Nagellak

Swatch: MAC – Soiree (Cham-Pale)

In mijn shoplog van gisteren hebben jullie al kunnen zien dat ik een aantal producten uit de nieuwe MAC Cham-Pale-collectie heb gekocht. In deze collectie zijn onder andere twee nagellakken te vinden. Ik kocht één van de lakjes, Soiree. De andere kleur, Very Important Platinum, heb ik overgeslagen, aangezien dat een lakje een frost-finish heeft waarschijnlijk enorm streperig op je nagels zal zijn. Gelukkig valt Soiree helemaal in mijn straatje, dus ik ben er erg blij mee!

De finish van Soiree is precies zoals ik hoopte dat hij zou zijn. Het is een lakje met een foil-finish, vergelijkbaar met Orly Shine of Orly Luxe. De kleur van deze lak is een beetje moeilijk te omschrijven, maar het is een combinatie van zilveren en bronzen foil-glitters in een champagne-kleurige basis. Ik vind ‘m erg lijken op Orly Rage, ook afkomstig uit de Foil FX-collectie van afgelopen jaar, maar Rage heeft net iets meer roze in zich en glanst ook iets meer. Het is geen exacte dupe, maar als je Rage al in je collectie hebt zal Soiree weinig toevoegen, want ze zijn redelijk gelijkwaardig.

De dekking van dit lakje is prima. Na twee laagjes is hij volledig dekkend. Ook droogt hij vrij snel, dus dat is een fijn pluspuntje. Over de formule valt ook niet te klagen, want die is prima en vergelijkbaar met andere foil-lakjes. Over de houdbaarheid van Soiree kan ik nog weinig zeggen, aangezien ik ‘m pas gisteren voor het eerst heb kunnen gebruiken, maar de eerste indruk is goed. Ik bracht ‘m aan zonder een top- of basecoat en hij zit nog helemaal perfect op mijn nagels. Een prima lakje dus!

Soiree maakt deel uit van de tijdelijke Cham-Pale-collectie van MAC en kost €12,00. Wees er snel bij, want dit lakje zal waarschijnlijk snel uitverkocht zijn!

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Erg mooie kleur! Ik zou het zelf niet dragen maar ik denk dat ik het bij anderen wel erg mooi vind staan 🙂

 2. Wauw, erg mooie kleur!

 3. Hij is prachtig 🙂

 4. Ik vind het een tof lakje!

  1. Sanne zegt:

   me too!

 5. Oh, ik vind foilies zo mooi 😀 Ik heb zelf ook een paar in mijn stash.

 6. Wauw, hij ziet er echt heel erg mooi uit. Hij lijkt een beetje op het gouden lakje van MNY. Ik vind 12 euro voor een MAC lakje eigenlijk helemaal niet zo duur!

 7. Mooie kleur, hij lijkt vrij veel op een lakje van Pieces dat ik nu op heb, Morning Mist.
  Het is misschien geen exacte dupe, maar ze lijken wel op elkaar!

 8. Erg mooi, ik vond Orly Rage ook al zo leuk 🙂 Ik denk dat ik het dit keer wel ga halen…

 9. Wat een gave finish! I like! Ik ga woensdag even Rotterdam in (naja even…. Big time shoppen <3)
  Ik hoop dat ze nog wat van deze collectie hebben!

 10. Teddy zegt:

  Tof 'Rose Gold' kleurtje!

 11. Hij is wel erg mooi… maar zulke kleuren heb ik al in me stash. Nu weet ik wat ik in ieder geval niet hoef te hebben 😛

 12. Ziet er heel goed uit. ;D

 13. Mooi lakje!

 14. mooie nagellak! laat ons weten hoe lang hij er op blijft zitten he!

 15. Oh vind 'm echt mooi! Ben hard aan het twijfelen of ik hem nou wel of niet zal kopen :p

 16. Wauw, vind het een erg mooie nagellak! Moet wel zeggen dat hij veel lijkt op degene die ik nu op heb, eentje van MNY 445, die staat over het algemeen helemaal onderin het vak in een hoekje. Maar alsnog lijkt het me wel geweldig om een MAC nailcoat in mijn bezit te hebben. Nu de centjes nog. mijn chi tang was duur genoeg! 😉

 17. wauw deze is super pretty! love glitters ^_^

 18. Beauty_Princess zegt:

  ik heb deze ook, heb hem nu ook op mijn nagels! Hij is super!

 19. Ik wil hem ook, maar bij de Mac shop waar ik was was ie al uitverkocht. Deze kleur nagellak wordt trouwens ontzettend hip in de lente! Dus zeker de moeite waard om aan te schaffen zou ik zeggen.

 20. Articles wow… it's very wonderful report.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.