Nagellak

Swatch: Models Own – Naked Glow (HyperGel)

Toen ik net met mijn blog begon was het helemaal hip om nudekleurige nagellak te dragen waardoor het leek alsof je nagels dezelfde kleur hadden als de huid eromheen. Dat heette toen ‘Mannequin Nails’. Wie herinnert zich dat nog? Tegenwoordig zijn nudetinten op de nagels nog steeds populair, maar dan in een iets andere variant. De kleur mag nu best opvallen! Ik was al fan van Barry M Lychee, maar Models Own heeft in de nieuwe HyperGel-serie ook een mooie tint zitten, namelijk de kleur Naked Glow. Ik ga hem aan jullie laten zien!

Model's Own Nude Glow 1

Model's Own Nude Glow 2

Naked Glow is vooral te omschrijven als ‘beige’. Dat is vaak een wat saaie kleur, maar op mijn nagels vind ik het juist heel gaaf staan! Het is op de een of andere manier heel stijlvol en chique, maar wel anders dan anders. Erg gaaf! Het hangt wel een beetje van je eigen huidskleur af hoe goed hij je zal staan, maar ik denk dat hij bij veel tinten verrassend leuk staat. Bovendien is dit een perfecte basis voor allerlei gezellig glitters, zoals ik hier bij deze glitterlak van Collistar liet zien.

In vergelijking met Barry M Lychee is Naked Glow nog ietsjes koeler van tint, maar ik moet zeggen dat ik Naked Glow stiekem nog een klein beetje mooier vind. Het scheelt trouwens niet veel, dus als je Lychee al hebt is dit waarschijnlijk geen grote toevoeging.

Model's Own Nude Glow 3

Het ligt voor de hand om de substantie met de Gelly-lakjes van Barry M te vergelijken, omdat de series redelijk vergelijkbaar zijn. Naked Glow is ietsjes dunner dan bijvoorbeeld Lychee en is daardoor ook iets minder dekkend. Wat dat betreft wint Lychee het absoluut! Daar komt trouwens wel bij dat de dunne substantie nog iets strakker lakt. Gelukkig is Naked Glow wel dekkend in twee laagjes en is de houdbaarheid vergelijkbaar. Wat dat betreft zit er dus weinig verschil tussen de lakjes.

De HyperGel-serie van Models Own is echt heel gaaf! Ik liet eerder al de kleur Pink Veneer zien en dat is natuurlijk nog steeds mijn grote favoriet. Omdat Naked Glow ook al zo’n mooie lak is (moet je die glans eens zien!) ben ik nu wel erg benieuwd geworden naar de andere tinten, dus het zou zomaar kunnen dat jullie binnenkort nog een paar andere tintjes voorbij zien komen. Maar dat vinden jullie vast niet erg toch?

Models Own Naked Glow kost €7,95 en is verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop The Make Up Spot.

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Mooi lakje!

 2. Mooi! Voor mij is het denk ik net iets te licht maar bij jou vind ik hem wel chic zo 🙂

 3. Zeker een mooi chique kleurtje!

 4. Deze vind ik mooier dan Barry M Lychee, en dat is m’n lievelings nude. Deze is iets witter.. Pretty!

 5. Hele mooie kleur! Ik vind deze ook mooier dan Lychee van Barry M. Deze is volgens mij net iets lichter, erg mooi.

 6. Wat een mooie kleur

 7. Ik vind deze lichte kleur wel heel mooi!

 8. Heel schattig kleurtje!

 9. Wat een mooi kleurtje!

 10. Wat een prachtige nude kleur!

 11. wat een super mooie nude kleur!

 12. Mooi lakje 🙂

  Liefs

 13. Ik vind het echt een prachtige kleur!
  Ik zou dit zo vaak dragen

  Liefs
  Karlien

 14. Mooie kleur! Ik heb onlangs Lychee gekocht, dus deze laat ik staan.

 15. Heel mooi nude kleurtje 🙂 x

 16. Ik had niet verwacht dat ik deze lakken van Models Own zo mooi zou vinden!

 17. Ik ben benieuwd of hij me ook zou staan

 18. Ik vind nude kleurige lak ook altijd heel leuk. Deze ziet er mooi uit!

 19. Ik ben in love met de Hypergel lakjes! Zo mooi!

 20. Melanie zegt:

  Ik vind het ook een mooie kleur! Staat inderdaad best een beetje chique en anders dan anders…erg mooi!

 21. Wauw, wat een mooie kleur!

 22. Om eerlijk te zijn vind ik nude nagellak meestal niet zoveel aan, maar met glitters, met glitters zijn ze echt prachtig!

 23. Je kan wat lakjes van models own nu ook bij f21 voor 6 euro halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.