Reviews

Terugblik Reviews 2010: Wat vind ik er nu van?

 

Nu het einde van het jaar nadert duiken er op veel beautyblogs artikelen met het onderwerp ‘Favorieten van 2010’ op. Ik was in eerste instantie ook van plan een dergelijk artikel te maken, maar ik bedacht me dat ik het ook anders aan kon pakken. Het afgelopen jaar heb ik ontzettend veel reviews geschreven, maar vaak schrijf ik die artikelen nadat ik het product een relatief korte tijd heb gebruikt. Op dat moment ben ik misschien tevreden, maar het is altijd maar de vraag of ik het product na een tijdje nog steeds prettig vind. In dit artikel neem ik jullie nogmaals mee langs een aantal producten die ik het afgelopen jaar heb getest en geef ik mijn huidige mening.

Huidverzorging

MAC Cleanse Off Oil
Als ik één favoriet product van afgelopen jaar zou moeten noemen, dan zou ik deze kiezen. Wat een fijne make-up remover is dit! Ik ben inmiddels op de helft van mijn tweede fles en gebruik ‘m nog steeds elke dag.

Lush Saving Face Serum
Over dit product was ik toen ik de review schreef erg tevreden, maar ik ben ‘m op een gegeven moment een beetje gaan vergeten. Ik vond het blokje toch een beetje onhandig en het aanbrengen was teveel gedoe. Onlangs kwam ik ‘m weer tegen en heb ik ‘m nog een kans gegeven, maar om eerlijk te zijn vind ik ‘m toch niet zo heel fijn meer.

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate
Dit is ook één van de toppers van 2010. Ik gebruik deze olie nog steeds een paar keer per week onder mijn nachtcrème en hij bevalt ontzettend goed. Bovendien gaat hij erg lang mee! Ik heb ‘m sinds september zo’n 4 keer per week gebruikt en er is ongeveer 20% uit.

La Roche-Posay Hydreane Legere
Deze crème vind ik nog steeds erg fijn, maar op dit moment is hij niet voedend genoeg voor mijn ietwat droge huid. Als het buiten weer wat zachter wordt ga ik ‘m zeker weer gebruiken, want ik heb ‘m altijd erg prettig gevonden.

Clarins Eclat du Jour-lijn
Inmiddels zijn zowel de facewash en de toner uit deze lijn op, maar de dagcrème gebruik ik nog steeds af en toe. Op dit moment is ook deze crème een beetje aan de droge kant, maar het is en blijft een fijne crème die goed bij mijn huid past!

Make-Up

The Body Shop Big & Curvy Mascara
In eerste instantie was ik best tevreden over deze mascara. Hij maakte mijn wimpers mooi lang en bleef goed zitten. Helaas droogde hij ontzettend snel uit en ik heb ‘m twee maanden na opening weg moeten gooien. Zonde! Helaas heb ik dat vaker gehad me TBS-mascara’s. Jammer!

Lancôme Hypnôse Drama Mascara
Toen ik deze mascara reviewde was ik al niet helemaal tevreden, maar ik wilde ‘m toch gebruiken, aangezien hij flink aan de prijs was. Tijdens mijn Project 10 Pan heb ik ‘m langere tijd achter elkaar gebruikt, maar ik kwam erachter dat mijn wimpers erdoor uitvielen! Ik heb ‘m uiteindelijk gewoon maar weggegooid. Zonde, maar ik behoud liever mijn wimpers.

The Body Shop Cheek & Face Powders
De Chestnut-versie van deze blush ligt alweer een tijdje onaangeroerd in de kast, maar Berry gebruik ik bijna iedere dag! Ik ben helemaal verslingerd aan deze blush, maar ik vind het echt ontzettend jammer dat het een LE was en dat hij niet meer te koop is. Helaas!

MAC Pro Longwear Foundation & Concealer
Hier kan ik erg kort over zijn, want ik ben nog steeds groot fan van deze foundation!

