Nagellak

NOTD: China Glaze Millennium

Zoals ik al eerder schreef zijn metallic nagellakjes helemaal hip voor de herfst. China Glaze kwam uit met de Khrome-collectie. Hierin zitten 6 verschillende metallic kleurtjes. Ik heb de kleuren 2030 en Millennium.

Zoals je ziet is deze écht metallic. Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n soort lak gezien! Het is echt zilver! Ik heb om de foto 2 laagjes opgedaan, maar je zou zelfs met één laag kunnen volstaan. Je moet wel voorzichtig lakken, want hij laat alle foutjes zien. Als je veel ribbeltjes in je nagels hebt, kan je het beste van te voren een ridgefiller gebruiken, want anders zie je ze er makkelijk doorheen. Hij droogt vrij snel, dus dat is prettig! Ik heb hem nu iets meer dan een dag op, en hij is nog niet dramatisch gechipt. Een klein beetje op de uiteinden van mijn nagels, maar dat is alles.

Een leuk feitje is dat deze lakjes geschikt zijn voor Konad! Ik heb er heel snel eventjes mee gespeeld, maar helaas geen foto van gemaakt. Ik zal binnenkort een Konad-look met China Glaze Khromes laten zien.

China Glaze is te koop bij Transdesign.com en kost daar $3.20 per stuk. Ook is China Glaze te koop bij KonadNail.nl en kost daar €6,95.

2 Comments

 • Reply
  Elisa
  15 juni 2010 at 21:25

  Dat is zo'n grappig kleurtje!

 • Reply
  amber
  11 augustus 2010 at 21:40

  heej ik lees sinds een tijdje je blog
  echt supervet en handig haha
  ik heb deze nagellak ook besteld vind hem echt supertof, maar ik heb best veel ribbeltjes in mijn nagels 🙁
  je hebt het hier over een ridgefiller?
  maar wat houd dat in en welke gebruik je ?

  xxx amber

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.