Nagellak Reviews

Trind Keratin Treatment (en mijn zielige nagels!)

Zoals jullie weten ben ik al jaren dol op de producten van Trind. Het Perfect System is wat mij betreft hét geheim voor gezonde en sterke nagels. Na het succes van deze producten komt Trind met een nieuw verzorgingssysteem, namelijk de zogenaamde Keratin Treatment. Deze set zou beschadigde nagels een flinke oppepper geven en weer helemaal gezond maken. Klinkt veelbelovend, nietwaar? Lees snel verder voor meer informatie en mijn treurige nagels van dit moment!

Tja, ik vrees dat ik jullie iets moet bekennen. Mijn nagels zien er misschien met nagellak prachtig uit en ik krijg er ook regelmatig complimenten over (mensen denken zelfs vaak dat ze nep zijn!), maar heel veel meiden weten niet dat mijn nagels er behoorlijk slecht aan toe zijn. Ze zijn ontzettend verkleurd (dat is gebeurd nadat ik deze combinatie zonder basecoat droeg), ze splijten behoorlijk en zijn vrij kwetsbaar waardoor ze regelmatig afbreken. Erg zonde, want een paar maanden geleden waren ze nog prachtig lang (zie onder andere deze foto). En dit is hoe ze er op dit moment uitzien:

mijn nagels op dit moment, help!

Ik weet overigens wel waardoor ze zo slecht geworden zijn, want ik ben de afgelopen maanden niet bepaald trouw geweest in mijn nagelverzorging. Mijn nagelriemen hebben flink wat te verduren gehad en sinds ik weer altijd nagellak draag hebben mijn nagels er ook onder te lijden gehad. En dat terwijl mijn eigen tips (deel 1, deel 2 en deel 3) wel ontzettend goed werken! Zo zie je maar wat een goede verzorging voor verschil kan maken. Tja, dit is zo’n geval van practice what you preach.

Gezien deze malaise hoop ik dat Trind Keratin Treatment een uitkomst zal bieden. De producten uit deze set bevatten keratine, een actief ingrediënt dat de nagel zou herstructureren en weer gezond zou moeten maken. Trind Keratin Treatment bestaat uit twee producten, namelijk de Keratin Nail Restorer en de Keratin Nail Protector.

De Keratin Nail Restorer is qua gebruik vergelijkbaar met de Nail Balsam uit het Perfect System en voorziet de nagelplaat weer van het nodig vocht. Splijtende nagels zijn vaak een teken van vochttekort, dus daar is dit product perfect voor! Daarnaast stimuleert dit product de nagelgroei, iets wat bij mij ook van harte welkom is. Je brengt de gel aan op schone nagels, laat het even enkele minuten intrekken en vervolgens masseer je het restant in.

Ik dacht eerst dat de Keratin Nail Protector vergelijkbaar zou zijn met de populaire Nail Repair, maar hij blijkt toch een stukje anders te zijn. De Nail Protector heeft met name een beschermende functie en versterkt het effect van de Keratin Nail Restorer, terwijl Nail Repair meer een verhardend effect heeft. Toch kan ook de Nail Protector gebruikt worden als een glanzende blanke lak of als basecoat (zo gebruik ik ‘m het liefst!).

mij nagels met een laagje Keratin Nail Protector

Trind Keratin Treatment is een kuur die zo’n 4 tot 6 weken gebruikt kan worden en je brengt de producten dagelijks aan op schone nagels. Dit is het perfecte moment om deze set op mijn nagels uit te proberen, dus ik ga Trind Keratin Treatment de komende weken uittesten en ik hoop uiteraard dat mijn nagels er binnenkort weer een stukje beter uitzien. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van mijn vorderingen en jullie kunnen over enkele weken een uitgebreide review verwachten.

Trind Keratin Treatment kost EUR 17,95 (voor de twee producten!) en is vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Etos en enkele filialen van Douglas. Ook is deze set te koop in de webshop van Trind!

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. ik ben echt heel benieuwd naar deze producten!
  x

 2. Ben benieuwd of het werkt!

 3. Jolien zegt:

  ik ben van plan producten van Trind aan te schaffen, misschien ga ik toch wel voor deze nieuwe producten, ben erg benieuwd naar je mening.
  Wist niet dat nagels zo konden verkleuren! idd maar wel goed een base coat gebruiken, deed ik niet standaard.

 4. ik ben heel erg benieuwd , of het beter zal werken als trind perfect system.;D

 5. Oeh ik ben heel benieuwd naar je ervaringen, zeker omdat deze set heel wat betaalbaarder is.

 6. Aah zonde! Ik hoop voor je dat het werkt! Trind nail repair heeft bij mij inderdaad wel ets geholpen, maar niet super veel ofzo ;(

 7. idd zonde! Hopen dat dit werkt!

