeperig lentekleurtje.

 19. Zeker een mooi kleurtje zeg!

 20. Mooi kleurtje!

 21. Die kleur heb ik niet gezien tijdens de aanbieding, helaas maar ik had ook een paar kleurtjes ingeslagen voor 50% korting 🙂

 22. Ik vind deze lakjes van Rimmel allemaal zo mooi qua kleur, zeker deze! Ik ben helemaal weg van dit soort peach kleuren!

 23. Wat een lief kleurtje!

 24. Wat een super mooie kleur!

 25. Supermooi kleurtje, die moet ik ook hebben, past perfect bij mijn nieuwe blazer! 🙂

 26. Femke zegt:

  Hhhmm zomer in een potje 🙂

 27. Wat een super leuk lente kleurtje. Hier houd ik echt heel erg van!

 28. oh wow echt een super mooi kleurtje é
  heb ik ook nodig in mijn collectie

  liefs
  Karlien

 29. Wauw, wat een plaatje! Dit is echt mijn go to kleur voor de lente.

 30. Oeh wat een mooi kleurtje! Perfect voor de lente en zomer 😀

 31. Wat een heerlijk kleurtje is dit! Ik ga meteen naar de kruidvat om deze te scoren. Hij lijkt me ook erg leuk op je tenen!

 32. Wauw wat een leuk kleurtje! Echt heel erg leuk voor de lente/zomer!

 33. Ik vind Rimmel lakjes over het algemeen ook wel fijn. Mooi kleurtje!

 34. Wat een prachtig kleurtje! Deze ga ik ook halen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.