Nagellak

NOTD: OPI We’ll Always Have Paris Suede

Een tijdje geleden kocht ik mijn eerste Matte nagellak van OPI. Ik vond dat zo bijzonder dat ik meteen meer wilde. Toen ik de foto’s van de Suede-collectie zag was ik meteen verkocht. Mat, maar toch met een beetje glitter! En die kleuren… Wow! Ik heb meteen 3 kleurtjes op internet besteld. Het leuke aan deze collectie is dat OPI bekende bestaande lakjes in een Suede-jasje hebben gegoten. Van elke Suede tint is dus ook een ‘gewone’.

Dit is We’ll Always Have Paris Suede. Een prachtige paarse kleur met een klein mat zilver glittertje. Net als andere matte kleurtjes moet je met deze heel netjes aanbrengen. Suedes drogen heel snel, dus je moet vlug zijn. Ze zeggen vaak van mattes dat je ze niet met een basecoat moet gebruiken, maar dat doe ik wel. Anders begint hij al binnen een paar uur te chippen, en dat is natuurlijk gewoon zonde. We’ll Always Have Paris bleef goed zitten, en chipte nauwelijks. Hier heb ik 2 laagjes op, en dat is echt ruim voldoende. Als je hier een glanzende topcoat overheen doet is hij ook geweldig! Je hebt dus 2 lakjes in één!

OPI is verkrijgbaar bij verschilldende schoonheidssalons, Sephora en de grote DA in de Leidsestraat in Amsterdam. In Nederland kost OPI €13,95 per stuk. Op Transdesign.com is OPI te koop voor $4.99 per flesje.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. An stimulating word is couturier observe. I consider that you should write more on this issue, it strength not be a taboo subject but generally grouping are not sufficiency to verbalize on much topics. To the next. Cheers like your NOTD: OPI We’ll Always Have Paris Suede | Pinky Polish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.