 8. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten. Zelf heb ik ook een aantal Trind producten en ben er erg tevreden over.

 9. Ai, dat ziet er niet best uit inderdaad… zo zagen mijn nagels er ook uit een tijdje geleden, doordat ik nooit een basecoat gebruikte! Ik ben benieuwd naar het resultaat 🙂

 10. ben heel benieuwd zeg….!

 11. Joanne zegt:

  Ik ben benieuwd! Ik ben erg fan van keratine producten voor mijn haar, wie weet werkt het ook wel zo fantastisch voor nagels! De nail repair van trind werkte niet voor mij, misschien deze wel. Mijn nagels hebben op het moment ook wel wat liefde nodig. Ik had er een gel laagje overheen laten doen in Amerika en eenmaal thuis wilde ik het eraf hebben (te ver doorgegroeid) maar ik wilde niet naar zo’n nagelstyliste om het er af te laten halen (duur) dus heb ik het er zelf afgepeuterd en gevijld. Not a pretty sight! Mijn nagels zijn nog wel hard maar ze zien er niet uit zonder nagellak.
  Trouwens, die verkleuring kan je wegkrijgen met citroensap. Als je je nagels zo’n 20 minuutjes laat weken in citroensap scheelt het al heel veel en als je het een paar dagen achter elkaar doet is het zo goed als weg. Het lijkt me wel een beetje uitdrogend voor je nagels dus ik doe het niet te vaak, alleen als ik echt verkleuring heb.

  1. Je moet je nagels echt nooit weken in citroensap!!! Dat is inderdaad ontzettend slecht voor je nagels en dan ben je nog verder van huis. Ik stoor me er niet al te veel aan en wacht rustig totdat het uitgegroeid is. Niks aan te doen!

 12. Ben echt heel erg benieuwd! Ik heb veel goeds gehoord over Trind 🙂

 13. Evelien zegt:

  Wat zonde zeg van je nagels! Maar ze zijn er vast en zeker weer gauw bovenop!

  Ik heb echt jarenlang (lees: tot twee maanden terug) nagels gebeten en laat ze nu lang groeien. Helaas heb ik echt hele kwetsbare nagels waar je de laagjes zo vanaf kunt pellen. Is deze set van Trind ook daarvoor bedoeld?

  Ik heb namelijk nagelvergarder van Herome gebruikt, maar daar wordt het helaas niets anders van.

  Alvast bedankt voor je reactie!

  1. Wat jij hebt zijn splijtende nagels, dus zoals je in het artikel kan lezen is deze set daar inderdaad voor bedoeld. 🙂

   1. Evelien zegt:

    Dankjewel!

    Ik wist niet dat dat onder splijtende nagels werd verstaan.. Haha.
    Hopelijk gaat dat werken!!

 14. mijn nagels zien er precies hetzelfde uit! alleen zijn mijn nagels nog een tikkie erger, ik had laatst een koraal kleurtje op en er zit nu een soort van afdruk van op mijn nagels. dus je ziet een klein stukje ‘natuurlijke kleur’ en dan een oranje stuk en dan gewoon precies hetzelfde als jou.
  echt, ik vind het echt disguisting haha. maar ik ga denk ik zoals joanne hierboven zegt elke dag mijn nagels laten weken in citroensap. kijken of dat helpt 🙂

  1. Niet je nagels weken in citroensap!! Gewoon geduld hebben en eventueel een Nail Whitener gebruiken voor een optisch effect, maar ga echt niet met citroensap in de weer!

 15. ik ben benieuwd naar je mening hierover!

 16. Ben erg benieuwd. Mijn nagels zijn vrij slap en ik geef toe dat ik er niks aan doe. Heb wel eens nagelversterker gehad en dat was geen succes. Heb wel lemony flutter maar dat vergeet ik altijd :$

 17. Kun je voor splijtende nagels die hierdoor niet echt groeien, en nooit mooi lang worden, beter deze nagellak aanschaffen of de nail repair?

  1. Daar kan ik nog geen antwoord op geven, daar kom ik in mijn review over een paar weken op terug!

 18. ik kan ze ook goed gebruiken, dus misschien maar eens proberen…

 19. Wees maar blij dat je die Silver Shatter niet hebt gecombineerd met Planks a lot! Dat had ik gedaan toen ik basecoat was
  vergeten. Het resultaat: blauw/paarse nagels met groene vlekken! AAAAh! Echt net alsof ik met mn handen tussen de deur had gezeten. Weken lang kon ik enkel donkere lakjes dragen, want het scheen verder overal doorheen….. You’ve been warned

 20. Marije zegt:

  Dat laat toch eigenlijk wel weer zien wat voor rotspul er in nagellak zit :-s

 21. Jolien zegt:

  Heb het net besteld via de website!

