Make-up Shoplogs

Shoplog MAC Cham-Pale

Als eerste wil ik jullie allemaal een gelukkig nieuw jaar wensen! Hopelijk is iedereen veilig door door afgelopen nacht heen gekomen en hebben jullie er zin in om van 2011 een mooi jaar te maken!

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat er gisteren weer een nieuwe MAC-collectie is verschenen. Al weken zat ik uit te kijken naar de Cham-Pale-collectie die vol zit met prachtige nude-tinten. Ik zag het al helemaal zitten: mooie Paint Pots, fijne potloodjes en mooie lipproducten. Helaas nam mijn enthousiasme plotseling af bij het zien van de swatches van deze collectie. Wat viel alles tegen! De  Paint Pots hadden nauwelijks pigment, de Lipgelees leken bijna allemaal op elkaar en ook het oogschaduwpalette waar ik me zo op verheugd viel een beetje tegen. Een kleine teleurstelling dus!

Toch kon ik het gisteren niet laten om even een kijkje te nemen bij de Pro Store, want er was in elk geval één nagellak die ik toch wel wilde hebben. Nadat ik uitgebreid de verschillende producten had geswatched bleek mijn teleurstelling voor niets te zijn, want er zaten toch hele mooie producten tussen. Jullie raden het waarschijnlijk al: ik ben met een goed gevuld tasje thuis gekomen!

Naast een breed scala aan make-up producten zitten er in deze collectie ook een aantal huidverzoringsproducten. Zowel de Lip Conditioners als de bekende finishing spray Fix+ zijn voor deze collectie in een nieuwe variant uitgebracht en hebben een lavendel-geur gekregen. Ik kocht een Tinted Lip Conditioner in de kleur Calm Mode (€12,00) en Fix+ Lavender (€16,00).

Het product waar ik echt uit naar heb zitten kijken was de nagellak in de kleur Soiree (€12,00). Hij heeft een prachtige foil-finish, één van mijn favoriete nagellak-finishes. Ik heb ‘m al geswatched en hij zal snel hier te zien zijn!

Ook kocht ik het oogschaduw-palette uit deze collectie (€38,00). In dit palette zitten vier kleuren oogschaduw, waarvan er twee een vast deel uitmaken van het MAC-assortiment (Brule en Retrospeck), terwijl de andere twee (Et Tu, Bouquet? en Caviar Dreams) tijdelijke kleuren zijn. Het pigment van deze oogschaduws viel mij op de swatches behoorlijk tegen, maar in de winkel vond ik het iets minder teleurstellend. Het zijn gewoon vrij lichte en zachte kleuren, dus verwacht geen indrukwekkende pigmentatie.

Als laatste zien jullie op de foto een Kohl Power Pencil in de kleur Feline (€15,00). Dit zwarte oogpotlood is al eens eerder door MAC uitgebracht en heeft inmiddels van vele beauty-liefhebbers de status Holy Grail toegekend geregen. Dat belooft veel goeds!

De Paint Pots waren, zoals ik al vreesde, erg licht en slecht gepigmenteerd. Dat vond ik echt jammer, want die had ik graag willen hebben. Ook de bijzondere Highlight Powders vielen tegen! Ik vond de gouden versie (Chez Chez Lame) er mooi uitzien, maar ik vond de structuur vrij korrelig. Ook de overige lipproducten heb ik laten liggen, aangezien geen van de kleuren echt geschikt leken voor mij.

Swatches en reviews van deze producten kunnen jullie de komende dagen verwachten! Al met al ben ik goed geslaagd en erg tevreden. Hebben jullie al iets uit de Cham-Pale-collectie geshopt?

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Leuke dingetjes heb je gekocht, ik ben wel benieuwd naar het nagellakje!

 2. Ik lig ziekjes in bed, dus voor mij geen shopping 🙁
  Maar ik was inderdaad van plan om even te kijken, omdat ik de Feline oogpotlood en de nagellakjes wilde hebben, dus hopelijk zijn ze later als ik weer beter ben ook verkrijgbaar.
  Ben dus wel benieuwd naar die twee reviews/swatches 🙂

 3. Ik heb ook wat gekocht, onder andere een oogpotlood 🙂

 4. Tanja zegt:

  Mooie spulletjes!
  Ben benieuwd naar de reviews en swatches!

 5. Wat een prachtige producten heb je gekocht! Ik heb echt benieuwd naar de revieuws en swatches!

 6. Ik had al zo'n gevoel dat de pigmentatie van de producten in deze collectie niet je van het zouden zijn. Wel fijn dat Feline weer gerepromoot wordt! Holy Grail oogpotlood is dat! 😀

 7. Ik heb nog niks gekocht, maar Soiree leek me wel erg mooi 🙂

 8. Ik ben heel benieuwd naar de oogschaduws en nagellak! Verder vind ik deze collectie een beetje tegenvallen.. 😛

 9. Tof! Vind dat je mooie kleuren hebt gekozen. Ben zelf ook altijd van de meer aardetinten. Ben benieuwd naar de nagellak!

 10. Mooie collectie 🙂

 11. celine zegt:

  wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.