Hand- en Nagelverzorging

Rituals Hand Therapy
Deze review schreef ik op basis van een proefje aan het begin van 2010. Ik was ‘m eigenlijk een beetje vergeten, maar een paar maanden geleden kreeg ik van mijn vriend een cadeau-pakket van Rituals waar onder andere dit product in zat. Ik heb ‘m weer helemaal herontdekt en ik gebruik ‘m een paar keer per week.

Sally Hansen Diamond Strenght Ultra Rich Cuticle Cream
Deze nagelriem-crème heb ik een tijdje gebruik toen mijn nagelriemen extreem droog waren, maar na een tijdje is ook dit product in een lade belandt. Ik vind het potje ontzettend onhandig en ik vind het vervelend dat het lang duurt totdat hij eindelijk is ingetrokken. Hij doet z’n werk erg goed, maar ik vind ‘m gewoon te onhandig.

Burt’s Bees Mini-Producten
Deze set ben ik eigenlijk ook vrij snel vergeten nadat ik de review heb geschreven. Dat komt waarschijnlijk doordat ik zoveel andere producten hebben die ik net wat fijner vindt dan de items uit dit setje. Het zijn prima producten, maar het zijn niet mijn favorieten.

Kruidvat Hand- en Nagelcrème
Deze handcrème staat nog steeds naast mijn werkplek en ik gebruik ‘m regelmatig. Het is gewoon een prima handcrème voor een fijne budget-vriendelijke prijs.

Zoals jullie kunnen zien zitten er aantal producten tussen die ik na een tijdje niet meer heb gebruikt. Toch heb ik afgelopen jaar een aantal producten ontdekt die mij erg goed bevallen zijn en die ik nog steeds trouw gebruik. Dat is natuurlijk altijd fijn!

Welk favoriete beauty-product heb jij afgelopen jaar ontdekt?

Bron Afbeelding

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Leuk gedaan. Ik vind het leuk om dit te lezen in plaats van het typische gedoetje haha.

 2. Leuk artikel, grappig om te zien dat je mening over een aantal producten toch een beetje veranderd is.:) Nu krijg ik spijt dat ik die TBS blush niet heb gekocht…

 3. Ik vind het leuk om het op deze manier te lezen!

 4. diede zegt:

  Leuk artikel :)!

 5. Merel zegt:

  Wat een goed idee van jou! Want die stomme favoriete van het jaar artikels bij iedereen begonnen een beetje te vervelen 😉

 6. Die cleansing oil van MAC wil ik ook nog steeds uitproberen! Bedankt voor je samenvatting 🙂

 7. Leuk om te lezen dat je meningen over producten echt is veranderd! En hoe het product dan ook echt werkt na een tijdje!

 8. Valérie zegt:

  Super leuk artikel! Leuk dat je het net even wat anders hebt gedaan, al vind ik het wél leuk om over iedereens favorieten van het jaar te lezen.

 9. Leuk artikel! Ik ben het helemaal met je eens over het Kiehls Midnight Concentrate! Echt een heerlijk product!

 10. nienke zegt:

  Berry blush gebruik ik ook bijna dagelijks, hij is zo mooi!

 11. Leuk, zo weten we ook wat je er na een tijdje van vindt! Ik was een aantal van die producten ook al vergeten, maar nu denk ik er weer aan, dat ik ze wou kopen ^^

 12. Evelien zegt:

  Grappig om te zien dat je in de loop van een jaar toch dingen minder fijn kunt gaan vinden en sommige producten vergeet en weer herondekt!

 13. Sophie zegt:

  Mijn ontdekkingen:

  – TBS cucumber toner
  – TBS berry blush (L)
  – Essence multi action mascara
  – Maybelline dream matte powder
  – Zoeva bamboe kwastenset

 14. Super leuk om te lezen meid!
  Er zitten wel een paar dingen tussen die me ook wel erg lekker lijken!!

 15. leuk gedaan lees ik ook nog eens iets anders, mijn lievelingsproduct van 2010 was zeker weten bodybutter (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.