 22. Ha Charlotte, ben erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat over 4 a 6 weken 🙂 Ik vraag me nog wel het volgende af: aangezien je de producten dagelijks opnieuw moet aanbrengen, moet je ze er logischerwijs ook dagelijks weer vanaf halen. Nu weet ik dat er prima removers zonder aceton op de markt zijn, maar hoe je het ook wendt of keert: nagellak (of een nail treatment in nagellakvorm for that matter) verwijderen is en blijft een ernstig uitdrogende handeling. Dat is nu eenmaal inherent aan de chemische compositie van removers; aangezien je de lak anders simpelweg niet weg kunt krijgen. Wat is jouw mening hierover? Of sla ik de plank compleet mis en werkt deze behandeling anders?

 23. Ik ben benieuwd naar het resultaat !

 24. Ik ben erg benieuwd naar

 25. Ik ben ook nodig aan zo’n manicure toe, mijn nagels zijn flinterdun geworden van te lang gelnagels te dragen

 26. Ik ben sinds een maand met het Perfect System bezig en ben wel tevreden! M’n nagels groeiden altijd al wel heel snel, maar lelijk… Toen ze er heel slecht aan toe waren ging het groeien ook niet echt, maar het gaat al beter. Mooie witte, niet dunne nagels! 🙂

 27. Hi! Ai, je nagels lijken precies op de mijne! Mijn nagels zijn ook verkleurd, maar dan met een lelijke, rode kleur.. heel spijtig en ik heb op internet dingen gelezen dat, als je olijfolie op je nagels deed, en daarna met nagellak remover eraf haalde, dat het dan weg zou gaan. Denk je dat dit werkt?

 28. Hi, ik vroeg me af of je deze site gedurende de 2 weken. Laat je het gewoon 2 weken zitten of doe je het elke dag opnieuw op? Want de protector is een soort nagellak, dan zou je deze er eerst moeten afhalen toch! Alvast bedankt!

  1. Je haalt het er elke dag af (met een hele milde remover, die van Trind zelf is erg fijn maar ook die van Herôme) en dan breng je de twee producten weer opnieuw op 🙂

 29. Sorry, de bovenste zin moet zijn: ik vroeg me af hoe je deze set gebruikt gedurende de 2 weken

 30. Super, dank je wel voor je snelle reactie!!! Ik denk dat je de blauwe fles bedoeld van Herome?

  1. Yep, die bedoel ik 🙂

 31. Die wittige nagels onbewerkt foto Wanneer heb je daar meer last van?
  En weet je waarom dat komt (koud weer of niet?)
  Ik heb zelf ook die wittige nagels . dat half wit half roze. En ik zie dit zelden bij iemand.
  Terwijl het niet logisch is volgens mij.

  Trekt dat bij jou dan ook weer weg?

  Hoor graag van je

 32. Hey! Heb je hier die review van gemaakt? Zo ja, mag ik misschien de link, ik vind hem helaas niet zo gemakkelijk. Ik zoek namelijk iets wat mij altijd scheurende nagels gezonder kan maken. Gelnagels helpen niet, integendeel. Vreemd genoeg brokkelt de gel af en krijg ik enorm dunne gevoelige nagels van gel. Ik heb geen idee hoe dat komt.. Ik hoop dat als mijn nagels van zichzelf gezond zijn, ik misschien dan weer gel erop kan zetten en dat ze dan misschien niet zo dun worden.

  1. Nee, ik heb er helaas uiteindelijk geen uitgebreide review meer over geschreven. Ik gebruik de producten ook niet meer, omdat ik het originele systeem van Trind beter vind (Nail Balsam + Nail Repair). Misschien kun je daar iets mee? Verder heb ik ook een hele serie artikelen geschreven over nagelverzorging, dus daar kun je ook tips vinden (o.a. nagelriemen zijn heel erg belangrijk bij splijtende nagels).

 33. Ingrid Hollenberg zegt:

  Mijn nagels waren enorm slecht geworden, na een half jaar gellak gebruikt te hebben, droog, gespleten echt niet om aan te zien! Terwijl ik van nature mooie nagels heb. De Trind keratine producten zoals boven omschreven heb gedurende 8 weken gebruikt en mijn nagels zijn weer als vanouds. Echt een geweldig product. Ik blijf het gebruiken weliswaar in een lagere frequentie want het houdt de vochtbalans in je nagels helemaal op pijl.

 34. Ben benieuwd ik heb net trind nail restorer gekocht. Jammer dat de verkoopster etos niet het andere product erbij heeft geadviseerd. Mijn nagels zijn van gelnagellak vreselijk slecht geworden. Hoop dat dit iets gaar herstellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.